Mamici norocoase de sept-oct 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 4
anca81 spune:
Tinem pumnii pentru Irda! Offff, si ea tot cu contractii ca si mine. Sa dea DD ca bebe sa fie sanatos si mamica fericita.
Sanziana, iti tin pumnii pentru maine la eco
Musette, Clau_geo
Tocmai am trecut printr-o ora de cosmar, din cauza Gynipral-ului am avut pulsul 147. God, am crezut ca-mi explodeaza inima, tremuram toata si am intrat in panica. Laureta, tu spuneai ca si la tine a avut efecte dintr-astea, pulsul ridicat il afecteaza pe bebe? Tensiunea imi era la limita, 137/72. Oare ce Dumnezeu mai urmeaza
Eu o simt pe Carla peste tot, ii simt capsorul in partea dreapta in dreptul buricului insa uneori ma loveste destul de jos, aproape de osul pubian. Si loveste foarte tare, azi noapte, mai ales ca nu prea am dormit, am simtit-o non stop.
O burtica mititica
23+ Carla Alexandra
monica_dicut spune:
Neatza.
Anca multi speciali sa iti fie bine, sa treaca toate necazurile.
musetteno stress, bebe e bine
SANZIANA. Sa-ti dea DD ce culoare de carucior iti doresti
felicic eu sunt nationalitatea conlocuitoare care goleste corcodusii si caisii din parcuri. Eu am golit IOR-ul pana acum. L-am disperat si pe al meu injiner. Ne-am dus o data dupa ploaie ca muream daca nu mancam. Iarba era pana la genunchi. Iti dai seama ca ne-am udat din cap pana in picioare. DA mi-am umplut 2 buzunare ale mele si 2 ale lui de corcoduse.
Mie ciresele din piata mi-au placut, in lipsa de altceva... oricum le asteptam ca pe moastele Sfintei Filofteia
Si eu am basculat si caise desi n-am mai pus o caisa in gura de nai buni de zile (mint ca am bagat da numa crude)
Era sa uit:
IRDA
SA dea Dumnezeu sa nasti un bebe sanatos, sa ai laptic si sa va reveniti repede
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
musettepink spune:
Clau stai linistita ca asa ma speriasem si eu aseara ca dr de la eco ma apasa f f tare cu sonda pe burta si la fel m-am speriat si eu apoi m-am gandit ca el sta ca intr-un balon cu apa si nu are cum sa simta ceva.Eu zic ca nu a patit nimic,pur si simplu e mai cumintel.
Moni
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
23+LUCA
POZE
monica_dicut spune:
Fetele, nici eu nu-l simt zilnic. O zi da, 2 ba, cam asa. Alaltaieri a fost un meci general la mine in burta. Ieri cateva picioruse razlete doar asa ca sa stiu ca e acolo si sa nu ma apuce iar paranoia. Banuiesc ca asa o fi. Va dati seama ca in zilele cand e cuminte ma apuca toate cele. Imi vine sa beau cafea sau pepsi doar doar sa faca ceva.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
musettepink spune:
Anca dar tu ai zis dr de aceste efecte ale medicamentului?te cred si eu ca te-ai speriat,nu exista un alt medicament cu celasi efecte sa-l incerci poate totusi nu-ti mai face astfel de reactii.Tin pumnii sa nu mai ai astefel de momente!
23+LUCA
POZE
musettepink spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Fetele, nici eu nu-l simt zilnic. O zi da, 2 ba, cam asa. Alaltaieri a fost un meci general la mine in burta. Ieri cateva picioruse razlete doar asa ca sa stiu ca e acolo si sa nu ma apuce iar paranoia. Banuiesc ca asa o fi. Va dati seama ca in zilele cand e cuminte ma apuca toate cele. Imi vine sa beau cafea sau pepsi doar doar sa faca ceva.
POZNICI CU NOI
22+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
Sa nu bei pepsi ca sa-l stimulezi,e adevarat ca si eu ma mai panichez cand nu se agita dar ma gandesc ca asa e el mai cumintel,daca la eco totul era bine nu au ce sa pateasca!
Cand se termina reclama asta la pampers ca nu o mai suport.........nici nu mai cumpar pamapers na!!!!!!!!!
23+LUCA
POZE
anca81 spune:
Musette, stiam de efectul acesta advers, asa e Gynipral-ul din pacate - mi-a spus si medicul si scrie si in prospect. Uneori imi da palpitatii, alteori nu. De 2 zile am crescut doza de la 1/2 la 1 pastila, vad ca doar azi dimineata mi-a fost atat de rau. Si acum am pulsul mare, 109, dar 147 - Dumnezeule, am crezut ca mor.
O burtica mititica
23+ Carla Alexandra
Codruta27 spune:
Neata mamici,
Musette, nu iti face griji, te rog, pentru placenta previa. AM o prietena care a nascut 2 copii sanatosi, la termen, si amandoua sarcinile le-a avut cu placenta previa!
Sanziana, bafta le echo!
Irda, tinem pumnii! Esti pe maini bune! Cumnata mea a nascut sambata, in prima zi a celei de a 35-a saptamani, un baietel de 3.170 si 48 cm.
Va pup pe toate, pe toate!
20+ Vlad
Bebe mic
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Clau stai linistita ca asa ma speriasem si eu aseara ca dr de la eco ma apasa f f tare cu sonda pe burta si la fel m-am speriat si eu apoi m-am gandit ca el sta ca intr-un balon cu apa si nu are cum sa simta ceva.Eu zic ca nu a patit nimic,pur si simplu e mai cumintel.
Moni
23+LUCA
POZE
Mersi mult Musette sper sa fie cum zici tu, pup dulce si sper sa se rezolve cu bine pt amandoua.
Anca vezi sa nu fie prea mare doza de gynipral, tin minte ca atunci cand eram internata langa mine era o fata careia ii puneau perfuzii cu gynipral si dura o perfuzie circa 6-8 ore ca ii dadeau drumul foarte incet deoarece tipa avea probleme ca si tine. Cand i-au dat drumu acasa i-a zis sa ia 1 sfert de gynipral dim. si un sfert seara ca sa nu aiba probleme.
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
anca81 spune:
Clau_geo, 1/2 pastila la mine nu mai are nici un efect. De aceea am marit doza la una intreaga. Contractiile in cazul in care nu iau Gynipral sunt infiorator de dureroase si de dese. Vreau doar sa stiu daca pulsul ridicat al mamei il afecteaza pe cel al fatului.
O intrebare, daca sa zicem Doamne fereste se intampla sa patesc ceva si medicul meu nu raspunde la telefon (el are program doar la o clinica privata, fara sectie de urgente), ce fac? Merg la spitalul de stat la urgente?
O burtica mititica
23+ Carla Alexandra