Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

quote:
Originally posted by raca

Acum am vazut si eu pozele cu taticul mandru al lui Razvanel de Ramona.
Foarte frumosi sunteti toti 3 Ramona. Va

de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mersi si eu m-am uitat la pozicile cu Razvanelu tau.Si am va zut si eu pe taticul mandru.

Miki ms mult o sa incerc si asa sa vedem , numai ca el nu vrea biberonul in nici un fel.Se intampla, dar ffff rar sa bea din el fara mofturi, da inca nu am reusit sa descopar de ce depinde.De ex ieri dim ineata a vrut biberonul, seara nu l-a mai vrut (eu ii dau cu biberonul biotics care trebuie dizolvat in lapte), desi is doar 20 de ml de lapte.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Miri baietii sunt fascinati unul de altul . Andrei este in extaz cand il vede pe fratele lui , iar cel mare se mira si se bucura de cel mai mic progres pe care il vede la Andrei.
Am avut noroc datorita diferentei de varsta ca am scapat de varianta gelozie

Andrei va multumeste la toate pentru frumoasele aprecieri la adresa lui . Si mami la fel

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Noutati:
1. Tudor "vorbeste" din greu...mormaie bu-bu cand e suparat, ma-ma cand vrea tzitzi, gu-guga-ga cand socializeaza cu jucarelele...dimineatza ne trezeste ciorovaindu-se cu degetele de la manutze

2. cum rezolv doi coltzishori de unghiute? degetelul mare de la picior are deja rosu langa coltishor...

3. o prietena pediatru mi-a sugerat sa incep deja diversificarea cu bebe Tudor - la 3 luni si 17 zile are 5850gr (nascut cu 3000gr)

4. al meu bebe nu vreasastea decat in fundulets...il pun cate 10 minute intre perne (cam de 3 ori/zi)...in schimb este terorizat de statul pe burtik...nu vrea si pace!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am pb si cu Ozi:
1.s-a obraznicit rau...tot timpul ne da vorba inapoi, incearca sa o intoarca in favoarea ei, mai si minte cand face o boacana...am fost asa de suparata pe ea incat am anuntat-o ca nu merita sa-i fac ziua...mi-a zis ca 365 zile are anul si ea nu a fost rea in 183 ca sa o pedepsesc asa de grav...am vorbit cu ea dupa botez...pare ca vrea sa se indrepte dar mai mult pt petrecere decat ca asa e normal...
2.pt ca ea s-a dezv mult anul asta am vorbit cu ea de CM...a inceput sa planga...de ce nu au si baietii...ca ea nu vreasa creasca...pana la urma a inteles ca asta-i normal, fiziologic...am ales deja si tampoane externe...vrea sa le incerce inainte ca sa nu fie un stres in plus...nu i-am pomenit nimic de discomfortul din zilele cu pricina (eu una n-am avut nici cea mai mica durere)...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Gratiela,

Raspuns la pct 2 : poti sa-i tai unghiile in somn; eu alta varianta (dar eu nu alaptez): pun pe cineva (pe mama sau pe sotz) sa-i dea biberonul si eu o "cosmetizez" si la maini si la picioare.
Direct, cu o foarfecutza de pielitze (bineinteles, este doar a ei) pt ca cea "boanta" nu m-ajuta la coltzuri.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Fetelor,
eu nu stiu ce am...de vreo doua zile o lene si un somn in mine!!!! Ma mobilizez sa fac tot ce trebuie pt Benji dar mai mult parca nu mai am resurse. Somn din asta greu ma mai lua numai in primele luni de sarcina cu Benji..... belea daca se repeta istoria!
Puiul a dormit de la 22:00 la 06:00 dimineata, apoi pe la 9 iar 30 min si la 12:20 iar 30 min dupa plimbare. Daca ar mai dormi ca ieri dupa masa 2 h m-am scos de somn! Asta daca gasesc o pozitie sa dormim amandoi comod: el la mine in brate! In casa e tot vraiste de luni nu am mai adunat ca lumea, ar trebui sa gatesc azi ceva dar cum spuneam picdin picioare....
Am vazut poze de Andrei al LaleiD....frumoasa pleata mai are!!! Si e chiar brunet! Asa am crezut si despre Benji dar va fi un castaniu ce ne mai ramane....
Si eu am emotii cu morcovii de saptamana viitoare, facem 5 luni si ne bagam la morcovi.... o sa caut bio si mai ales tre sa gasesc razatoare de plastic sau sticla....daca nu .... o sa cercetez sucul de morcovi bio de la hipp... poate , poate!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

quote:
Originally posted by Shose

LauriciI nu cred ca e voie cu creme cand alaptezi. Cel putin in sarcina a fost contraindcat. red ca se absorb prin piele si intra in "circuit".
Foloseste o data la ateva zile macar daca e absolut necesar.
Iar cea de celulita cred ca contzine si mai multe nebunii. Mai bine mai astepti putin
Io ma dau cu d'aia cu bronzare treptata, dar pipe nu mai papa tzatzi de 2 sapt cred.

Inseamna ca nu avem voie sa folosim nici crema de fata,fond de ten,sapun,gel de dus,solutii pt curatenie sau sa spalam vasele.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

La multi ani Lavinia!!!!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Azi am manacat piure de banana. Miam ce bun a fost! Si n-a mai cerut lapte dupa! Victorie!!! Acuma doarme. Incredibil baiatul meu care n-a inchis un ochi cat era mai mic, acuma doarme in casa si ore intregi! Sunt o norocoasa.
Eu de fapt intrasem sa scriu la licenta, dar ma rasfat un pic cu voi, zuzele mele dragi si mai intru pe cate un site, asa.

Stancutza, eu zic ca daca in zona ta e gradinita Bahmutencei sa nu eziti sa o alegi! Femeia asta e obsedata de curatenie si am inteles ca se vor monta si camere ca sa poti sa vezi ce face copchilu cand tu esti la serviciu. Foarte tare! Eu din pacate n-am nici o gradinita particulara pe langa mine…Si ai dreptate in ceea ce o priveste pe Oana, nu ar fi renuntat la Sonia, chiar daca ar fi stiut ca e bolnavioara din timp, doar daca stia, nu ar mai fi fost luata pe nepregatite.

Ceska! Clontzopelu’ fara nici un dubiu e cea mai mare realizare!!!! Ce frumos ca Benji a trecut la haine de vara! Si noi avem garderoba plina si abia asteptam sa vina caldurile sa stam cu mainile si bulanele pe-afara!

Laura_d, o sa vb cu Mitsu sa vedem cand reusim sa ne vedem si ne sunam, dar totusi nu cred ca o sa fie prea curand pt ca amandoua incepem sesiunea.

Laura_ioana, nu ai voie sa folosesti lotiune autobronzanta. Si eu ma dadeam cand eram gravida si m-am oprit ca nush ce efect are asupra fatului, asa ca mai mult ca probabil ca trece si in laptic. Eram asa suparata la momentul respectiv, mai ales ca eu sunt brunetzica de fel si imi place sa am tenul masliniu.

Ginette, felicitari pentru vedeta!!! Este o dulcica Adela!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Lala_D, ce-a crescut Andrei si ce de par are! Eu sunt fascinata de bb-ii cu par; a mea, in curand o s-ajunga bec!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

A mea este deja "bec"
Cum nu am sperante sa-i creasca in 3 saptamani cat au mai ramas pana la botez... o sa imprumut cateva fire de la ioana a lui sora-mea sa aiba popa ce sa-i taie la botez

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput