Puiuti de Randunici 2008 !! (12)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
quote:
Originally posted by mussara2000
Luny, Violeta amira sper c-ti pregatit sampania pentru cele 2 lunisoare?
MIRACOLUL NOSTRU!!!!!!!!!!! IULIAN (16 MARTIE)
http://good-times.webshots.com/album/563157641frXlWM
mai incape indoiala?!! sa ne traiasca puii!! va spun de acum, pt ca ma bag in pat, maine e zi grea!! Va pup!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Maaama, Simo! Dar ce lungime are baiatu? Auzi Stelo, cred ca Teo a ta va avea un sotz-munte de om, de or sa fuga toti potentialii contracandidati
Vezi, mai Simo ca nu ragaia destul? Nu ti-am spus si Luny si eu??? Ca doar suntem patite si noi. Si mie mi-era mila la inceput sa o bat ca lumea pe spate, pana am vazut cat de bine o ragaie sotul care o bate de se aude din camera vecina -si ea sta cuminte.
Eu n-am mai fost de 100 de ani la Z dar am in cap aceeasi imagine: hainute mari, multe lucruri splendide pt fetite si NIMIC pt baieti-ca doar acum un an am nasit baiat si am murit pana i-am gasit hainutele de botez si restul trusoului sa-mi placa. Dar chiar, Miha si Luny, nu se ocupa nasii de treaba asta? Maxinne m-a anuntat ca Iulia va avea la botez pantofiori, strampi si jupa si posibil palarioara
Sunt singurica...Randunoiul a fost invitat la restaurant de directorul din Italia al concernului unde a lucrat pana...maine; ca sa-l convinga sa ramana . El s-a dus pt ca vrea cu ocazia asta sa-si ceara drepturile ce nu i s-au dat. A lucrat 10 zile in Italia moka(doar cazare si o masa), in timp ce omul echivalent pe postul lui din Italia a venit in Romania o saptamana pt o instalatie minora si a primit pe chestia asta 4000 euro!!! asta e doar un mic exemplu de cate a inghitit acolo.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
quote:
Originally posted by remaliss
luny, asta e, trebuie vazut copilasul. Ghetuta din gips se pune in functie de gravitatea problemei. Totusi, poate mergi sa il vada si un ortoped sau chirurg pediatru.Sa nu cunva sa trebuiasca pt corectie, iar daca nu trebuie e si mai bine!
Alina, o mamica fericita!!
Printesa nostra
exact asta era ideea, sa vedem in ce stadiu e acum, in mod sigur merg cu el! Mersi inca o data!
luny spune:
asa e, naty, dar eu il duc la biserica cu hainutele mele de acasa, acolo il schimba nasa dupa botez cu ale ei, dar exista posibilitatea sa nu-mi placa ce-i cumpara ea..are problema cu tatal, are cancer si i-au dat intre 3-6 luni de trait, e stresata, suparata si nu o sa stea sa caute hainute prin magazine..
Speram, si noi si ei, sa nu se intample ceva pana la botez...azi le-am propus sa cautam pe altcineva, sa nu-i incarcam prea mult si cu botezul, i-am asigurat ca nu e nicio problema, dar nasa a insistat ca trebuie sa-si revina, altfel o ia razna, si ca vor neaparat sa il boteze ei pe Mufa!....
aliceionescu spune:
Eu am pregatit filtrul, am pus apa, cafeaua, am asezat frumos cestile si...cine se trezeste prima maine, doar apasa "botonu' " si cafeaua e gata, pt cine pofteste, pt cine doreste...M-am scos,Cristina!
Acum ma duc sa dorm, ca nu mai am pic de vlaga, fii-mea a dorit serbare in toata regula! In curand o sa ma perfectionez intr-un asa stil incat o sa vand bilete la spectacolul de seara pt bebelusii maraiti, frichiniti, obositi...
Noapte buna!
mstela spune:
randunicile si puii lor..Am avut o zi plina:plimbat mult,spalat etc...asa ca abia acum citesc ciripelile voastre si nu am terminat ca-mi cad ochii in nas (continuu maine).
Merci fetelor de raspuns:Ariel,Naty.
Naty,deci zici sa stau linistita ca nu mor asa tanara..dar ce sa fie oare cand simt intepaturi si junghiuri in dreptul inimii??Si stenoza mitrala usoara mi-a scris diagnosticul pe hartie!Si succes randunoiului!Of,saraca Iulia!Dar asa se intareste!
Eu oricum ma vopsesc,dar citeam pe aici diverse mituri si m-au indus in eroare..
Simonette.Ma bucur sa aud vesti bune.In ce zona v-ati instalat?Matusa randunoiului sta in cartierul Uccle in zona Etoile.Super tare ca ati ajuns acolo;mi se pare un oras de vis.De partea cui veti trece-a francofonilor sau flamanzilor,ca spunea matusa ca sunt ceva divergente?Va doresc acomodare cat mai rapida!
Ia priviti ceva strange: http://www.seceleanu.ro/2008/05/09/mi-au-tremurat-picioarele-dupa-vizionare/
Noapte buna
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Ali_bia spune:
'Neataaaaa....
Alice m-am scos cu , cafeluta....mersi
LA MULTE LUNI SI MULTI ANI PENTRU
MATEI de Luny, SEAN de Violeta si AMIRA de Amira Roxana
Simo
Eu nu am somn, nu mai pot de nervi, l-au sunat pe randunoi la 4 cei de la servici ca au alarma si acum la ora 8 trebuia sa se duca sa ridice un pachet trimis de mama din Spania, ce fac... il trimite inapoi daca nu-l ridica nimeni , nu mai pot de ciuda si am o multime de hainute pt bebe, eram tare curioasa sa vad cum arata, cea mai tare o sa fie Bianca dezamagita ca de ieri nu are stare ..ca are si ea hainute si mai ales papusele...acum ce fac
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
lyvy spune:
Neata, m-am trezit din cauza de randunoi si sunt cu ochii in gura, adica nu ma trezeste fata si ma trezeste randunoiul sa ma intrebe, daca sa incuie poarta!!!
Ma rog, bine ca a lasat Alice si imi mai revin si eu, ma duc sa o beau.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
lyvy spune:
Era vorba de cafea , dar inca dorm si mananc cuvinte.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
CristinaGoji spune:
Neatza, te-ai scos Alice saru'mana de
Mihatp - din partea mea stai linistita, ca eu nu ma grabesc.Rezolva-ti ce ai de rezolvat pentru botez.
fug ca astia ai mei is treji amandoi
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria