Puiuti de Randunici 2008 !! (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Hai no, Livi ca chiar imi face frig in gura guma care eu o maninc. nu rade

Tuchitza da am racit de la guma, maninc pina la un pachet de guma pe zi( aproximativ), si foarte mentolata de face "frig in gura", cum am limbaritza si vb inclusiv cind scriu voua, si respir si mestec intr-una atunci racesc in git si implicit imi curg mucii, deci ma simt ca si cum am baut apa de la frigi sau am mincat 10 "inghetzatzi".
Dupa cum spuneai, la noi in tara nicaieri ni stie " stanga ce face dreapta" ,imi pare rau de gazele care nu le ai , dar poate pe we vor veni.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

LYVY, ti-am scris un mesaj de amor!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Am un chef de duca, Seb doarme si astept trezirea!
Pe de alta parte m-am saturat sa ma duc la noi in parc unde n-am cu cine sa vorbesc( am o problema cu mamicile care in timp ce isi plimba pruncii manaca seminte si scuipa cojile pe jos!) O sa vada ele cum e cand incep copii sa bage tot ce e pe jos in gura!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mda, Tuchi...no comment!
Sunt cam zombi si prost dispusa din cauza asta. As vrea sa ies undeva departe cu Iulia si sa stam afara mult, dar ma streseaza kk-turile ce pot interveni-si mai ales sa nu faca kk prin vreun parc si iar sa-mi urle...hm...ma obisnuiesc eu cu toate.
Aseara mititica s-a trezit si nu a adormit multa vreme, era f agitata si avea 37,6 temperatura asa ca am incercat sa-i pun supozitor cu Paracetamol dar il tot dadea afara...si eu il bagam...si ea il arunca ; in final i-am dat sirop de Panadol pe gura si s-a linistit, a mancat bine peste noapte la 1 si la 5, ceva mai putin azi la 9 (ca tot o laudam, deh!) si acum studiaza peretii, nu mai pare a avea nici o suferinta.
Asa ca doresc succes fetelor ce vaccineaza azi-maine si sper nici de atat sa n-aiba parte.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

va multmumim tuturor pentru urari!!
giani tare cu guma cu frig!
tuchi sa treaca raceala repede!! am inteles in sfarsit ce si cum cu gazele la tine, sper sa se rezolve azi!
Rox, cuscra ai chemat de la Medlife pana la urma pt vaccin?..noi mergem la pol de unde apartin eu, sa-l ia si acolo in evidenta. Acolo noi avem medicamentele gratuite! Inainte de a merge la dr, mergem sa cumparam vaccinul, apoi la mine la serviciu sa rezolv niste chestii p-acolo, si candva, dupa, in parc, sper, daca nu tipa Mufy prea tare!..vedem din mers ce si cum!
naty, off, sper sa treaca repede discomfortul Iuliei!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Naty la Ilinca n-aveam nici o jena sa schimb copilu de kk in parc! La Seb nu a fost cazul pana acum , decat ieri in mall, dar ne-am descurcat! Acum ca e cald afara n-ar trebui sa te temi! Eu o schimbam chiar intinsa pe carutz, nu o puneam pe banca!
Bine ca a primit Panadolul pe gurita si s-a linistit!
Pentru mamicile care fac vaccin- eu v-as sfatui sa bagati un supozitor( sau doar jumate!) inainte de vaccin! Eu asa am facut si n-am avut probleme mari!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121236] CAPITOL NOU!! [/url]

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput