Mamici de Noiembrie-Decembrie (29)
Raspunsuri - Pagina 16
cata_myky spune:
diana sa-ti traiasca printesa .am citit dialogurile strumfesti ce dulce e
http://community.webshots.com/user/c
15+http://i298.photobucket.com/albums/mm275/cata_myky/IMG_3550.jpg
diana21 spune:
Multumesc
! Bine ca mi-ai amintit, ca mai am cateva proaspete!
Catalina, tu stai in pat? Parca asa am citit...Daca da, saptamana asta iti tin si eu companie
!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by diana21
Multumesc! Bine ca mi-ai amintit, ca mai am cateva proaspete!
Catalina, tu stai in pat? Parca asa am citit...Daca da, saptamana asta iti tin si eu companie!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturelsi
cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti
Bine ai venit nu pot spune. Sedere cat mai scurta. [:)
Eu mai am 6 luni si gata. Ma odihnesc acum si pt perioada urmatoare. (de 18 ani ).
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
catalina2307 spune:
Azi am alungat monotonia. Am dus cateii la coafor.
De fapt sotul meu i-a dus. Da am stat si eu in dreapta.
Macar ei saracii sa mearga la coafor ca eu nu am mai fost de 5 saptamani. Arat... minunat.
Si by the way am facut de la utrogestan probabil o iritatie groaznica pe fata...nici la pubertate nu am avut asa ceva. Nu stiu ce rahat sa mai folosesc.
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
cata_myky spune:
eu nu stiu dar mi-au aparut niste cosuri urite de cind sunt gravi de maor.cele mai multe le am pe sini.nu stiu daca e normal dar nici nu ma dau cu nimic de frica sa nu se faca mai rau
http://community.webshots.com/user/c
15+http://i298.photobucket.com/albums/mm275/cata_myky/IMG_3550.jpg
maryb spune:
gata fetelor, m-am intors de la dr si nu mai fac amnio. A zis ca este un rezultat ff bun si m-a intrebat daca mai fac amnio si i-am zis ca nu, la asa rezultat nu mai fac amnio. I_am zis ca nu eram eu impacata cu DT ala si de aia am facut TT. Si mi-a zis sa ma duc la alea sa anulez programarea la amnio si alea zambeau la mine, poate credeau ca vreau sa ma programez....in fine cand le-am zis ca vreau sa anulez programarea de maine m-au intrebat...da ? dar de ce ? si le-am spus ca mi-am facut TT in alta parte si ca a iesit super si de aia...mi-au urat sarcina usoara in continuare si mi-au multumit ca le-am anuntat...
i_fotache imi pare extrem de rau pentru cutulica al tau, este cumplit, si mie mi-au murit 2 pisicute pana acum si am fost distrusa, deci eu stiu cum este sa suferi dupa un animalut de care te-ai atasat enorm. N-ar fi rau sa mergi si la biovet cu el sa-l vada, sunt dr buni acolo si poate totusi i s-a pus un verdict aiurea, eu sper pana in ultima clipa...te pup si te strang tare in brate. 
hera, elilov felicitari pentru carucioare 

sa fiti sanatoase si voi si bebicii vostri. 

va pup si va doresc o seara minunata tuturor. 

maryb
15+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
Acum am reusit sa ajung si eu acasa (am stat la birou 2 ore peste program, adica 8h normal+1h pauza de masa+ 2h peste!
si apoi am fost cu Seb in parc)....
Diana, as fi vrut sa citesc cum ti-a fost ieri, dar la cat sunt de obosita si cat de mult am de citit din urma, mi-e practic imposibil sa caut... Oricum, inteleg ca acum esti ok, ma bucur!
Catalina, asa am patit si eu de la Utrogestan (chiar daca-l luam vaginal) si asta mi s-a intamplat la doua sarcini (pana m-am prins). Din acest motiv, am trecut pe Duphaston (administrare orala) si tenul meu si-a revenit ca prin minune, in cateva zile! S-ar putea sa ai o intoleranta la una dintre substantele din Utrogestan, scrie si pe prospect ca se poate intampla asta.
Va pup! Noapte buna!
15+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Amalia spune:
Maryb ma bucur mult pentru tine ca te-ai linistit si ca ti-a iesit TT bine!!

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tie si la bebe si sa ai o sarcina usoara si fara alte emotii!!
Am reusit sa ma progamez azi si la dr. Iosub pentru morfologie fetala in saptamana 20, adica pe 17 iunie.
Diana 21 ma bucur mult pentru tine ca ai trecut cu bine peste interventie. Ti-am tinut toate pumnii si ne-am rugat pentru tine sa fie bine.
Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si
15+
Otiliav spune:
Brie, ce pot sa mai spun, sfasietor. Mi se pare deja cam prea mult din aproape 90 de mamici de aici, trei au trecut prin ce se putea mai rau cu trisomiile acestea.
Spunea cineva ca se poate la 24. Parerea mea personala este ca mamicile mai tinere sunt si mai expuse acestui risc pentru ca cele peste 35 de ani sa spunem au grija sa faca mai multe analize si daca nu au ele aceasta initiativa uneori doctorii lor tin cont de varsta.
De aceea cand imi citea mie doctorul de familie raspunsul de la spital ca doar peste 38 de ani, prima reactie a fost sa-i spun sa nu-mi mai vanda mie gogosi ca mamele sub aceasta varsta nu au nici un risc.
Hera, eu la sarcina trecuta doar la 22 de saptamani la eco mi s-a spus cat este colul. Ma bucur ca ti-au raspuns fetele. Daca mai vrei poti sa citesti tot la odisee subiectele despre col scurt, contractii, sunt chiar multe.
Spuneai ca te si ustura, asta nu suna prea bine, poate poti sa faci niste analize de urina.
Ma bucr ca Diana a adus in discutie regula cu scris rosu, boldat, se poate si un font mai mare pentru urgente. Eu credeam ca mamicile observa ca eu am mai aplicat-o daca ma rode ceva tare de tot.
Multumesc de raspunsurile in legatura cu diferentele mici de varsta, eu la inceput am amanat din cauza cezarienei ca mi s-a spus initial diferenta minima trei ani care ulterior s-a redus la doi. Dar am mai amanat si din cauza situatiei familale, nerezolvata nici acum din pacate, si uite asa au inceput parerile de rau ca va fi diferenta de 4 ani. Dar poate suntem mai viteji data viitoare
.
Fug sa o trec in listuta pe Ank83, cea mai harnicuta dintre noi cred cu o diferenta de 1,5 ani intre copilasi.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
10+ BB2
ginye55 spune:
In sfarsit am gasit si eu putin timp sa citesc ce ati mai scris. Tocmai m-am intors cu pisicul meu de la vet: l-am castrat
si saracul acum e tare ametit. 

Maryb
felicitari pentru rezultat. Eram sigura ca acum va iesi bine, mai ales ca ne-ai povestit ca ai completat gresit formularul. Sa fiti sanatosi, tu si bebeul tau si sa treci peste sarcina fara alte socuri de acest gen.
Loren 
Elilov
nervi de otel cu soacra. Din pacate cunosc si eu acest sentiment. Felicitari pentru baietel.

Diana iti doresc sa treaca cat mai repede saptamana aceasta. Imi pare bine ca ai trecut peste aceasta procedura.
Carmen sa ne auzim cu bine la 40 de saptamani. Multa sanatate tie si bebeului tau.
Brie Dandusa asteptam vestile bune!

Hera imi pare bine ca ai ajuns la doctor si te-ai linistit. Ai grija de tine!
Mav
I_Fotacheimi pare tare rau pentru cutul tau. Imi imaginez cat suferi pentru el. Dar ai grija si fereste-te de socuri emotionale. Bebe e mai important. Si schimba-ti doctorul. Gaseste unul competent.
ginye
14+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12