Mamici de Noiembrie-Decembrie (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Brie, Dandusa, haideti cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am o durere groaznica de stomac...toata ziua m-am simit rau. Si maine plecam la Constanta. Nu stiu cum o sa rezist pe drum.

==========
Corina 11+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata burtici!
ce fac mamicile cu burtici?
Eu m-am trezit mai bine dispusa in aceasta dimineata am scapat de soacra...off de nu m-au stresat (sotul numai discutii in contradictoriu cu ea parca erau doua tate)Ca sa numai spun ca l-a stresat pe doctro ieri la ecograf ..a pai unde este puta..pai nu vad nimic...ba da voi sunteti si prosti dati si bani si nu vedeti nimic. Pana la urma sa prins cum sta treaba si cica buni bb are ochii albastrii A da pai da se poate...
Azi am papat carnita...ce bine este numai am greata pot sa ap si eu ce vreau.
Brave girl imi pare rau sa aud de stomacelul tau fati un ceiut, papa ceva paine prajita (este din cauza aciditatii).Poate si de la pastile eu nu pot sa iau pastila daca nu am ceva la stomac in 2 minuti o dau afara
Maryb ma bucur ca si doctorul ti-a confirmat faptul ca rez sunt f bune si numai trebuie amnio
hera nu fi supirici unele dintre noi chiar nu stim ce sa raspundem la anumite mesaje, iar despre col deja se mai scrisese si eu il am scurtat im portant este sa nu se deschida sunt organisme si organisme...capul sus si stai calma.
Asteptam vesti de la fetele care au facut analize sau echo cu vesti bune bune si cu mai multe carucioare
Sanatate burtici cu bebici si bebite
14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

buna dimineatza burtici !!!
Felicitari MaryB pentru decizia ta in legatura cu amniocenteza ! esti o curajoasa !!!!
Brieasteptam vesti, ne tii si tu in suspans ca MaryB???

12+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Maryb la asa rezultat la TT foarte bine ca nu mai faci amnio...
Hera daca te ustura s-ar putea sa ai o infectie urinara..fa o urocultura si un sumar de urina!

Bianca Andreea
Larisa Iris15+

Mergi la inceput

fetelor voi pana in ce saptamana de sarcina ati luat acid folic?
mie dr mi-a spus sa reduc doza de utrogestan si de acid folic nu a mai precizat nimic..am uitat si eu sa o intreb ce-i drept !

12+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Multumesc mult dragele mele pt raspunsuri.
Da ma ustura ieri dar dinspre col in sus spre burta. I-am spus doctorului si a zis ca e specific sarcinii.
Iar ieri seara m-a intepat toata burta dintr-o parte pana in cealalta parte. Din stanga pana in dreapta, parca imingea ceva, si in dreapta mi se formase o umflatura. Acum nu mai am intepaturile alea.S-a linistit.
Poate sa o fi deranjat-o asa rau ecografia de ieri?Si sa fi inceput sa plece la plimbare prin burta mea?
Va dati seama ca habar nu am dc chestiile astea sunt normale sau nu, ca nu am mai trecut prin asa ceva. Oricum doct zicea ca e normal, asa ca ce sa facem credem doct.
Urocultura am facut-o si nu am infectie urinara.Ceea ce e bine.
Voi ati avut asa?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Neata,

Saru'mana fetelor care au avut vorbe bune cu privire la mica tristetea mea cu Luck...Din pacate le oricate vet-uri l-am duce,nu am face decat sa ii lungim agonia. Diagnosticul a fost pus la 2 cabinete : Ortovet si Clinica de medicina veterinara si a coincis din pacate. Nu putem decat sa ne rugam sa nu se chinuie prea mult.

Diana, ma bucur ca ai primit atentia cuvenita din partea doamnei doctor Sgarbura...insa din pacate pe mine m-a necajit rau. E adevarat ca m-am gandit si la factorul uman...ca are treaba ca e prinsa...insa pe mine m-a deranjat si ma deranjeaza in continuare ca nici pana acum nu a catadicsit sa vada daca eu sunt ok...Bine, nu mi-a rapuns atunci...dar nici pana acum nu am primit nici un raspuns la sms...macar asa, sa ma intrebe "mai fata...ai dat un sms...nu m-ai mai sunat...ai rezolvat...esti ok?"...

Ma rog...nu stiu...oricum mie deja mi s-a pus de-a curmezisul si nu mai pot continua .

Va pup pe burtici si sa aveti o zi buna!

10+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/10-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Hera25 daca mai ai asemenea simptome eu zic sa iei un no-spa. daca te intepa parerea mea este ca ai avut niste contractii, sau poate ca nu...dar de ce sa risti. un no-spa nu-l afecteaza cu nimic pe bb iar durerile/ intepaturile se remit in circa 10-15 min.

imi raspunde cineva si mie legat de acidul folic? in cate saptamani de sarcina nu ati mai luat ac folic?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

quote:
Originally posted by VonHelen
imi raspunde cineva si mie legat de acidul folic? in cate saptamani de sarcina nu ati mai luat ac folic?

12+

Saluti,

Eu nu am luat deloc, deoarece doctora a zis ca ea nu prescrie absolut nimic in primele 12 s...si oricum din cate stiu se ia pana max in sapt 12. Asta stiu eu...dar fetele care au luat stiu mai bine si sigur te vor ajuta. Pupici

10+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/10-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput