Mamici de Noiembrie-Decembrie (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

DANDUSA...succes!!!

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

dandusa , bria VA TIN PUMNII SI VA ASTEPT CU VESTI CAT MAI BUNE

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 11+

http://s183.photobucket.com/albums/x67/mnarcisa/?special_track=nav_tab_album

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

!

quote:
Originally posted by carmendu

Va salut dupa o absenta de 2 saptamani,

In primul rand as vrea sa-i urez lui maryb FELICITARI pentru rezultat. sa fie intr-un ceas bun.

De cand m-am intors din germania va citesc in fiecare seara. Cand ma hotarasc sa va scriu a doua zi, observ ca s-a mai dus un capitol. Si o iau de la capat cu citititul….si nu mai apuc sa va mai scriu. Pentru ca vad ca ati avut chef de scris!!!!!!

Embrioreductia in germania a decurs bine. Din cei 4 embrioni , am ramas doar cu unul. In urma ecografiilor pe care le-au facut, au observat ca unul dintre cei trei embrioni are capul prea mare si ceva probleme cu translucenta nucala, un al doilea era prea mic, iar al treilea de marime intermediara intre cei 2.
mi-au spus ca vor interveni asupra celui mai mic. ne-am speriat un pic si i-am intrebat de ce nu actioneaza asupra celui cu probleme. mi-au explicat, cu foarte multa rabdare, ca ei sunt siguri ca embrionii au legaturi intre ei (blood transfusion) in proportie de 90-95 % si ca daca unul moare, exista sanse foarte mari sa mai moara unul sau 2. desi cu inima starnsa , am acceptat solutia lor. cel mai teama mi-era de acele mici procente . pentru ca eu de la inceputul sarcinii m-am incadrat numai in cele 5 procente de risc. vroiam certitudini.

A fost greu sa luam acesta decizie, dar necesara. Atat medicii din Romania, cat si din germania ne-au spus ca asta e cea mai buna solutie. Nu a fost o chestiune de alegere.

Abia dupa embrioreductie amm putut sa vorbesc cu sotul meu despre ce ne-am dori sa avem. Genul de discutii pe care cu siguranta voi le-ati avut de mult. “ce ti-ar placea sa fie? Fata sau baiat? Ce nume ti-ar placea sa-I dam?” genul asta de discutii, pe care noi am evitat sa le avem.
Am inceput sa le spunem si prietenilor despre sarcina tot dupa ebrioreductie. Acum cel putin stim cati cum stam. Ce as fi putut sa le spun? “sunt insarcinata, astept 4 copii, dar am sa renunt la trei!!!!” nu m-ar fi inteles nimeni

Sa speram ca acum o sa avem un bebe sanatos si ca o sa traim momente de normalitate. Asa cum traiti voi.

Eu citesc acum despre voi ca faceti deja DT, TT. Cei din germania mi-au spus sa nu fac aceste analize pentru ca rezultatele ar iesi aiurea. Dar cei din Romania mi-au spus ca e musai sa fac amniocenteza. Sincer, nici nu stiu ce sa fac si pe cine sa mai cred. Oricum, peste 8 saptamani voi pleca din nou in germania pentru eco. Prefer sa merg acolo. Nu mai am incredere in sistemul medical din Romania.

Daca aveti intrebari, va raspund cu drag.

carmen 12+

Toriceli 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

dandusa , brie !

Toriceli 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

brie si dandusa

haideti cu vesti bune

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

brie,dandusa va asteptam cu vesti bune

http://community.webshots.com/user/c
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

dandusa,brie bafta multa. Tinem pumnii. Fiecare cati are. (4-6-8- dupa posibilitati).
Deci ...pe mine cand ma mananca apai ma scarpin. Am sunat eu medicul din Grecia sa imi dea socoteala ce e cu DD si TT. Raspunsl a fost nu ca nu au ei habar ca exista ci ca din punctul lor de vedere nu sunt relevante. TT este invechit si s-a demonstrat ca de foarte multe ori da erori. Mi-a spus ca imi fac alte teste mulkt mai complexe cu siguranta mai mare. Ce nu ma intrebati inca ca habar nu am.Dar o sa fac raport complet cand ma intorc de acolo.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

fetelor credeti ca daca merg la solar il afecteaza cu ceva pe bb?
acum ca stau acasa ma cam plictisesc si zic sa profit si eu de lunile astea sa le am numai pt mine,sa ma rasfat putin ca din noiembrie incepe circul si aventura cea mare si nu o sa mai am eu timp de tati dapai de mine

http://community.webshots.com/user/c
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

toriceli - multumesc.
catalina - acum sunt bine. incep sa ma simt mai bine. asa cum spuneam, de vreo 2 saptamani sangerez, nu mult si foarte maro. mi-au zis si cei din germania si cei din romania ca am un hematom mai vechi. sper sa scap de el. din cauza asta iau utrogestanul pe gura. bine ca acum am inceput sa iau doar doua pe zi.
problema mea cea mai mare este oboseala. si nu oboseala de somn ci oboseala fizica. daca urc scarile din bucatarie pana in dormitor, trebuie sa ma asez in pat. daca fac baie, dupa ce ma sterg , ma pun in pat, dupa aia ma dau cu crema... si tot asa. eu eram un om tare activ. facem 5 ore de sport pe saptaman la sala si in vacanta de schi din austria de asta iarna nu ma mai dadeai afara dupa partie. deci intelegi frustarea mea!!!
i-am zis medicului si mi-a dat sa-mi fac niste probe hepatice. care au iesit bine. de saptamana asta am inceput sa iau magne b6 si elevit. sper sa ma mai inzdravenesc.
dar eu cred ca stiu de unde am oboseala asta nasoala. asa cum stii, am facut hiperstimulare si bineinteles ca m-am incadrat in cele cateva procente de risc si am facut ascita. de care nu am scapat inca. parca sunt in continuare o gasca infundata, asa am abdomenul de umflat. centrul de greutate mi s-a modificat din cauza asta si burta pare de 20 de sapt.
se pare ca de doua zile nu mai am greturi. poate au trecut.
acum nu-mi doresc decat sa fie bebele bine.

am citit ieri ca iti cauti haine pentru o nunta. incearca la zara. am auzit ca in feeria s-a deschis sau o sa se deschida prenatal. e aproape de mine si o sa dau o fuga sa vad ce au. te tin la curent.

carmen 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Miky-ea

bebecris,nu-ti face griji pt vis..e doar o proiectie a temerilor tale ,a grijilor specifice unei viitoare mame,chiar am citit ca o graviduta are vise foarte ciudate.

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

si eu ma inscriu la vise urate... chiar a fost un topic pe tema asta la odisee anul trecut... erau o gramada de mamici ce aveau cosmare ...si urate rauuuu

Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito

Mergi la inceput