Mamici norocoase de sept-oct 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

muuh acum am citit si am prins ideea
eu ii tin pumnii fetei, mai ales ca naste la 34-35s
si
sper sa nu se nasca la noi niciun bb mai devreme decat tbuie

24+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Neata!
v-am mai zis sa nu va suparati pe mine ca nu am atat de mult timp sa stau cu voi, dar de cand e vreme buna afara vreo 4-5 ore le petrecem afara. veti vedea cand apar bebeii si e vreme buna ca nu va vine nici voua sa intrati in casa.
Am vazut ca naste o fata, la 35 sapt....cunosc si nu doresc nimanui sa nasca prematur!Tin pumnii mamei si bebelusului sa recupereze repede tot si sa fie sanatos!
si va rog galerie pt maine la eco....sa stim si noi ce e
O zi buna tuturor!

18+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicic ce m-am distrat de aventurile tale cu corcoduse....numai ai grija sa nu aluneci din pom....

Andy.p

Muuh acum ca aud si eu de cineva care chiar a avut asa de la inceput pana la sfarsit fara problema m-am linistit total,ba chiar ar trebui sa ma bucur ca uite mi-a venit motivul sa nasc prin cezariana asa cum imi doream.Verisoara ta a stat in pat pana la nastere sau a avut activitate normala?

Anca offf nu mai te lasa contractile astea,ma enerveaza,sper din suflet sa treaca si sa stai si tu putin linistita fara grija lor.
Legat de cezariana da,eu asa imi doresc sa nasc si uite ca mi se confirma prin chestia asta ca alegerea mea era una buna.

July
felicitari pt ca nu ai nimic..........Ura........acu te linistesti da?????

Sanziana bafta la eco si sa vii cu ce carucior iti pofteste inimioara!

Doamne ajuta pt mamica Irda si bebelusa ei!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

23+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

July ma bucur tare pt tine ca esti bine si a bebita este si a bine mami si

Sanziana bafta multa la dr azi sa auzim numai vesti bune si sexul lui

Bafta Irida si tinem pumnii sa fie o nastere usoara si fara complicatii

Anca imi pare rau ca ai contractii dar poate te linistesc daxca iti spun ca si eu am, inclusiv noaptea si ma trezesc din cauza lor si ma apuca panica. Insa vad ca azi pare mai bine desi il simt pr cam jos si destul de slab

Aly iti dau o idee pt a sta in pat mai relaxata, pune-l pe sotul tau sa umfle o saltea de plaja nu foarte tare si pune-o indoita in pat astfel incat sa stai cu bazinul si picioarele la 45 grade. Pe mine ma ajuta pozitia asta. sa treaca.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

am pus si eu o comanda pe laredoute ieri si azi mi-a venit confirmarea. vroiam sa le intreb pe cele cae au mai comandat, daca e nevoie sa raspund la acest email de confirmare a comenzii, ca eu stau prost cu franceza

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Clau si eu il simt pe bebe jos de tot,uneori zic ca o sa-mi scape,ce inseamna asta? si nu e f activ,la cursuri toate gravidutele au zis ca bebeii lor se agita tota ziua si noapte nu le lasa sa doarma,al meu e tare linistit si noaptea nu-l simt deloc,nici nu stiu daca doarme sau misca.Ai vostrii sunt tot asa agitati???????

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

23+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by Muuh

sa va zic? Sa nu va zic? Va zic pentru ca nu ma pot abtine. Se pare ca la Odiseea de iulie-august se va naste maine, la 35 de saptamani primul bebe.

Fara panica va rog frumos, sunt convinsa ca totul va fi ok pentru Irda si fetita ei. Dar merge o galerie si pentru ele.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Saraca e in spital din Vinerea mare! A avut contractii toata sarcina. Sa ii ajute Dumnezeu sa se nasca sanatoasa si cu bine fetitza ei pretioasa!!!

Irda
Irda
Irda
Irda
Irda

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

Musette al me are zile si zile , cand e agitat rau cand nu-l simt toata ziua. cred ca e normal ca preia din starea noastra asa ca trebuie sa fim noi ok caa fie si ei bine.

21+

Mergi la inceput

aoleoo ma streseaza reclama la Pampers!!!!!!!!!!

21+

Mergi la inceput

Musette uite la ine vad ca azi e foarte linistit si mi-e sa u ii fi facut ceva dr la care am fost ieri pt medical, ca m-a palpat destul de puternic si mi-e sa nu ii fi facut ceva lui

21+

Mergi la inceput