Mamici norocoase de sept-oct 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
JulyMorning spune:
piolica nu e atat frica de halate, cat mai mult de boala cred. Pana sa raman insarcinata cred ca nu mai calcasem pe la medic de nush cand. Acum ma duc de nevoie, nicidecum de placere. Si oricat de simpatica si ok ar fi doamna doctor, desi psihic ma simt destul de confortabil cu ea, mai ales ca dupa atata timp si controale m-am obisnuit cu ea, se pare ca tensiunea o ia razna, nu prea asculta de constiinta mea
_
Our future determines our past
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
alinushca spune:
kllemi tre sa ne facem psihologi fini. sa vedem pe fatza oamenilor care o fi vag mai putin nesimtit. mie mi-au mai dat locul unii oameni... dar in general nici macar nu se deranjeaza sa ridice privirea sa te vada macar.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
16+
piolica spune:
Sinziana, multa bafta azi la eco.
kllemi, sa nu te mai uimeasca nesimtirea oamenilor, ca nu faci nimic, mai bine ridica-i de pe scaun si gata. macar ai rezolvat ceva, ai stat jos in metrou.
eu, dupa ce am avut accidentul cu masina, am luat o perioada de vreo 2 luni mijloacele de transport in comun, or fi ungurii mai posaci ei din fire, dar cind e vorba de politete, sa stiti ca dau clasa. De cite ori era cineva mai in virsta sau o gravida in picioare, ungurii se ridicau si ofereau locul.
Inca ceva, cind vreau sa depasesc o masina, pai fac un mic semn si ma lasa, in Bucuresti m-ar injura si claxona pina i-ar sari ficatii pe strada. Deh, noi sintem mai temperamentali.
july, pai ai grija cu tensiunea, spune-i sa fie cuminte cind te duci la doctor.
23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
CD27 spune:
Anca, imi pare rau ca ai pulsul asa ridicat si nu ti-e bine, sper sa nu ajungi la urgenta. Mie mi-a fost rau si nu am reusit sa dau de dr meu si am ajuns la urgenta unde mi s-a facut teoria chibitrului si inainte si dupa internare, ca asa imi trebuie daca nu am un dr care sa lucreze la un spital si ma duc la policlinici private , sper sa nu treci prin asta
July fricoasa hi hi (sa stii ca si mie mi-e frica, dar sa nu mai spui la nimeni )
agitatele pentru Sanziana
Fetelor, ma duc sa pap ceva bun ca Mikul ma tot bate cu picioare in burta (si asta nu e ora lui, e clar ca vrea ceva bun )
Ma intorc sa mai povestim, ca tot stau acasa hi hi
piolica spune:
mi s-a facut putin frica cind am citit ca se naste in odiseea de iulie-august.... wow, deja???
23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
musettepink spune:
Piolica m-am tinut sa-ti zic sa stai linistita cu retardul de crestere ca sigur nu e asa ceva.La prima eco Luca era mai micut,la urmatoarea facuta de dr meu era mai mare cu o saptaman si la ultima de ieri era exact cat varsta ultimei menstruatii.....deci 3 dr fiecare a masuat altfel in scurt timp....deci e clar ca difera de la dr la dr si de la aparat la aparat.deci no stress!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
23+LUCA
POZE
EvaF spune:
Buna dimineatza !
Ce fac fetele cucuietele? Zumzaiala putzina, zic eu, fata de verva de ieri cu shopping.
Noi bine sanatosi, miscam de o disperam pe mami! Mami ne iubeste, la vita e bella, blablabla.
Nu am noutati. Azi la 14h00 m-am programat si eu la medicul meu, nu am mai fost la ea din S14, adica de 10 saptamani. Ar fi cazul. Am tot vb la telefon, a zis si ea (am fost de acord ) ca "la ce sa vii? te doare ceva? Colul la eco ti-a iesit inchis? Vino cand poti." I-am zis ca vin dupa sarbatori si uite ca ar cam fi cazul. Nu scoateti agitate ca nu aveti de ce. Intreb de cum se face rezervare la Euroclinic, conditii de nastere, concediul doctorei, neonatologia de acolo, chestiuni de bucatarie organiozatorica. Dar am un feeling ca ma suie pe ...masa de tortura, sa vada cum e colul, tare, moale, beton armat...Nu m-a mai suit de la prima vizita cand eram in S6 si mi-a luat culturi de col, deci...oare ma suie? Poate castig la wrestling!!!
Bafta Sanziana la eco maine!!
SANZIANA
Nerantula, m-ai surprins fff placut!
Anca, cele doua fete, stati cumintele!!!
Am auzit ca naste o fata la alta odisee? Wow! Mi s-a facut pielea de gaina! Cand ne-o veni randul...
Maria, desi noi vb zilnic pe mess sau ne auzim la telefon, hai sa te mai pup si pe forum, nah, sa nu bata la ochi...Sa te faci sanatoasa, scumpa, sa iesim si noi la un cico ceva! Pup si fata frumoasa cu care te mandresti!!!
Lauretta, asa frumoasa e burtica ta! Rar ma arunc la complimente la burtici, de amorul artei asa, dar a ta a crescut frumusel! Barem Inisa, ti-am mai zis, ce par si ochi mari poate avea...nu se poate...e splendida! E cam maricica pt Luca, din pacate!!! Desi...la semnatura am scris ceva in care cred tare "Never say never!". Glumesc!!!
Pup fetele scumpe!!!
23+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
piolica spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Piolica m-am tinut sa-ti zic sa stai linistita cu retardul de crestere ca sigur nu e asa ceva.La prima eco Luca era mai micut,la urmatoarea facuta de dr meu era mai mare cu o saptaman si la ultima de ieri era exact cat varsta ultimei menstruatii.....deci 3 dr fiecare a masuat altfel in scurt timp....deci e clar ca difera de la dr la dr si de la aparat la aparat.deci no stress!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
23+LUCA
POZE
musette, merci mult pentru imbarbatari. sa stii ca sint destul de OK acum, chiar super OK, mi-am zis ca nu are nici un rost sa ma stresez aiurea in tramvai, ca-mi fac si mie se bebelinei rau. astept sa vad ce spune doctorul meu vineri si ce crede el ca trebuie facut. asa ca no stress. merci mult ca te-ai gindit la mine
23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008