Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by raca

Ginette felicitari!!! Adela e deja vedeta!!!

de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Saru'mana

Eu am creat coperta ; pe site-ul revistei baby poti sa-ti faci coperta.

Nu pot sa vad poze de pe flikr ca avem "embargo" de la munca

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ginette! adelutsa model de revista!!!! pfuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, ce mistooooooooooooo! ce bine arataaaaaaaaaa! clar, fotomodel va fi cand va fi mare:))) ca deja, de mica e un talent:) si nici nu mama nu mi-e rushine la ce parada modei face fata:))

ramona, ce fata luminoasa are razvanelul tau. si tati c emandru e cu el in brate:) ptiu, sa nu-l deochi!

lalaD, ce-a crescuuuuuuuuuut andrei! si ce de paruts are! ma amuza teribil costumashul in dungi:) e din "clasa" lui sacha:)) o sa pun o poza cu el de azi pentru demonstratie:) dar zi sincer, cum s einteleg copiii?

angi? ca va my dear?

honey, cum e cu furtuna apa si despagurbirile?

tinna, rara avis! io-ntseleg ca te suprasolicita populatia minora din familie, dar vino mai des pe la noi:))

alinush, dau si io cu parerea, poate poate e cazul s aincepi cu altceva. laptele cu cereale mai incolo, incearca legume, fructe, cum crezi tu ca e cel mai bine (noi incepem cu preaminunatul morcov cand o fi sa fie, evident d ela borcan) poate mofturica se lasa convinsa:)

ca spuneam de mofturi... sacha... a intrat in clubul fitsoshilor. in mare parte... vina mea. ramane mult cu maica-mea si o santajeaza cum se poate, iar eu nu ma pot importrivi deocamdata. doarme prost, mananca si mai prost. credeam ca e caldura, dar cand vad ca continua sa ma trezeasca noaptea ca sa-mi fac aprezenta si sa inghita de doua ori... nu-i a buna. logic si normal ar trebui sa aiba resurse sa treaca noaptea. trezitul la 3 ore e numai o maniera sa-mi faca prezenta ca sa readoarma la loc. in weekend incep dresajul. sotul in pod, eu cu dopuri in urechi, drogam brunozaurul - kidding - si copilu n-are decat sa urle. pe demonstratelea, acu e dimineata i-am aratat lu' maica-mea ca daca copilu e in dormitor de la 8juma, se trezeste la 9 juma, nu-l bag in seama, tipa, urla, dar adoarme la loc pana la 10 juma. ea insista sa merg la el, eu nu si nu. si-amavut dreptate. dar cum ea nu poate cobora cu copilul in brate, sunt blocata in somnul d ela televizor.

se pare camaine capat mashin...ma rog, maine se cumpara. sunt innebunita si indragostita de matiz. nu dati cu pietre. asta e damblaua mea. si cata vreme e bine echipat, e relativ noua, neuzata (5 ani si 65 d emii de km), mai e si albastru - inchis ce-i drept - intruneste toate conditiile s-o pocnesc in siguranta pe drumurile publice:))) sa speram ca...

si sa pupam bebeii nascuti acum 3-4 luniteeeeeeeeeeeee!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Eu ma intorsei, fusei dupa analizele lu Ravi da doct era plecata la o sedinta si nu se intoarce azi.Asa ca mai stau pana maine cu emotii.

Mikimorcovu sa fie tocat si amestecat cu laptele sau laptele amestecat cu zeama in care a fiert morcovu?

Ginette vad ca deja ai o vedeta care apare in reviste.Super

Lala D ehei, baiat mare are mama.Foarte frumos a crescut!Imi place si colajul de la inceput.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

quote:
Originally posted by miri_mik
ramona, ce fata luminoasa are razvanelul tau. si tati c emandru e cu el in brate:) ptiu, sa nu-l deochi!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Ramona sau Raca? Amandoua avem bebei Razvan, dar eu m-am simtit la faza cu taticul mandru
Felicitari Miri pt masinuta!!! Si sper ca Sacha cel mofturos o sa se dea din nou "pe brazda".

de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Miri,

Vorbim pesta 15-16 ani

Ce tare esti ca poti sa-l lasi sa planga (sicer, te admir); eu n-am reusit, drept pentru care, acum tzipa (ca a ajunsa la faza asta) de numa, dak n-apare cineva in camera la ea.

Super, ca-ti vine masinutza! Sa plimbi si flacaii cu ea, sa le-arati ce mami au!

Ramona ,

Sunt sigura ca a trecut beleaua.
Ce-mi place de Razvan in poza "din somn"!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

multumim mult pentru aprecierile la adresa Dariei. pupam toti clopoteii sipe mamicile lor

Eliza drum bun si daca ajungeti prin IOR venim si noi la intalnire.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by nemary

[quote]Originally posted by honey79

Fetelor, vin la voi cu o intrebare: sta vreuna dintre voi in Pantelimon?? Pe langa spitalul Pantelimon???

Mama mea s-a internat astazi acolo. Si, ii spunea la telefon sora-mii ca spitalul arata ca un grajd, si ca nici apa cu ce sa ia pastilele nu au.
Si nici afara din curtea spitalului nu ii lasa.

Ma interesa daca e cineva prin preajma, sa rog frumos sa ii ia vreo 3 sticle de apa plata,si sa le duca la poarta.Nu trebuie sa intre in Spital.Platim deranjul (si apa, normal).
Mi-e greu s-o stiu asa, si ma doare ca nu sunt acolo, sa ajut cum pot.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Honey, eu stau in zona spitalului. spune-mi cum sa va ajut si o fac cu cea mai mare placere. gasesti nr.meu de tel pe mailul comun. multa sanatate

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Si Razvanul meu e mofturos, seara mai ales refuza masa, el ar vrea doar 4 mese pe zi daca ar fi dupa nasu lui.Da e dupa al meu si il bazai pana papa si seara macar un san.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Acum am vazut si eu pozele cu taticul mandru al lui Razvanel de Ramona.
Foarte frumosi sunteti toti 3 Ramona. Va

de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Ramona, morcovul il fierbi si apoi il pasezi, si adaugi lapte de-al tau pana faci un piure subtire. poti incerca si cu cartof la fel. Marul nu l-a mancat pt ca e acrisor si nu cunoaste gustul. Morcovul si cartoful sunt dulci.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput