Puiuti de Randunici 2008 !! (12)
Raspunsuri - Pagina 12
amira_roxana spune:
naty iuliei sa-i treaca piciorusul vaccinat. ma cam sperii tu pe mine, stiam ca infanrixul nu doare. mie imi vine sa plang deja de frica!
luny pt Mufa care face balonase...mi-l si inchipui ce nostim poate fi
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
adriuta spune:
Hello,
Ce mai faceti voi? Am vazut poze cu copilasi superbi si mamici infloritoare.
Naty imi pare rau pentru durerea Iuliei. Pup sa treaca. Simonette bine ai revenit. LA MULTI ANI! ca nu demult a fost ziua ta.Sunt superbi baietii tai. Luny va pupam si sa stii ca EXACT asa are si Chris pielea de la genunchi in jos pe partea exterioara. A zis doctorita ca e ok si e F NORMAL. Bubu pupici, si sincer nu stiu ce e cu epiziotomia ta dar nu e normal mami sa doara atata... eu in 3 zile nu am mai simtit nimic...nimicccc.Ufff...
Sunt tare nelinistita ca l-am pus pe burtica in pat in camera lui sa doarma. Daca il pun pe spate parca are patul ghimpi asa de repede se trezeste.Pe burtica doarme cu orele, asa de mult ii place. Pana acum l-am pus pe burtica numai in bassinet in living sau in camera noastra si eram mere cu ochii pe el.Acu fac ture tot la 2 minute. El poate sa se ridice singur in maini, se intoarce singur de pe o parte pe alta, se rostogoleste.... Voi i-ati pus pe burtica? Ce sa fac, sa il intorc?...
Revin. Va pup
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
VioletaH spune:
quote:
Originally posted by luny
am si eu 2 intrebari:
1.cat bibe papa bebe de 2 luni la o masa?..am inceput sa ma mulg, si de ieri am ajuns abia la 70 ml. Mulg doar sanul din care a papat..
2. Mufa are pielea, pe picioare in special, aspra, cu niste brobonele asa, care se simt la pipait, nu sunt rosii sau vizibile decat dak te uiti atent, dar dau senzatia de piele aspra..aveti idee ce poate fi, ai vostri au asa ceva?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Luny, Sean papa minim 120 ml la masa de la 9 seara. Uneori papa 150 ml, daca atat am pompat in dimineata respectiva. Daca nu am decat 120 ml, uneori mai vrea si de la san. E singura masa la care ii dau lapte de la mine in biberon. Oricum, inainte sa mearga la culcare (adica peste 1 - 1.5 ore) mai vrea si san obligatoriu, ca ala e somniferul lui
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
natynic spune:
Fetelor, help! Stie cineva ce calitati trebuie sa aiba un aparat foto digital ca sa fie bun (dar nu ultimul racnet, normal! )? Ca m-am hotarat, asta ii iau cadou randunoiului de ziua lui, se va bucura enorm ca i l-a dat pe al lui baiatului cel mare si tanjeste sa aiba unul...iar al meu vechi e imprumutat si eu fac poze doar cu telefonul . Ca ma apuc sa caut pe net dar nu stiu la ce trebuie sa ma uit.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
adriuta spune:
Naty, Violeta e MUSAI sa stie ca ea e fotograful crengutei
Eu stiu ca optical zoom-ul(10 cel putin pentru calitate) si pixelii (5.. are al meu si sunt happy cu el...cat de cat) Memoria poate sa nu fie mare ca iti cumperi memorie separata si pui si 2000 de poze pe ea. Astea 2 sunt importante...asa stiu eu.
http://cameraforless.com/itemdetail.asp?itemid=2089
exact din asta avem noi, l-am luat acum 2 ani aproape, bineinteles mai scump. Acum 5 luni am comandat eu unul identic de aici(linkul) pentru nasii nostri si a venit in cateva zile. Poate fac livrari si in Ro si plateswti cu cardul ING care stiu ca merge si aici.Iti spun ca stiu ca sunt seriosi. Ti-as trimite eu dar nu stiu cat se ia vama la asa ceva.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
delphin spune:
yete ce am eu
http://community.webshots.com/album/563425853yyRHAF?vhost=community
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
luny spune:
adriuta, violeta mersi pt raspunsuri!
naty, tata e pasionat de foto si mi-a bagat si mie microbul, aparate bune sunt Nikon, de ex, dar costa ceva..eu am acum un Fujifilm FinePix F40fd, pt ca asta era bugetul la momentul ala.. 'fd'-ul asta este face detection, e important si asta sa aiba..in rest, are 8,3 mega, zoom 3X!..e bun, sunt multumita de el, inca nu stiu eu sa umblu cu el ca lumea ca nu am avut timp sa-l invat, ca e mai desptept decat mine in mom asta!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VioletaH spune:
Adriuta, esti o draguta :) Nu-s asa priceputa cum ai facut tu sa sune, eu cunosc bine doar camara mea.
Naty, cateva idei pot sa-ti dau. Asa cum zice Adriuta, megapixelii sunt importanti pentru ca aia iti dau dimensiunea pozei. 5 mega cum zice Adri este OK. Cu cat sunt mai multi, cu atat mai bine. Dar nu te duce la 10-12 mega pentru ca tu nu o sa printezi postere cat peretele. Vezi sa aiba optical zoom, NU digital zoom. 10x optical zoom e foarte bun. E bine daca are image stabilization, asta te ajuta sa faci poze in focus chiar daca iti tremura putin mana. In rest...poate e bine sa citesti pe net reviews despre camera la care vrei sa te opresti. E important sa aiba o buna autonomie, adica sa te tina bateria un timp mai indelungat, sa aiba o buna reprezentare a culorilor, sa fie usor de folosit...Dar multe din informatiile astea nu le gasesti in descriuerea produsului, mai ales daca vrei sa comanzi pe net. Cel mai bine este sa cauti "photo camera reviews" pe net si sa vezi ce pareri afli.
Mi se pare un cadou foarte frumos.
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
VioletaH spune:
Delphin, e incredibil ce binea seamana puiutii la aceeasi varsta! Sunt superbi!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
natynic spune:
Multumesc fetelor! Un prieten super-pasionat de foto tocmai mi-a recomandat (pt bugetul meu, ca si asta conteaza...) Canon PowerShot A720 IS, are zoom optic 6X si 8 megapixeli. asa i-a luat sotiei lui si cica e f bun (si asta e de-ala pretentios, el are camera super-profesionista). Ce ziceti?
Mama, Delphin, ce SEAMANA copiii!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea