Mamici norocoase de sept-oct 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Codrutamerci! prietna ta a nascut la termen?si a stat in pat sau si-a vazut de treaba normal?

Clau
o sa fie bine,azi m-am trezit f increzatoare!!!!!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

23+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Iaca hop si io!
vecinico, donshoara Maia nu zice nimic in timpul puseelor astea de tensiune de la doctor. De altfel, nici eu nu ma resimt in nici un fel, doar devin constienta de propriul meu puls
Anca multzam. Tin pumnii sa ai o zi mai buna azi si Carla sa fie bine.
sanziana
Sa fie cu noroc eco de maine si sa-ti aduca numai vesti bune! Sunt convinsa ca asa o sa fie
musette multumim de galerie. Cat despre paranoia, ce sa zic... si eu ca si tine... Am zile in care simt bebelina constant, altele in care nu prea si tot asa jos, cred ca pana acum de vreo 2 ori am simtit ceva mai sus, cam 1 deget sub buric. Si paranoia se cam insinueaza, mai ales ca in timpul zilei parca e si mai cuminte nu o simt deloc. Am citit undeva cum ca abia dupa saptamana 28 trebuie sa te ingrijorezi daca nu simti bebele zilnic. Bine, io aveam si cam multe kg in plus inainte sa raman insarcinata, asa ca mai greu sa treaca saraca fata prin stratul cu sunculitze

clau_geo sarumana, sa dea DD asa sa fim cu toatele pana la final.

Un mare si o agitata de pt IRDA si bebelina ei, sa treaca cu bine de ziua de azi si sa fie sanatoase amandoua. Uite asa poate mai constientizez si eu ca totusi port un bebe in burtica... desi slabe sanse....

_
Our future determines our past
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Neatza fetelor!!!Intru si eu pe fuga sa va pup pe toate si sa va imbratisez
Tot cam prinsa la munca, tot racita...parca o idee mai bine, dar noaptea este ingrozitor cand ma ia cate un acces de tuse si parca nu cedeaza la nimic si bineinteles ca sare si somnul. Asta e ...sper ca in zilele urmatoare sa cedeze si sa ma simt mai bine.Maine schimbam si noi semnatura..facem 22 saptamani..uauau nu-mi vine sa cred cum a fugit timpul
Ancaimi pare tare rau ca trebuie sa treci prin astfel de neplaceri de la pacatoasele astea de contractii...ai mare grija de tine si de Carla.Totul va fi bine, ai sa vezi
Musettema bucur mult ca bebe al tau e bine, sanatos, iar de placenta previa si eu zic ca e mult prea devreme sa ramana batuta in cuie "previa"...mai e timp berechet sa-si revina, deci nu te mai necaji ca nu e absolut nimic grav
Sanzianabafta multa la echo si caruciorul sa fie cel pe care ti-l doresti
Pup toate fetele..sa aveti o zi minunata si aveti grija de voi si de burtictze

+21+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Anca evident ca te duci la urgenta. Daca stii si vreo maternitate care are urgenta, cu atat mai bine. Ei ar trebui sa fie ceva mai specializati pe probleme de obstetrica, d-aia ar fi mai bine sa fie doar maternitate.
Nici doc mea nu mai lucreaza la stat, doar la clinica privata, dar mi-a zis de la inceputul sarcinii, in caz de urgenta unde sa ma prezint. Doc tau nu ti-a zis?

_
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Maria Sper sa treaca raceala cea pacatoasa!

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

July da asa e dupa saptaman 28 trebuie sa fim atente sa simtim copilul dimineata si seara de cateva ori,ceva de genul 10 lovituri in 10 minute parca asa.Pana atunci si eu zic ca e normal sa stea linistita daca si noi suntem linistite sufleteste,adica nu avem emotii,grijii f mari si nu-l stimulam cu cofeina eu zic ca nu are de ce sa se agite f tare.

Anca in caz de Doamne fereste se intampla ce ai zis tu fugi la cel mai aproape spital,dar sa speram ca nu va fi cazul,ma gandesc daca faci injectii cu medicamentul asta nu o fi mai bine?zic si eu habar nu am.

23+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Maria merci mult!Sanatate multa si ai incercat cu stodal pt tuse?la mine a functionat.Ai grija de tine si sa treaca raceala!

23+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

Anca evident ca te duci la urgenta. Daca stii si vreo maternitate care are urgenta, cu atat mai bine. Ei ar trebui sa fie ceva mai specializati pe probleme de obstetrica, d-aia ar fi mai bine sa fie doar maternitate.
Nici doc mea nu mai lucreaza la stat, doar la clinica privata, dar mi-a zis de la inceputul sarcinii, in caz de urgenta unde sa ma prezint. Doc tau nu ti-a zis?

_
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

D'apoi in piticania asta de oras avem doar un singur spital, municipal, are si maternitate si de toate. Clinica privata unde e medicul meu nu are urgenta. Cand am avut iminenta aceea de avort in saptamana 8 mi-a spus ca daca incep sa sangerez puternic, sa merg la spital, la urgenta. Intrebam si eu - sper sa nu fie cazul , medicul meu este din Cluj si in weekend nu e aici, asa ca nu are cum sa ma ajute.

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Musette, prima ei bebelina a venit pe lume acum 7 ani, e domnisoara mare. Pe vremea cand era ea insarcinata, nu erau atatea modalitati de control. Stia fata ca are placenta previa, dar si-a vazut de treaba. Cred ca mers la serviciu pana in luna a 7a. A nascut la termen, dar in ultimele 2 luni s-a mai potolit cu efortul.

A doua fetita a nascut-o tot la termen, in septembrie anul trecut, stia ca are placenta previa, si nu a mai depus atata efort ca la prima sarcina. A mers la servicu pana tarziu in luna a 8a.

Incearca sa limitezi pe cat se poate efortul depus de tine, sa nu te panichezi. Bebe este bine, si asta e cel mai important, nu?

20+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

buna dimineata la toate gravidutzele!

musette, mamica de Luca in grafic. stai linistita cu placenta, va mai urca.
aly, ce ma enervez cind aud ca fetele noastre sint in spital. ai mare grija de tine, stai cumintica si totul va fi bine.
nushulica, cum sa maninci icre???? pai alea sint din oua de peste si sint crude!

mai citesc si va mai scriu...

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput