Mamici norocoase de sept-oct 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Alexa si mami, imi pare tare rau pt tine si fetita ta. Sper sa isi revina repede si multa sanatate.

22+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

clau personal nu o simt pe bebelina in timpul contractiei... nu stiu ce sa zic. Plus ca mie nu mi s-a miscat pana acu burta in nici o parte. Io simt la vreo 3-4 degete sub buric contractura si cam in 15-20 sec max trece. Da' io am si sunculitze consistente, asa ca nu sunt standard dupa care sa se ia lumea .
mami de alexa sa fiti cuminti si sa va faceti bine repede-repede de tot.

_
Our future determines our past
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Mersi frumos July.

22+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

clau, july la voi. multumesc pt gindurile bune. io's optimista si sunt sigura ca intr-o zi se pune pe picioare

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Merci mult ilia , dar scumpe mai sunt rezervele , vad si unelela 50 euro darcred ca sunt rezervate cu un an inainte. Cumnata mea a dat la caritas 6 mil jumate pe 6 zile, rezerva cu 2 paturi ...era mai ieftin acolo doamna am ajuns ca nebunu din reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

La mine intaritura dureaza mult. E doar pe partea dreapta si il simt si pe bebe din cand in cand tot acolo. O fi altceva... cert e ca ma enerveaza si mi s-a intamplat sa ma doara si pe picior in jos...
clau_geo, si eu am schimbat semnatura, sic!

Eva eu n-am prea inteles, pe unde esti ?

July distactie placuta, dar sa nu-l bagi pe bebe in boxa. Eu am belet abia la metallica. si si ala in curu stadionului cat mai departe de actiune.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Multumesc mult tuturor, sunteti tare dragute !!!!

sunt asa fericita azi dupa intalnirea asta ...
mai am de facut niste analize, sa vedem cum ies si alea

apropos de sani, scuze ca nu mai stiu cine intreba. eu am patit o chestie sambata seara si m-am speriat tare. nu ca ar fi grav ci ca s-a intamplat acum. mi-a curs ceva lichid din ambii, dupa care pana a 2-a zi dimineata unul nu s-a oprit. curgea putin de tot, ceva gen o picatura, era un lichid transparent... problema mea era doar ca nu aveam chef sa stau de pe acum cu tampoane din alea in sutien. dar a trecut, s-a oprit si n-a mai curs pe urma. oricum eu am ceva, nu stiu ce, de prin luna a 2-a. se face ca o cojita fix in varful sfarcului. deci clar curge un pic de colostru. dar cam devreme nu ziceti ??

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, concediu medical, iniferent de natura lui e suportat de asigurari, nu-i asa? Asta dupa ce trec cele 5 zile pe care le plateste angajatorul.

Alinushca, cedeaza durerea la no-spa? Dureaza de mult timp? Ar putea avea legatura cu colonul, ma gandesc

20+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Boo, si eu am uneori cojite pe sfarcuri, tot cam de prin luna a doua, inca nu a curs nimic vizibil ... si, nu stiu daca va mai amintiti, acum cateva saptamani bune va intrebam daca va miros sanii a lapte, eu simt asta uneori .
Poate fi colostru, nu cred ca e o regula cand sa apara ..

20+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Draga bitza poate te incalzeste cu ceva daca-ti spun ca in Elvetia sunt numai 14 saptamani concediu. Nici nu stiu daca exista prenatal, trebuie sa ma interesez. Dar mie mi se pare foarte foarte putin. Aici ideea e ca barbatul munceste si femeia sta acasa cu copiii, dar cine isi mai perminte asta. Nu cred ca are legatura cu economia, dar sigur are legatura cu rata natalitatii. In toate tarile vestice, se nasc din ce in ce mai putini copii. Sunt multi factori care influenteaza asta.
Dar corect mi se pare ca o mama sa aibe dreptul sa stea mai mult cu copilul ei si daca banii sunt problema atunci decide singura sa mearga la servici dupa o anumita perioada.
Pentru noi, cele plecate din tara e si mai greu caci nu exista mereu mama, bunica, sora, etc care sa ne ajute cand avem nevoie. Mereu trebuie sa platim pe cineva pentru ajutor.
Asa ca va invidiez pentru concediul pe care-l aveti, fetelor.
Si sper sa mai am cu cine comunica aici daca din iunie,iulie intrati in prenatal.

Multumesc de itsybitsy.

toate burticile

18+

Piersicutza

Mergi la inceput