Mamici de Noiembrie-Decembrie (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hera mie mi se formeaza un guguloi cind am contractii..eu cred ca si tu ai avut, asa ca e bun un no-spa!Eu am avut infectie urinara cu e. coli. si m-am trata prin sapt. 10m, dar nu ma ustura nimic!
Von Helen pina in sapt. 12 am luat acid folic..ce-i drept acum iau Omega 3 si asta are si acid folic, dar si la Bia pina in sapt 13-13 am luat pastilute de acid folic.
I_fotache cauti alt doctor? Si mie daca doctorul nu mi-ar raspunde cind am o urgenta mi s-ar lua de el!

Bianca Andreea
Larisa Iris15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Fetelor eu sunt tare nelamurita....nehotarata...Sa fac triplu test?
Medicul meu mi-a zis ca nu am motive sa-l fac....da vad ca voi toate il faceti....
Daca-l fac si sunt eronate raspunsurile innebunesc...
Daca nu-l fa...iar sunt mereu pe ganduri, stresata...
In ce conditii il recomanda dr?

Lorellay 12+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Buna dimineata,burtici sexy!
I_fotache ma doare sufletul citind povestea ta...si eu am un catelusa de 11 ani si o iubesc enorm si stiu ca un animal uneori are un suflet mai mare decat un om, e devotat si sincer in afectiunea lui!
In legatura cu bebe,totul va fii bine!
Diana, ma bucur ca esti mai bine, iti urez multa sanatate!
elilov3,felicitari pt veste!Se pare ca baietii detin puterea!.
Niic eu nu am luat nimic pana cum.De-abia de azi am inceput sa iau suplimente de vitamine,calciu....la indicatia medicului.
SANATATE TUTUROR SI ASTEPT VESTI FRUMOASE!

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata gagici !

de azi sunt mult mai linistita si nu pot decat sa ma bucur ca ii este bine bebitului meu iubit.

VonHelen, mie dr mea la 12s+2z cand am fost la ea la eco mi-a zis ca pot sa intrerup acidul folic. La 13s+1z am luat ultima pastiluta ca am zis sa termin cutia.

i_fotache, pe mine ma doare sufletul cand aud de un animalut ca e bolnavior, chiar daca nu e al meu, poate sa fie si unul de pe strada si tot ma doare sufletul, sunt innebunita dupa animalute....ce sa zic, ma doare sufletul de cutu tau de parca ar fi al meu.....

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

ok. fetelor deci intrerup si eu ac. folic de acum..oricum iau elevit care in componenta lui si ac folic.

12+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

i_fotache, tu nu ai luat deloc acid folic ? nici de capul tau ? diana vad ca este multumita de zgarbura, tu insa esti dezamagita, imi pare rau ca ai ramas fara doctor acum, sper sa-ti gasesti unul in care sa ai mare incredere si sa-ti fie pe plac.
eu am luat cu multe luni inainte sa raman gravi, ca este indicat pentru prevenirea spinei bifide la bebelus. Insa sunt si multe femei care nu iau decat atunci cand afla ca sunt gravi, iar cele de la tara chiar nu iau absolut nimic, dar totusi....eu una am vrut sa previn.

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

[
Fug sa o trec in listuta pe Ank83, cea mai harnicuta dintre noi cred cu o diferenta de 1,5 ani intre copilasi.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

10+ BB2

chiar 1,2 ani

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Lorellay sunt unii doctori care recomanda TT in fuctie de virsta gravidei, altii la toate gravidele indiferent de virsta..doctorul meu face parte din ultima categorie!

Bianca Andreea
Larisa Iris15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

da, acum sunt in cautzre de alt doctor. Am de ales deocamdata intre dna doctor Tania Grou (Caritas) si dl doctor Puia (Giulesti)...si nu stiu incotro sa o apuc!

10+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/10-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Am luat acid folic 1 luna aproape, de capul meu, pana la intalnirea cu madam Sgarbura, car mi-a zis clar EXCLUS!! Si atunci am zis sa o ascult si am intrerupt...

10+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/10-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput