Mamici norocoase de sept-oct 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Codruta merci mult.Prea mult efort nu prea fac ca fiind patita cu avort spontan prima data mai cumintica am fost de la inceput dar nici nu stau numai in pat.Oricum o sa fiu mai temperata cu plimbarile ca de curatenie nu se pune problema ca nu mai fac de mult eu.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

23+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Anca sunt de acord cu Musette daca Doamne fereste ai nevoie de dr si nu-l gasesti da fuga la primul spital de urgenta, numai sa ai cu tine tot istoricul medical si nr dr tau ca poate reusesc sa-l contacteze cei de acolo.

Eu tin pumnii sa nu fie nimic rau.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eva, e un loc bun si frumos pentru fiecare aici, chiar daca e mai inghesuiala ... we miss you

20+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Musette sa sti ca si eu am gandit ca tine, mi-am facut o cafea fara cofeina, jum. de ceasca si jum cu lapte. Poate nu ii face rau lui si poate o sa-l simt si eu mai bine.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Musette chiar asa, de placenta previa voiam sa zic si io. Prin sapt 16 si io aveam partiala, identificata ecografic. In sapt 22 era fundica. Asa ca s-a ridicat, desi eu nu prea m-am rugat de ea foarte tare, tot uitam .

_
Our future determines our past
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Piolica

Clau o cescuta mica de cafea nu dauneaza.Eu insa am renuntat sa mai beau,eram o impatimita a cefelei,era placerea mea cea maim mare dar am o facut o chestie psihica cu cafeaua,la prima sarcina am baut si am pierdut sarcina nu zic ca din cauza asta doamne fereste ,acum in ziua cand cu scurgerea maro am baut o cescuta ca venise tata la noi si am facut pt el si nu m-am putut abtine si am baut,apoi am vazut scurgerea,stiu,sunt constienta ca nu au legatura una cu cealalta dar am zis ca pana la nastere ma abtin,e un blocaj phisic nu mai pot bea cafea de teama.Am luat-o raznaaaaaaaaa

23+LUCA

POZE

Mergi la inceput

July na ca si eu uitai sa-i zic ceva azi..bine ca mi-ai amintit:))))))Acu sunt linistita datorita voua!!!!!!!!!Luca sa fie bine ca placenta nu vreau sa o inramez dupa,daca merge sontac sontac pana la termen e ok.

23+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

felicic, m-ai dat gata cu corcodusele tale. Pe strada mea sint multi, multi pomi, printre care si corcodusi!!!! asa ca duminica m-am cocotat in unul si mi-am luat citeva. sint din alea rosiatice, mama ce bune erau. Vecinii se uitau chioris, deh sint unguri, sotul meu imi spunea ca atit timp cit sint pe strada oricine se poate servi, asa ca nu am avut nici o taina. singura chestie a fost ca a trebuit sa le maninc pe furis, pt ca al meu sot era de acord cu saritul pe corcodus, dar nu cu mincatul corcoduselor...

july, ai vazut ca totul este bine? dar tu chiar ai o frica de halatele albe daca-ti sare asa tensiunea cind le vezi.

Kristin, si eu zic ca o sa ne distram in seara asta la Kylie, fata asta este beton. O admir mult, dar nu sint un fan.

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna dimineata, burtici
Va invit la un ceai sau la o ciocolata calda.........nu la cafea .....sa mai stam de vb.
Vreau sa spun ca ieri cand am plecat la serv. iar m-am confruntat cu nesimtirea din Romania....metroul in care m-am urcat era destul de gol, dar cu toate scaunele ocupate.....pe linga faptul ca unul aproape m-a impins sa se urce inaintea mea ca sa apuce scaun.....m-am nimerit sa stau linga 4 barbati (care evident stateau jos) si care se uitau la mine de parca spuneau ca 'uit-o si pe asta sa ingrasat numai in burta'.....asta este ce poti sa mai spui...

18+

Mergi la inceput