Mamici norocoase de sept-oct 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Da, pai colostru e ca altceva nu vad ce ar fi. De mirosit nu simt ca ar mirosi a lapte. Dar ma intrebam oare cum naiba apare asa devreme colostru asta ?

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Ma bucur pt tine Nushu

daca va intereseaza paturi pliante pt bebe uitati un link unde mie mi se par frumusele si bune ata ca pret cat si ca utilitate.

http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/detalii/Patut-Tarc-pliant,-2-nivele,-masa-infasat,-plasa-tantari,-sistem-balansare---Baby-Care/1467/

22+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

sorry nu am stiut ca este reclama ilegal;a, oricum cautati dupa reclama ilegala - avertizare.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Codrutza cedeaza la No-Spa, dar si daca ar fi de la colon, tot ar ceda de la no-spa. ca si acolo e acelasi tip de musculatura. chiar scrie pe prospect ca no-spa poate provoca sunt si obosita insa. numa spre dupamasa-seara vad ca se intampla chestia asta cu burta.

Boo nu cred ca e devreme. eu am umblat la ei ca aveau niste chestii ca niste cojitze pe care le-am indepartat si a iesit ceva care mi s-a intins pe degete si era foarte foarte gras. mai gras ca untul...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

17+

Mergi la inceput

ok, am inteles nu am voie sa spun nimc de marca sau sie.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

acum toate recunoasteti ca aveti cojite de la 2 luni de sarcina? cand am spus pe forum pe la 12 sapt ca am cojite, ba mai si curge o zeama alba chiora, ati zis ca-i prea devreme, laureta vroia sa ma controleze la butoni.
De curs nu a mai curs nik, cojitele le am si acum, ba ma mai si mananca sanii rau si daca dau jos cojitele mi se pare ca dau de ceva si asa mai bine le las acolo.
oricum, sper sa deschid laptaria la 40 sapt
Vasile
16 sau 18+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

m-ati innebunit cu cojitele astea... io am in varf de sfarc o chestie, ca un capat de ac de gamalie, se vede ca si cum ar dopul de la ceva. Sa zgandar?

_
Our future determines our past
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Alinushca, apendicele il ai scos? daca zici ca doare in dreapta si o ia si pe picior in jos. Ar putea fi de la colon totusi. O sa fie bine, o sa vezi!

20+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning
Sa zgandar?
_
Our future determines our past
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

nuuuuu! eu dau cu crema pe burtica si pe sini, in fiecare seara, aproape si dimineata sunt fresh, adica fara cojite.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

ok, am inteles nu am voie sa spun nimc de marca sau sie.

22+

lasa... bine ca au ei voie sa ne innebuneasca cu reclama asta nesuferita la PAMPERS nu am sa cumpar in viata mea papmers acum!!!

codrutza in afara de o operatie de polipi din copilarie nu am scos si nici nu am bagat nimic in si din corpul meu.

July eu l-am zgandarit.. nu foarte tare. mi mi s-a parut ca mirosea. o sa il mai zgandar zilele astea

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

17+

Mergi la inceput