Mamici de Noiembrie-Decembrie (29)
Raspunsuri - Pagina 14
elilov3 spune:
fetele multumesc de urari
maryb felicitari de rezultatul f. bun de la TT si ma bucur ca numai faci tampenia de amnio
brie imi pare rau pt Roby dar trebuie sa te gandesti ca acolo unde este este bine numai sufera nu il mai doare nimic este un ingerasi la fel ca si Pavel poate se joaca impreuna ce zici?
In rest asteptam vestile de la fete..hai fetele![]()
Va pupacesc....
sunt in minoritate cu doi barbati in casa 
14+
i_fotache spune:
Buna seara dragele mele,
Sunt foarte amarata....dar pana sa va povestesc ce am patit, am asa...:
Carmendu - felicitari...sa ai un bebe sanatos si tu sa fi sanatoasa!
Diana - insanatosire grabnica! Sper ca a fost ok...sarcina usoara in continuare!
Maryb - si ti felicitari pentru rezultatul testului sarcina usoara si tie!
Oricum, va imbratisez si pup pe toate, ca sa nu se supere nici o burtica!
Si acum sa va spun de ce sunt necajita...
Pai, dupa ce pe 25aprilie am avut acele scurgeri maronii si madam Sgarbura, prin telefon , mi-a zis ca mai intai sa vad daca mai e sarcina viabila...si dupa aia, daca e ok, sa iau tratament...a venit ziua de ieri...
Vin dupa o saptamana infernala, am mai spus, cutzul meu s-a simtit f rau...am tot fost cu el la vet...am stat mult in picioare...si ce e cel mai devastator ca ieri s-a dat verdictul...cancer metastaza! Iar acum ne facem curaj sa avem taria sa-l eutanasiem, ca se chinuie, dar ne e si foarte mila si nu ne vine sa ne despartim inca de el. V-am spus toate astea pt ca sa intelegeti si stresul emotional...
Aseara la 17.45 am fost la baie si am constatat o alta pata, destul de intinsa, maronie...M-am speriat f tare (eu sambata intru abia in 11s) si am sunat-o pe madam...de 2 ori...fara nici un rezultat...i-am dat dupa aceea mesaj...la care mi-a raspuns in aceeasi masura in care v-a raspuns si voua...
M-am crizat super tare...am fost pana la urma la Pantelimon, ca e la 1 sattie de mine...aici alta nebunie...ca sa-ti faca un echo tb sa te interneze...Oricum doctorul a fost amabil...si a incercat sa ma linisteasca ca e ok...dar la sf a dat cu bata in balta cand mi-a zis :dar nu garantez, mai bine faceti un echo"...
Si uite asa, acum sunt a nimanui...
Va pup si mai revin cu vesti!
10+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/10-weeks-pregnant.html
monicabo spune:
Eliov, felicitari pt baietel!
Mama, e plind e baiatei la odiseea asta.
I_fotache..imi pare rau pt cutu
Nici nu stiu ce sa zic, nu am cuvinte..
Referitor la sarcina...trebuie sa ai grija, e important sa poti gasi un medic nu numai bun dpdv profesional, ci si asa, mai sufletist.
Uite, dna Sgarbura la care esti tu, profesional este ok, dar cam da cu bata in balta la replici, adica nu prea manifesta empatie, intelegere, le spune "pe sleau", ceea ce este ok, ca doar nu trebuie sa umblam cu ascunzisuri, dar asa le spune mai brutal... Asa e ea, asta e stilul ei...e o tipa mai dura... Intamplator am cunoscut-o si vorbesc in cunostinta de cauza, din experienta mea personala.
Pumnii stransi sa gasesti medicul potrivit, daca vrei sa o schimbi pe dna dr. Daca te putem ajuta cu ceva...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
14+
BraveGirl spune:
I fotache- incearca la alt spital sa faci o eco ca sa te linistesti. Du-te la un spital/cabinet particular si explica-le problema ta.
Imi pare tare rau pt cutul tau. Si pisica mea a fost bolnava si stiu cum e, ca i-l iubesti pe sufletelul nevinovat.
==========
Corina
11+
My baby
Albumul meu
catalina2307 spune:
i_fotache...inteleg exact prin ce treci. Eu am doi bichoni, saptamana viitoare trebuie operat pt ca are o tija la piciorus.La prima operatie a facut stop respirator iar acum mi-e tare teama. Dar am trecut si prin experienta eutanasierii. Este groaznic. Se recomanda ca dr. sa vina acasa iar tu sa te comporti absolut normal, sa nu plangi pt ca simte. Se spune ca animalutul sufera mai mult daca il duci la cabinet.El stie. Tb sa se intample acasa la el in patutul lui...Este tare dureros ,stiu...
Despre sangerare cel mai bine este sa faci o echo.Nimeni nu are cum sa stie fara echo daca bebeul este ok.Eu am plect in noaptea invierii sa fac echo sa fiu sigura. Si am fost la euroclinic la 10 seara unde dr. de garda a fost draguta si mi-a facut echo (am intrebat la tel mai intai).
Altceva ...stiu ca nu am ce sa spun pt a te calma...
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
cata_myky spune:
felicitari pt baietel
http://community.webshots.com/user/c
15+http://i298.photobucket.com/albums/mm275/cata_myky/IMG_3550.jpg
i_fotache spune:
Multumesc mult de incurajari si pentru vorbele bune Monicabo si Bravegirl!
Am foat azi la Spitalul de urgenta Floreasca, dar nu mergea echograful...insa acolo am gasit o doctora super ok...blanda si foarte omenoasa, dna doactor Oncescu Ana...insa din pacate, din ce am citit pe net, poti sa-ti supraveghezi sarcina cu dumneaei, dar nu te poate asista la nastere...asa ca din pacate nu cred ca o pot folosi, decat ca varianta de backup...in cazul in care ma mai panichez cumva cu ceva vreodata. Oricum dumneaei, dupa un consult ginecologic, mi-a zis ca sa stau linistita, sarcina e ok...totul e de la stres si agitatie si eu am o rana pe col, care se activeaza in astfel de situati...
Nasa mea de cununie, mi-a mai propus pe dna doctor Grou Tania (Caritas), cu care a nascut sora ei, si nasa fetitei ei... Referinte nu prea am gasit pe forumuri...Am vorbit cu dumeaei si mi-a zis ca ma asteapta joia viitoare...Dar deja sunt f precauta si speriata.
De asemenea, soacra mea are o prietena care e pacienta foarte veche la dl dr Puia (Giulesti)...dar intotdeauna am avut retineri in a ma duce la "somitati"...asa ca sunt un pic in ceata.In plus stiu ca e f cautat si ma gandesc sa nu ajung in aceeasi sit ca si cu Sgarbura, adica sa am nevoie si sa nu-mi raspunda...sa ma lase sa stau in tensiune si pana la urma sa apelez la altii...
Voi ce ma sfatuiti?
Pupici din nou la toate burticile!
10+
i_fotache spune:
Saru'manutza mult Catalina2307!
Deocamdata am zis sa-l mai lasam un pic...iar doctorul ne-a dat niste pastilute pe care sa i le dizolvam in apa...daca ii e ff rau...pastilute care il adorm....si nu stie cand se intampla... Dar chiar si asa ne sfasaie sufletul...Si e asa cuminte...
10+
catalina2307 spune:
Si eu am fugit de somitati si am gasit o dr. absolut minunata, tanara,care trateaza cu profesionalism si rabdare toate problemele. Eu am o sarcina dificila dar de fiecare data mi-a raspuns la tel.,indiferent de ora si de zi, tot timpul disponibila daca am avut nevoie.
Nu cred ca daca dr. este conf. profesor bla bla face o gravida sa se simta mai bine daca are o problema iar el nu este disponibil.
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
monicabo spune:
I_fotache...eu de ex merg la Tutunaru... Si el e destul de cunoscut, si e aglomerat la el la cabinet... Insaa eu personal m-am inteles bine cu el, mi-a raspuns la telefon in sarcina trecuta cand am avut probleme (amniocenteza pt depistarea cmv), mi-a raspuns de fiecare data, la fel si in probleme din astea de sarcina e receptiv, adica raspunde la telefon.
Chiar si in sarcina asta, m-am speriat la un rezultat de la papanicolau, si m-am dus la cabinet, asa fara programare fara nimic (era greu sa-i dictez la telefon ce scrie pe acolo), si nu a fost nici o problema, omul mi-a explicat ce scrie pe acolo. Incepuse cu glume...ca ia uite, ce des vii pe aici (in gluma).
Dar e aglomerat rau,,
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
14+