Puiuti de Randunici 2008 !! (12)
Raspunsuri - Pagina 15
Simo27 spune:
Nu am citit nimic de la pagina 1...sunt restanta!
Azi am fost la ecograf cu Barosanelul si am ajuns performanta de a-l vedea 6 doctori...3 inainte si 3 de la spitalul de copii...pe scurt,nu are absolut nimic la stomacel,totul e f bine,chiar a mai luat in greutate,acum are 7460kg.m-a dat gata consultul dr endocrinolog,care l-a pus fain frunos in fund si i-a tras niste palme zdravene in spate...vreau sa zic ca mi-a tras baiatu niste ragaieturide toata frumusetea!plus ca mi-au zis toti dr ca ii mint ca are 6 luni ,nu 2 jumatate,ca e prea mare ...si m-au intrebat ce-i dau sa pape:Biscuiti si banane?!m-a pufnit rasul...mi-au zis ca la 2 luni ar fi trebuit sa aibe 5800kg si el a luat aproape dublu...si Sam al meu le zambea,le gangurea!Maine la 8 ,mergem sa-i ia sange ptr analize,si urina...ca sa fim mai linistiti!si bomba:am venit acasa,a papat si nu a vomitat deloc!doar spre seara a mai vomat putin,dar l-am batut la spate tare si des,asa cum m-a invatat dr...poate e gresala mea....nu il puneam destul de des la eructat....ca daca e asa,ma dau pe bune cu capul de pereti!inseamana ca sunt o mama denaturata!!cu David nu am avut asa probleme la laptic,si el a baut de la 2 luni la bibe...nu stiu...hai,ca citesc ce-ati mai scris si revin..pana una alta,am vazut ca a revenit Simonette,Belgiana noastra
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
quote:
Originally posted by tuchita
luny esti sigura ca sunt mari de Mufa? Pozele lui seb de la botez, inainte de intrarea in biserica, sunt cu haine de la Z, salopeta si bluzita care sunt de 6 luni!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
si asa bine ii statea lui Seb cu salopeta aia!!..eu am pus pe langa el o salopeta de 3 luni si era mare..mai caut!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Bravo Mussara!
ca mi-am adus aminte de soacre...cand avea Ili 3 luni am fost cu ea la campia, la soacra. Adta avea o vecina cu un baietel de-o seama cu fi-mea care manca banane si tocana! ca daca ii placea si poftea....
Dupa un an cunosc si eu baiatul, un adevarat vlajgan pe langa Ilinca( care nue tocmai piticot!). Si-mi povestea ma-sa cu drag cum au fost ei internari de multe ori cu enterocolite, si ce-a patimit, etc...
eu , in gandul meu, :"de la tocana de pui la 3 luni!"
MA duc in patul conjugal, poate mai sar si eu gardul ca n-am facut asta cam de multisor!
sper sa n-o apuce pe Ilinca vizitatul!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
remaliss spune:
luny, trebuie mners cu copilasul la sectia de chirurgie pediatrica sau ortopedie pediatrica. Unele spitale au impreuna aceste sectii, altele separat.Talus valg se "repara" prin aplicarea unei ghetute din gips.Problema se rezolva in etape si e vindecabila.Sa nu-ti faci griji, piciorusul se corecteaza.
Alina, o mamica fericita!!
Printesa nostra
luny spune:
simo, ce ma bucur ca e bine Barosanelul!..deci ei au spus ca problema era rgaitul?..sa-l bati tare pe spate?..si eu il bat pe spate, nu il mangai, si ragaie ca lumea, ce-i drept...mai regurgiteaza si el, dar vad ca ieri si azi a fost iar mai ok, mai putin si nu dupa fiecare masa!..
luny spune:
quote:
Originally posted by remaliss
luny, trebuie mners cu copilasul la sectia de chirurgie pediatrica sau ortopedie pediatrica. Unele spitale au impreuna aceste sectii, altele separat.Talus valg se "repara" prin aplicarea unei ghetute din gips.Problema se rezolva in etape si e vindecabila.Sa nu-ti faci griji, piciorusul se corecteaza.
Printesa nostra
am inteles ca la Budimex este ortopedie...o sa merg acolo..dar pana acum, toti dr care l-au vazut(2 pediatri si cei de la Medlife unde am nascut) au spus ca este fff putin, si ca se rezolva prin masaj!! nu a zis nimeni nimic de ghetute sau gips..
Multumesc mult!!
mussara2000 spune:
Luny, Violeta amira sper c-ti pregatit sampania pentru cele 2 lunisoare?
Asai Violeta si aici, chiar duminica a luat un GPS sotul si bine inteles ca l-a luat pe cel mai de ultima generatie l-am deschis dar mi-am dat seama ca e prea scump si l-am dus inapoi, nici nu s-a uitat in cutie macar ce este, ni-a dat banii si gata.
Am vazut daneji returnand si mancare chiar ---- in Romania n-o sa vezi asa ceva.
remaliss spune:
Naty, nu exista un grafic care trebuie respectat cu fidelitate in ceea ce priveste greutatea coroborata cu varsta, dar sotul meu zicea ca la kilogramele Iuliei e prea devreme sa-i diversifici alimentatia. Devreme din pct. de vedere al greutatii mai mult.Se poate incepe atunci cand are cam 6 kg, deci dupa 4 luni si jumatate.
Printesa nostra
Simo27 spune:
am citit,dar nu gasesc puterea necesara de a mai scrie...pic de somn!noapte buna
Luny,nu e sigur ca ragaitul era de vina...asa m-am gandit eu,dr nu au zis nimic de asa ceva!sa vedem cum ies maine analizele-acolo e miezul!
Editez:mie mi-au zis sa-i dau suc de fructe Barosanelului,dar nu-i dau deocamdata!e prea mic....la varsta
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
remaliss spune:
luny, asta e, trebuie vazut copilasul. Ghetuta din gips se pune in functie de gravitatea problemei. Totusi, poate mergi sa il vada si un ortoped sau chirurg pediatru.Sa nu cunva sa trebuiasca pt corectie, iar daca nu trebuie e si mai bine!
Printesa nostra