Puiuti de Randunici 2008 !! (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

La multi ani pt bb care azi isi serbeaza ziua!!!!,

Scriu repede ca am framintata sa fac paine si a crescut

Delphina , seamana baietii intre ei zici ca-s facuti de aceeasi mamaici

Naty, eu am un Bosh , dar e super mare cum zicea si Simonetta, ...suc i-am dat Andreiului , la recomadarea cumnatei mele ( asistenta de copii) si am dat marul sau morcovul prin razatoare si apoi l-am strors prin pansament( cum zicea su mamaruta parca). Iti recomand si tie si tuturor, e un plus de vitamine si regleaza metabolismul , dar nu ttebuie exagerat.

Simonetta bine te-ai instalat acolo si ma bucur ca ai avut timp si pt noi , pt tine si pt baietii tai cuminti si strengari

acu fug sa fac pita.
revin

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata dragelor!

Pana apuc sa mai postez si eu se termina si capitolul asta. Si fii-mea doarme, asa ca profit de ocazie.

Azi noapte matza a adormit (foarte usor ) pe la 11:30. S-a mai trezit la 3 si la 6. Asta pentru ca i-am dat doar san. Daca ar fi incasat un biberon s-ar fi trezit direct la 5-6.

Aseara, de curiozitate, am facut si proba suptului - si suge pitica mea 80 ml de la un san. Asta pentru ca a adormit, ca daca o trezeam si o puneam si la sanul celalalt, mai manca.

Si ieri si azi trebuie sa stau cu copilul in casa de parinti tonti ce suntem: randunoiul a plecat la Constanta, si ia ghiciti ce are in portbagaj? Caruciorul!!! Ca am uitat sa-l scoatem. Bine ca sta doar 2 zile, ca initial erau planificate 5!!! Si pe vremea asta frumoasa, eu ar fi trebuit sa stau o saptamana cu copilul in casa...

Mi-am luat cafeluta (fara cofeina) si ma duc sa citesc din urma, pana nu se trezeste mandra.

la stol!

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny hainute frumoase poti sa mai gasesti si la "piciul"! Au magazin si in Unirea, dar , atentie, trebuie sa ceri, sa la freci pe vanzatoare, ca pe rafturi nu vezi mare lucru!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Kya, nasoala faza cu carutul! Iesi macar un pic cu ea in brate!
Eu sunt racita rau de tot!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

LA MULTI ANI MATEI

LA MULTI ANI SEAN

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cuscra!! ce face nor-mea azi, de ziua ei? sa-i faci pozeeee!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

FACEM CINSTE, SA NE TRAIASCA PUIUTII!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

La multi ani bebeilor scumpi ce se serbeaza azi!
Mai lasati-mi si mie un strop de cafea ca vreau, asemeni Tuchitei, sa iau intai micul dejun-deh, pana acu a avut fii-mea prioritate

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Si de la noooi!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

La multe luni pentru Matei Cristian, Sean Adam, Iulian si Amira!

Alice - mersi Am si eu momente de disperare maxima, cand imi vine sa-mi dau demisia, sa-mi iau lumea in cap si sa ma car de-acasa SINGURA, dar atunci nu intru pe forum, ci astept sa-mi treaca, sau chiar ma iau si ma duc, il las pe sot cu pruncii si eu fug repede la o la cofetaria de langa casa, sau la cumparaturi. Cum am mai spus, am mare noroc cu randunoiul din dotare, care, nu stiu daca ma intelege, pentru ca-i barbat si-i e aproape imposibil sa inteleaga o femeie, totusi incearca sa-mi faca pe plac atunci cand ma vede la pamant. Tre' sa-i iau o floare pentru asta, cred . Cred ca imediat ma imbrac si-l chem sa stea cu pruncii sa ma duc sa-i iau flori

Tuchita - ce-o dat in voi? Sanatate multa! Gaz aveti macar?

Fetelor, sfatul meu, nu va grabiti cu diversificarea. Sucurile - nu sunt nici pe departe atat de bogate in vitamine pe cat se vehiculeaza de unii pediatri de "moda veche" Vitaminele sunt in pulpa fructului, iar in procesul de fabricare a sucului cea mai mare parte a acestora se pierd. Plus la asta, sucul e foarte acid pentru stomacul lor. Chiar si mai tarziu introdus, tot se recomanda diluarea cu apa fiarta. Cele care dau formula la bb - formulele sunt imbogatite cu atatea vitamine, incat chiar si un copil alimentat cu formula exclusiv nu are nevoie de diversificare inaintea varstei de 5 luni. Iar cele care alaptati - mancati voi fructele si vitaminele vor ajunge in lapticul vostru si implicit la bebe. Din cele citite de mine, alimentul de baza pana la 1 an ramane lapticul. Doar ca trebuie inceputa totusi diversificarea in jurul varstei de 5-6 luni pentru a-i diversifica gustul si a-l invata pe bebe sa manance cu lingurita. nu trebuie nici intarziat mai tarziu de aceasta varsta, pentru ca exista riscul ca sugarul sa se obisnuiasca prea mult cu lapticul si diversificarea sa mearga mai greu, din cauza refuzul bebelusului sa manance altceva decat lapte. Nu va impun nimic, in fond fiecare suntem responsabile pentru copilul nostru, nu al altora, doar ca va recomand sa va mai ganditi cand vreti sa vadiversificati copilasii cu sucuri. Daca chiar va doriti sa incepeti diversificarea, poate mai bine incepeti cu ceva maiputin deranjant pentru stomac, de exemplu cereale pentru bebelusi.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput