Mamici de Noiembrie-Decembrie (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

I_fotache imi pare rau pentru cutu si nici doctorita nu mi se pare chiar ok...dar daca tu mergi pe mina ei, asta e! Eu ce sa te sfatuiesc..sa mai cauti un doctor..si eu sunt la Tutunaru..si la Bia cind am singerat a venit la prima ora la 7 dim la spital si m-a vazut!Dar e super aglomerat de obicei!
Maryb ma bucur mult de TT...sa ne zici ce a spus doctorul tau de rezultat!
Eliliov felicitari pentru baietel...!

Bianca Andreea
Larisa Iris14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Am si eu o intrebare la voi CHIAR NU A VAZUT NIMENI MESAJUL MEU?de la pag 6? Ciudat....Stiu ca nu scriu prea des, dar am crezut ca in momentul in care am o problema, o intrebare as putea veni la voi sa ma lamuriti, dar se pare ca nu e asa....Probabil ca sunt invizibila....Si asta nu a fost prima oara....Chiar eram panicata, si asteptam cumva de la voi sa ma linistiti cumva...., dar asta e....
Nu o sa va mai deranjez cu nicio intrebare.....e cam suparator sa nu fii deloc bagat in seama....

Va copiez aici mesajul, ca sa nu ziceti ca vb aiurea...

Buna dragele mele,

Nu v-am mai citit de ceva vreme ca nu m-am simtit prea bine. Am fost azi la eco morfo fetala la dr Iosup. Intradevar vom avea o fetita.Totul este ok. Insa colul are 3,3 cm si am simtit de dimineata ca ma ustura. Acum m-am linistit un pic. Am citit pe net ca un col normal ar fi intre 4-6 cm. La mine sigur e cam scurt si nu stiu de ce am avut intepaturile alea. A mai avut vreuna dintre voi asa?Offff.
Si mi-a spus ca gradul de maturitate al placentei este 2. O fi bine?
Inca nu am ajuns la doctor cu rezultatele, voi merge un pic mai tarziu si de aceia am zis sa va cer o parere, caci am inceput sa ma panichez.
Si am facut si eu azi TT-ul si cica cel tarziu luni voi avea rezultatul.
O sa va citesc si eu, sa vad ce s-a mai intamplat cu fiecare dintre voi.
V-am pupat si va rog da-ti-mi si mie un raspuns.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Elilov, felictari pt baietel!!!

Brie, prin ce ai trecut, mi-ai sfasiat sufletul cu povestea micutului Roby. Of, Doamne...

I-fotache, imi pare tare rau ca dr. Sgarbura nu ti-a raspuns la tel. Mie mi se pare foarte buna ca doctor, nu stiu ce sa zic. Eu, dupa experientele de data trecuta, am inceput sa fug de doctorii prea amabili si prea prieteni, ii prefer pe astia care sunt buni profesionisti, adica pun diagnosticul corect la timp si iau masurile care se impun, tot la timp, chiar daca o dau cu bata in balta la capitorul comunicare. Ce pot eu sa-ti spun, daca asta conteaza, e ca dr. a fost de garda marti toata ziua, toata noaptea si miercuri pana la pranz, poate asta a fost motivul pt. care nu ti-a raspuns la tel. ieri. Tu ai numarul ei personal sau pe cel al asistentei? Ai incercat sa dai de ea azi la clinica, ca avea consultatii? Imi pare rau ca te-a dezamagit, de mine chiar s-a ocupat super bine in spital. Si dimineata, la prima ora, a venit sa ma vada si sa ma consulte. M-a chemat peste o sapt. la control sa se asigure ca e totul ok.

Fetelor care sunt acum la eco, le tin si eu pumnii si le astept cu vesti bune!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Hera imi pare rau eu abia am timp sa frunzaresc paginile...asa ca prind si eu ce pot...deci, colul de 3,3 este cam mic, deci trebuie tinut sub observatie..Grad de maturitate 2 a placentei am si eu...cred ca, cam toate avem..nu stiu daca e vreo fata cu gradul 1 la placenta!Felicitari pentru fetita..ai ales numele?
Maine fac 15 + si tot nu l-am simtit pe bb desi la al 2-lea cica il simti mai repede..himmm!

Bianca Andreea
Larisa Iris14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Hera25 cand fetele nu raspund la o intrebare nu prea stiu raspunsul.Daca vrei uite,imi dau eu cu presupusul pt ca habar nu am daca e corect. Eu nu am auzit de col de 6cm. In saptamana 6 un medic mi-a spus ca am colul 3,8cm altul 4,5cm , ca este inchis si amandoi ca este ok. Despre placenta habar nu am. Cred ca la mine nici macar nu este formata. Dar nu tb sa te superi. Se intampla de multe ori intrebarile sa treaca neobservate. Este suficient sa ne atragi atentia si sa repeti.Sigur daca cineva stie raspunsul iti va raspunde. Toate fetele din odiseea noastra sunt tare dragute.
Eu ma bucur ca sunt asa norocoasa si am asemenea colege de gravidit .
Pup si lasa supararile ca nu face bine la bebe.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Hera, nu fii suparici! Eu am vrut de dimineta sa-ti raspund, insa nu m-am simtit in stare, sunt a doua zi dupa cerclaj si nu prea am voie sa stau pe scaun.

Eu zic ca 3,3 cm e cam la limita, dar nu e mic. La sarcina trecuta colul meu a avut 3,4 cm aproape toata sarcina. Insa, important e sa nu se mai scurteze. Eu acum am facut cerclaj pt. ca se scurtase de la 4,5 cm la 2,9 in doar o luna si era si intredeschis deja. Daca citesti mai in urma , o sa vezi ca am povestit tot!

Hai, nu fi suparici ca nici noi nu suntem cand tu nu ai timp sa ne scrii noua cate ceva, mai ales cand avem si noi problemute!

Placenta gr. II e ok, Iosup incepe cu numerotare de la 1 si altii incep de la 0. Dupa Iosup, eu aveam la 35 de sapt. palcenta gr. IV spre V, ceea ce nici nu exista in cartile de specialitate!

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Diana ma bucur ca esti bine dupa cerclaj..
Hera, asa e, colul se poate scurta de la o luna la alta..la Bia la 14 sapt. aveam 4 cm si ceva, peste 1 luna era 3 si ceva..si apoi habar nu am cit s-a facut ca in sapt. 36 pierdeam dopul gelatinos si la 37 nasteam!

Bianca Andreea
Larisa Iris14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Eram panicata...
Multumesc pt raspunsuri mult de tot, oricum intre timp am fost la doct si a zis ca totul e "beton", si de col a zis ca e ok.
Loren fetita noastra se va numi Lorena Elena .
Diana am citit despre operatia care tu ai facut-o si m-am bucurat ca ai trecut cu bine, tocmai de aceea m-am panicat un pic.
Si m-am suparat asa pt ca intradevar nu scriu prea des, dar macar cand am o nelamurire, la voi fug prima data si dupa aia la doct.
Si ma gandeam ca poate voi ma veti linisti.
Merci mult.

15+

Mergi la inceput

Hera, ma bucur ca totul e ok! Data viitoare cand mai ai o intrebare urgenta, scrie si tu cu rosu, sa sara-n ochi, cum fac alte fete! Sunt sigura ca nimeni nu ignora pe nimeni cu intentie. Pupici si hai mai des !

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by diana21

Hera, ma bucur ca totul e ok! Data viitoare cand mai ai o intrebare urgenta, scrie si tu cu rosu, sa sara-n ochi, cum fac alte fete! Sunt sigura ca nimeni nu ignora pe nimeni cu intentie. Pupici si hai mai des !

_

Dialoguri strumfesti

Haideti sa stabilim o regula. Urgentele le scriem cu rosu. Sa nu se mai supere nimeni.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput