Mamici de Noiembrie-Decembrie (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ce bucurie, vin vesti bune, felicitari fetelor si sa speram ca si diseara Brie si Dandusa vor avea tot vesti bune, pai cum altfel.

Maryb, spuneai de o fata care a pierdut sarcina dupa amniocenteza, este cumva vorba de profa?
Catalina, mie imi place cum gandesti si ca esti hotarata pentru ca sicer si mie imi plac certitudinile iar amnio ofera o siguranta foarte mare. Eu daca as dori sa fac (in Ro sau la clinica de care mi-a spus nature) as avea insa si bataie de cap cu izoimunizarea Rh .

De cateva zile parca nici burta nu mai am, greturile mai slabe. Si ma chinuie tot felul de ganduri negre (desi azi noapte am visat ca eram la bazin cu Ana si cu un baietel care deja statea in funduletz). Ma gandesc tot timpul ca nu sunt in stare sa fiu mama unui copilas bolnav, nu neapart fizic ci mai mult psihic nu cred ca as face fata, sunt din ce in ce mai furioasa pe sistemul de aici, imi este clar ca desi incerc sa fiu detasata ca ei nu mi se potriveste mie, si ma dor constrangerile lor cu atat mai mult cu cat vin dupa o sarcina in Ro, unde am avut o mare libertate in a alege doctor/spital/ce analize fac/unde sa fac ecografii.
Asa ca Micky te inteleg perfect, tu mai si platesti deci ai niste pretentii care duc automat la anumite frustrari ca nu esti tratata cum ti-ai dori.
Imi pare rau ca nu am mintit, desi urasc sa fac asa ceva, trebuia sa spun ca am cazuri cu SD in familie si cred ca asa aveam dreptul la teste de sange.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

10+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

cata myky - mai bine nu te duce la solar. nu stiu ca-ti dau o explicatie stiintifica de ce sa nu te duci, dar mai bine lasa. o sa stai vara asta la soare si o sa te bronzezi natural. nu forta. o sa ai timp anul viitor. e mai sigur asa.

carmen 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Carmendu eu zic sa te linistesti. Si eu obosesc la fel de repede. Sa ma spal deja a devenit complicat. Scarile le urc numai daca sunt fortata de imprejurari.Banuiesc ca este o stare relativ normala ...
Eu din cand in cand am niste dureri abdominale care ma sperie de fiecare data.Hematomul mie mi s-a retras complet dar si cand avem chestia aia maronie foloseam utrogestanul tot vaginal. Oral da niste stari de greata groaznice. Si ameteli. Cel putin mie...
Nici eu nu sunt obisnuita sa vegetez dar ma gandesc ca asa e bine pt bebei. Las ca o sa iesim noi in parc.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Cata-myky, din cate am citit solarul nu este recomandat in timpul sarcinii,( datorita cresterii in principal a secretiei progesteronice care poate genera colorarea tegumentelor diferentiat).
Brie,Dandusa va tin pumnii si astept vesti bune!

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
si eu ma inscriu la vise urate... chiar a fost un topic pe tema asta la odisee anul trecut... erau o gramada de mamici ce aveau cosmare ...si urate rauuuu

si eu. eu cred ca este din cauza dormitului incomod - prea cald, burta se umfla, vezica plina.
eu inainte aveam cosmaruri numai in caz de discomfort, cand ma trezeam dupa ba imi era prea cald, ba trebuia sa merg la baie.

carmendu, te admir foarte mult. ai trecut prin multe. ti-am citit povestea si iti tin pumnii sa iasa totul bine.

cata myky, despre ce drepturi vorbesti daca se naste bb in germania? laura nu e cetatean belgian ci roman, caci si eu si tati suntem romani. asigurare medicala are pentru ca noi suntem angajati aici si automat asigurati.
daca te mai linisteste cu ceva, mie acuma in sarcina mi-au facut exclusiv analiza HCG. restul au zis ca nu sunt necesare. imunitatile cele 3 le aveam de la laura si cica ramai cu ele.

eu sunt foarte incantata de sistemul medical de aici. pe mine m-au tratat de nota 10 de fiecare data, cu foarte multa antentie. adica asta e parerea mea, acuma daca intrebi pe altcineva o avea alta parere.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

Iar eu am de facut 2 amniocenteze .Avem saci embrionari diferiti.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Cata nu te supara ca te intreb..poate nu am prins eu discutia...dar de ce trebuie sa faci amnio???? e vreo problema...Eu nu cred ca as face decat daca ar fi probleme la TT si dupa daca ar fi rau si la eco morfofetala care se poate face la mai multi medici.. Si eu stiu ca amnio se recomanda femeilor mai in varsta.. . Dar asta e parerea mea

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

otiliav, nu despre ea este vorba, cineva de pe forum mi-a povestit de o cunostinta de-a nasei ei...deci nu are legatura cu forumul persoana respectiva.

am si eu o intrebare....mie imi bolboroseste in burtica....voua vi se intampla ?

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

carmendu la mine starea de inactivitate pe care am fost obligata sa o suport in primele 12 sapt. mi-a accentuat starea de oboseala. Sti , asa parca trage corpul a oboseala cind nu ii mai dai de lucru. Nu stiu sa explic prea bine de ce se comporta organismul astfel dar imi este cunoscuta senzatia pe care ai descris-o .

Cert este ca si acum de cind am inceput sa lucrez si sa fac naveta - ajung acasa undeva pe la ora 19,30 si ma trezesc pe la 6,30 - ma surprind destul de obosita dar macar am o explicatie. Iar dimineata ....ei dimineata sincer parca as zbura prin camere. Spal vase , calc , sterg pantofii , fac omleta , dau drumul la fierbator pt. cafeua sotului , uneori , sa nu rideti maipun si cite o masina de rufe la spalat - plec din casa pe la ora 8 , multe lucruri pe care alta data le faceam seara acum le reportez dimineata . Dimineata era totul gata decit mincam .Si in cursul zilei observ am destula energie. Descreste insa vizibil spre ora 17 .

Insa la urcatul scarilor , gata la mine a inceput marea ghafaiala pt. ca eu eram deja grasuna cind am ramas gravida . De altfel ghafai la toate activitatile care presupun efort fizic mai putin la plimbari lejere la pas.

Nu stiu de ce ti s-a indicat utrogestanul oral . Pe sarcina majoritatea medicilor confirma ca este mai eficient intravaginal , chiar si in prescriptie se mentioneaza acest aspect.

Mai sunt forumiste cu hematoame - anes - unele au trecut de problema cu succes , absorbindu-se , altele inca se mai lupta. Sper ca si la tine ca si la ele sa se rezolve favorabil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Va salut si va pup si eu, burticutele mele dragi!!!
Eu n-am mai reusit sa intru de doua-trei zile pe forum, asa ca am restante mari la citit....
Am reusit sa arunc un ochi in fuga doar pe paginile de la acest capitol...

Mary, sunt foarte fericita pt tine! Imi curg lacrimi de bucurie pe obraji! Bravo! Doamne ajuta sa nu mai treci prin niciun soc pana te-oi vedea cu bebe sanatos in brate!!!

Carmen, ma bucur mult si pt tine, ca interventia a reusit si ca acum totul va fi ok, Doamne ajuta!!!

Brie, maine sunt la munca pana la ora 17 (cel putin), dar apoi pot veni sa ne intalnim, unde/cand vrei si poti tu! Astept sa ma suni pe mobil! Iti tin pumnii sa ne aduci vesti foarte bune!

Scuze ca nu ma mai adresez altcuiva, dar, dupa cum spuneam, n-am citit din urma si nu mai sunt la curent cu ceea ce s-a mai petrecut.
Eu am mai avut si dureri de spate si usoare contractii... Ma rog sa nu fie de rau, ca abia marti ajung la dr. In rest.... multa munca... si sufar ca nu mai am timp/putere sa ma ocup de baietelul meu nazdravan.... Nu-mi iese din cap ideea ca am devenit o mama rea... Cand ajung acasa, de la munca, as sta numai in pat...
...Pe bb l-am simtit la inceput la o palma sub buric, insa acum, de cateva zile, il simt mai sus de buric...

Puuup, tre' sa fug acum, ca se intorce sefa in birou (il impartim... m-a mutat in aceeasi incapere cu ea) si am intrat la voi... pe furis!

15+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput
Mergi la inceput