Puiuti de Randunici 2008 !! (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Ani puiuti scumpi!!!

Am vazut ca vorbeati de ceai - eu daca ii dau Sanzianei ceai (orice fel) il rade pe tot. Ii dau 100ml, 100 mananca. Si intre mese, si inainte, si dupa! M-a capiat. Asta inseamna ca nu se satura? In rest programul de masa este 120-130 ml la 3 ore. (mixt)
Sau poate e doar gurmanda ca ta-su, care mananca cu o placere imensa. La el masa este un ritual (mai putin cand vine nevasta-sa rea si il pune la dieta ) Deh, taur adevarat!

tuchita sa treaca raceala repede.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

gata si painea,acu maninc o felie calda unsa cu unt , mmmne, mmmne, mmmne ce bun e , vreti?????

kya , nasol rau detot cu carutzul , pote stai prin apropiere de porumbul meu si til imprumut acu ca andreiul meu doarme oleaca, pup , bina ca-s numa 2 zile ,

Tuchita , si eu cred ca am racit, tuta sunt , si stii de la ce ? , de la guma de mesctecat(din aia care face frig in gura) am racit in gat , si vad ca imi curg si mucii? offf off , mai , mai . la tine ca sa treaca

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

quote:
Originally posted by luny

cuscra!! ce face nor-mea azi, de ziua ei? sa-i faci pozeeee!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

cuscra, mergem in parc! o sa-i fac poze, dar cred ca mai pe seara cand vine randunoiul ca e plecat si a luat si aparatele foto cu el! ma speriasem un pic pt ca zicea dr ca vine sa-i faca vaccinul azi, si imi este o frica!! incepusem sa plang deja!
stai ca incepuse sa planga, noroc cu schnuffel!
pana la urma, il facem duminica sau luni!

bafta cu vaccinul azi, pt gineri-miu sa nu-l doara!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

multzumim fetelor care ne-au urat LMA si s-au gandit la noi!

luny, voi ce faceti azi in afara de vaccin?

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Giani saru' mana de oferta, dar diseara se intoarce randunoiul cel uituc.
Mi-ai facut o pofta de la painea aia calda cu unt... yummy!

Apropos de sucurile de fructe, eu pot sa zic ca i l-am introdus la 4 zile? Cand am venit cu ea acasa, a inceput sa sughita. Si cum mamica ei cititoare de forum stia de picatura de lamaie, i-a dat. Doar ca fetei i-a placut, si mami i-a mai dat inca una, si inca una, si inca una. Pana s-or fi facut vreo 10 picaturi, pe care le lipaia cu placere...
Si a facut fata mea o diaree, de 2 zile curatam de pe pereti... picaturi de lamaie. Va dati seama ce a zis stomacelul ei cu tot acidul ala inauntru, nu?
S-a reparat, dar de-atunci, cand vine Ghita in vizita, il lasam sa-si faca mendrele singur, fara nici un ajutor. Si trece de la sine.

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kya

Giani saru' mana de oferta, dar diseara se intoarce randunoiul cel uituc.
Mi-ai facut o pofta de la painea aia calda cu unt... yummy!

Apropos de sucurile de fructe, eu pot sa zic ca i l-am introdus la 4 zile? Cand am venit cu ea acasa, a inceput sa sughita. Si cum mamica ei cititoare de forum stia de picatura de lamaie, i-a dat. Doar ca fetei i-a placut, si mami i-a mai dat inca una, si inca una, si inca una. Pana s-or fi facut vreo 10 picaturi, pe care le lipaia cu placere...
Si a facut fata mea o diaree, de 2 zile curatam de pe pereti... picaturi de lamaie. Va dati seama ce a zis stomacelul ei cu tot acidul ala inauntru, nu?
S-a reparat, dar de-atunci, cand vine Ghita in vizita, il lasam sa-si faca mendrele singur, fara nici un ajutor. Si trece de la sine.

Varsta bebelinei

aha, deci nu sunt singura cu freshulde lamaie pt pitik!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI IULIAN DE MUSSARA!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Giani, , esti tare cu frigul in gura, n-am mai auzit de gume din astea

Tuchita, da ce facusi cuscra de ai racit, baga paracetamolul!!si sa ai pohta buna la micul dejun!!

Cristina, imi plac tare sfaturile tale!!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI SI MAMICUTELOR LOR!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mah, la mine nu mai apare pampersul!!YEHHHHHHHHHHHHHHHH!!!

Ma duc ca plange Iris, ar fi cazul sa manace si eu pe ziua de azi!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Butucico, esti tare! Cum sa racesti bre' de la guma?!
Cristina, nu stiu ce viroza a dat in noi! Sper sa nu loveasca si randunoiul ca asta boleste rau si ma enerveaza la culme!
Gaze tot nu am!
Sa va povestesc cum sta treaba: acum vreo 3 luni veciniis-au apucat sa-si puna contoare de gaze, pe teava comuna, nu pe teava separata! Au angajat o firma pentru asta! Eu m-am dat cu curu' de pamant si am facut scandal la randunoi ca nu vreau sa-mi tai juma' de mobila din bucatarie ca sa-mi pun un contoar de 7 mil, ca oricum nu cred ca vom plati asa de mult la gaze chiar daca nu vom fi contorizati!
Ulterior s-a dovedit ca am avutdreptate si ca am platit mai putin decat aia contorizati!
Un vecin binevoitor, mos fara ocupatie dar cu ceva relatii, a facut o reclamatie la Distigaz cum ca ceva nu e in regula cu firma care a montat contoarele. la vremea respectiva Distrigazul a trimis o somatie prin care anunta ca in termen de 30 de zile opresc furnizarea de gaze daca firma nu depune nu stiu ce documentatie pentru contoare!
Firma zice ca a depus documentele, ca proiectul a fost aprobat, lumea se linisteste!
Numai ca acum o saptamana...au oprit gazele!
se pare ca exista mai multe departamente in Distrigaz si pe principiul"nu stie stanga ce face dreapta" unii au dat Ok alti au oprit furnizarea!
Cert e ca de marti se cearta firma resppectiva( care cica a luat si o amenda de vreo 50 mil!) cu Distrigazul, fiecare au facut verificari, aseara demontau unele contoare puse cica prost, si azi am o sperantala gaze!
Nu stiu daca ati inteles ceva, ca nic eu nu-nteleg de ce e asa de greu!
Mi-ar placea doar sa-l vad pe domnul vecin cu reclamatia si sa-l intreb ce-a mancat in ultima saptamana!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput