Puiuti de Randunici 2008 !! (12)
Raspunsuri - Pagina 14
luny spune:
miha stiu cum e, si eu caut hainute de ceva timp..
Plus ca nu gasesc un pantalon/salopeta lungi, toate sunt scurte sau 3/4, ce naiba la bebelusi a aparut colectia de vara deja???
mai am o saptamana..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
remaliss spune:
Simonette, violet de gentiana nu am incercat, dar am notat! Si Rebeca mea are fata plina de mici cosuri, la fel si fruntea si capul, dar nu atat de dese.Stii ce am mai incercat? Apa termala sub forma de spray, de la Avene si parca sunt mai restranse, dar tot in numar mare. M adoare sufletul sa o vad asa. Cum o sa fie la puberatte? O sa se chinuie, probabil.
Naty, de curiozitate mi-am intrebat sotul de diversificare. Zice ca nu ar fi devreme daca sunt indeplinite conditiile nde greutate pt varsta copilului si de apetitul lui. Daca da semne ca nu se satura se poate incepe diversificarea, dar de la 4 luni.Se exlud fructele care pot da reactii alergice, ca fragi, capsuni...
Alina, o mamica fericita!!
Printesa nostra
luny spune:
remaliss, cu riscul de a deranja, am o rugaminte..daca se poate sa-l intrebi pe sotul tau, pt piciorusul valg al bebelui meu, daca vreau o parere competenta, o evaluare a situatiei in momentul asta,si eventual ce trebuie facut de acum incolo, cui ma adresez, pediatrului sau trebuie mers la ortoped?..
tuchita spune:
[bNaty[/b] fac abdomene de 2 luni!
Vezi ca ti-am trimis un mesaj de dragoste!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Luny tie de la Z nu-ti place nik de imbracat?Ca au haine chiar dragute!
FAC CEVA MARE SI LAT IN RECLAMA LOR DE KKT!
Nu se poate raporta la moderator?
poze
luny spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Luny tie de la Z nu-ti place nik de imbracat?Ca au haine chiar dragute!
FAC CEVA MARE SI LAT IN RECLAMA LOR DE KKT!
Nu se poate raporta la moderator?
poze
am fost la Z si au de la 3 luni in sus, si sunt mari de Mufa..oricum, ce-mi placea la ei, erau 3/4 sau de vara, scurti, iar saptamana viitoare nu poate fi asa cald incat sa merga cu picioarele dezgolite, trebuie pantalon lung!..
DE ACORD CU KK PE RECLAMA LOR CARE E PERFECT AIUREA-N TRAMVAI PUSA ACOLO!!
tuchita spune:
Si pentru mine se apropie momentul diversificarii...
desi am citit ca incepi sa diversifici cand manaca 150ml de 5 ori pe zi si nu se satura!
ceea ce inseamna ca mai am cale lung!
Mersi [b]Naty[b/] pentru pontul cu gimnastica! o sa incerc daca apuc!
si apropos de cheltuieli...am facut azi gaura in buget! Am stat 3 ore jumate in baneasa( ca evident ca sotul nu a terminat cu revizia masinii intr-o ora juma' cum a zis!).
I-am luat ceva finutzului, un cadou pentru o ptietena la a carei zi de naster ne ducem sambata, o fustita si niste tensi pentru Ili...
Lui Sebaceu nik ca are destule si oricum le vomita pe toate!
Lui i-a placut foarte mult, a belit ochii la lumini, a dormit ca purcelul, s-a kkt si n-a vrut sa manance!
Noroc ca sunt inca grasa si nu vreau sa cheltui banii ca am vazut niste rochite de vara foarte dragutze!
poze
tuchita spune:
luny esti sigura ca sunt mari de Mufa? Pozele lui seb de la botez, inainte de intrarea in biserica, sunt cu haine de la Z, salopeta si bluzita care sunt de 6 luni!
poze
natynic spune:
Bai, si eu vroiam sa zic, la naiba, mai ne freaca mult cu reclama aia nenorocita? Uite asa isi fac unii ANTIreclama...
Mititica mea nu mai scanceste...mi-a rupt inima...preferam show-time-ul ei 22-24. Acum doarme cu o fetisoara atat de trista...
Luny, stai linistita, vad ca la marea majoritate nu e nici o reactie. Iulia e mai fragila, asta e. Si nu-i pui gheata pe piciorus ci compresa cu apa rece.
Remaliss, mersi mult. Cam asa gandeam si eu. Cu laptele se satura, drept dovada ca daca ii dadeam ceai intre mese cum l-a invatat soacra-mea pe randunoi sa ma piseze marunt se stramba si il scuipa de regula; ORICE ceai, chiar si dulceagul Baby Drink. Deci ii ajunge laptele. Dar ce inseamna "greutatea potrivita pt varsta"? ea are 4 kg, are 3 luni si jumatate calendaristic dar varsta corectata de prematur e de putin peste 1 luna! . Chestia asta cu varsta corectata o sa ma bage in boala pana s-o corecta de tot!
Mihatp, din partea mea nu-i bai. Imi pare doar rau ca m-am razgandit, as fi vrut 2 bibe de 240 si nu de 120 pt ca cred ca deja ne apropiem de 150 ml/masa (azi asa a mancat de 3 ori) si vor deveni mici bibe de 120. Dar lasa asa...macar sa ajungem acolo! Doamne ajuta. Pune la posta cand poti, imi zici cand si cati bani sa-ti trimit si cu fetele ma inteleg eu aici multumesc mult
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mussara2000 spune:
Seara buna.
Noi mai ocupati, ne ea mult timp gradina pt. ca ne place s-o tot ,,bibilim'' sa arate bine, saracutul Iulian s-a obisnuit si el stie ca trebuie sa stea in carucior cumintel si sa taca.
Si noi am slabit mai avem doar 1kg da dat jos si sunt la kg de la 4 saptamani de sarcina.