Puiuti de Randunici 2008 !! (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Naty, Canon e o marca foarte buna si din descriere suna bine.

Unul dintre lucrurile care mi se par superbe in America este ca orice cumperi poti sa duci inapoi. Te duci frumos acasa cu obiectu', te joci cu el pe toate partile, daca nu-ti place te duci si iti iei banii inapoi. Valabil la 99% din produse. Unele dintre ele le poti returna chiar si daca le-ai folosit. Unii chiar profita de chestia asta (nu spunem cine), dar e concurenta atat de mare incat magazinele nu stiu ce sa-ti mai faca sa te tina fericit.
Vai ce mult mi-a luat pana m-am mai dezvatat de obiceiul romanesc de a chibzui indelung pana sa cumpar ceva...Acum sunt momente in care nici hainele nu le mai probez intotdeauna daca nu am chef sau timp. Nu-mi vine bine, o duc inapoi

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asta inseamna civilizatie beton...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Uraaa, i-am facut baita Rebeccai fara sa mai tipe saracuta de ea! Cred ca a scapat de frica de la botez..., a fost incordata , dar i-am pus muzica preferata si cantam si eu, aveam o jucarica in cealalta mana si i-am tot distras atentia de la apa! Offfff, ce bucuroasa sunt ! Am fost stresata toata ziua de momentul asta, nu voiam sa-i dau si eu alta frica de apa! Gata, am scapat...

Naty, eu am un Kodak de care sunt foarte multumita!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty e bun Canon!
clau, felicitari ptr baita!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

quote:
Originally posted by natynic

Asta inseamna civilizatie beton...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Da, Naty. Si nu pot sa nu-mi amintesc de magazinele din Bucuresti de acum cativa ani, cu afisele mari, sa nu cumva sa spui ca n-ai stiut: MARFA VANDUTA NU SE PRIMESTE INAPOI!
Adica daca te-ai ars, ala esti!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sara buna si de la mine!
Seb al meu e in greva foamei! Si cand mananca un pic mai bine varsa jumate!
Fata de acum o saptamana are 200 g mai putin!
O sa pun asta pe seama intarcatului( inca ma mai doare sanul rau!), a racelii si a unui cantar cu bateriile obosite!
Ati ciripit mult, v-am citit repede si pe fuga...
Naty ai pus si tu un supozitor cu Paracetamol la fata? Pentru durere e foarte bun, chiar daca nu face febra!
Delphin seamana rau baietii, doar ca David e mai dolofan!
Clau bine ca a fost ok la baita!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Tuchi, nu i-am pus, ca de la 18 pana la 21 a dormit tun, acum a mancat bine si acum bazaie, e drept, dar...e ora ei de show . Daca vad ca se ingroasa gluma ii pun, evident.
La Seb nu are efect daca-i faci un masaj zdravan si gimnastica la manute si craci? La Iulia apare imediat o foame turbata daca fac asta...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Maine e zi grea si pt noi...mergem sa cumparam vaccinul si apoi la dr cu el sa-l facem..off..sper sa nu-l doara asa rau!..parca imi aduc aminte de spitalul ala, cand i-au bagat intravenos antialergicul..
tuchi zici ca-i bun un supozitor paracetamol?..sper sa tin minte maine..si de la naty, cu gheata pe piciorus..apropo, se face in picior, nu?.

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

fetelor, naty, kya, stela, cristina, cu toata rusinea de pe lume, nu am reusit sa le trimit azi, am umblat cu ele in masina dar n-am ajuns la posta.

sunt disperata, nu am nimic ca lumea pentru Luca la botez. nu am gasit nimic ce sa-mi placa. nu-mi vine sa cred ce imbracaminte de cacao exista pe piata. pana la urma pentru biserica am luat niste pantalonasi albi, mai am body si bluzita tot albe si asa va fi simplu la botez. iar la rstaurant ii dau o salopetica mai smechera dar care nu da bine in biserica. sunt total dezamagita. asa frumoase hainute de fetite am vazut! nimic pentru baietei. si-mi si trebuia neapart pantalonasi, fara sosete incluse ca la greco-catolici nu se baga copilul in apa asa ca nu se dezbraca, doar trebuie sa-i dau jos la talpite sa-l miruiasca. iar pentru bebelusi cam tot ce am gasit erau din acelea intregi cu sosetica.
in plus am iesit tot pe fuga cate 1 ora maxim ca ma gandesc ca e intr-un moment din acela de crestere si mananca incontinuu, mi-a facut sanii franjuri. plus o oboseala ce urla.

grea zi, sper sa fie mai bine maine, sau macar dupa botez ca ziua asta m-a terminat.

imi pare tare rau ca n-am reusit azi sa le trimit, dar mi-am luat gandul c-o sa mai gasesc ceva pentru botez, asa ca maine ma duc direct la posta.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

Imi cumpar aparat de abdomene care se strange si se face mic. Oare e prea devreme dupa ceza sa fac abdomene? Deja fac "biciclete". Delphin?...Tu ce practici?
Ce mai, azi numai la cheltuieli m-am gandit. La greu! Asa-s Varsatorii...dupa care va urma epoca de strans tare punga

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput