Mamici norocoase de sept-oct 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

eva eu am facut recoltare de secretie din col si din vagin de 3 ori pana acum
nu mai vreau :-(
voi cum de ati scapat asa usor ?
si m-am saturat de nasul asta infundat si de tuse. vreau sa nu mai fiu racita

24+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

kllemi, au si ungurii bubele lor.... asa ca nu te arunca!!!!
in ceea ce priveste politetea, ce e al lor e pus de-o parte! dar sint cam posaci si cam pesimisiti, rata de sinucideri aici e destul de mare. dar hai sa-i lasam noi pe fratii nostri unguri, ca ne intereseaza mai putin.

am vazut ca tu lucrezi dupa amiaza? nu-ti este greu? banuiesc ca seara esti cam obosita, nu?
ai mare grija de tine!

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by freshanana

eva eu am facut recoltare de secretie din col si din vagin de 3 ori pana acum
nu mai vreau :-(
voi cum de ati scapat asa usor ?
si m-am saturat de nasul asta infundat si de tuse. vreau sa nu mai fiu racita

Pai cand mi-a recoltat mie mi-au iesit negative candida, gardnerella, trichomonas, si am multe celule epiteliale in secretie, cica e bine ca omoara microbii, asigura o buna protectie lui Luca. In rest la analize de sange, negativ herpes si chlamydia. Deci...la ce sa imi ia iar culturi?
Imi ia iar in trim 3, acelasi tip de examen de secretie, plus aproape de nastere pt streptococi si crocobauri, acum e devreme.
Nici eu nu am avut motive de alarama, nu am mancarimui, usturimi, culorile curcubeului pe acolo sau mai stiu eu ce...totul e ok, multumesc lui Dumnezeu.
Altfel ii ceream eu sa imi ia culturi.

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

mie mi-a zis ca tb sa fac de fiec data cd merg la ctrl, adik aproape la 2 luni. si m-am cam saturat ca e una din analizele cele mai neplacute

24+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

cele care ati mai comandat de laredoute va rog sa imi spuneti daca trebuie sa raspund la emailul de confirmare al comenzii ca nu ma descurc cu franceza

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

clau eu nu am raspuns la mail
ca e o cfirmare a comenzii
cd vine comanda sa ne pui si noua poze cu ce ai comandat pt bb

24+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

PIOLICA eu lucrez o sapt. de dimineata si una dupa-amiaza, nu mai spun ca la serv. stau destul de mult timp in picioare, m-am obisnuit, cateodata mai imi este si mie greu, dar ce pot sa fac.....norocul meu a fost ca nu am avut greturi,sau sa imi fie rau, nu am avut nimic din ce am vazut aici la voi.....

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eu am fost azi la dr mea, pe care am avut-o de la inceput, si-a cerut scuze ca a fost plecata si nu a putut raspunde la tel, ca ii pare rau ca am ajuns la spital..bla bla...acum sunt iar in ceata ca dr asta imi zice sa continui tratamentul cu gynipral, celalalta mi-a zis sa-l opresc, eu nu mai stiu ce sa fac, pe care sa o ascult , cu una as naste la titan, cu cealalta la Municipal....

In fine, pana una alta sa va mai zic cum e cu nesimtirea unora....de la dr a trebuit sa ma intorc cu tramvaiul (din bani de taxi am luat prajituri , pstttt...sa nu afle sotul )si am ochit un loc liber, acolo unde sunt 3 scaune la un loc si ma asez si un nene se tot foia cu spatele la mine, isi aseza copilashul pe scaun si apoi pocc sa se aseze peste mine...doamne...bine ca era locul de langa liber si m-am tras repede ca altfel sa aseza in poala mea, nici nu s-a uitat si tot el facea scandal . Off unde or fi oamenii aia draguti pe care ii intalneste Eva si ofera locul , credca sunt pe cale de disparitie

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Ce harnicute sunteti si in dimineata asta, umpleti pagina dupa pagina.
Am bagat si eu nasul si am vazut ca vb de controale, analize si altele. Eu ma duc la dr. mea cam la 5 saptamani, asa pt confortul meu psihic, sa ma asigur ca totul e bine, imi face tuseul si mai discutam diverse. Analize am facut la inceputul sarcinii setul complet (sange+secretie). Pana acum totul a fost ok, sper ca si de acum inainte sa fie la fel.
Anca, am vazut ca ai poze noi pe contul comun, foarte frumoase, esti o mamica f. draguta si finuta, iar Carla cred ca-ti va semana. Iti tin pumnii sa fii mai tare ca pacatoasele alea de contractii!

Andreea
19+

Mergi la inceput