Mamici norocoase de sept-oct 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Piolica, la mine ingrijirea postnatala e in contractul cu asigurarea; dar aici ai DOAR 6 sapt prenatal si 6 postnatal!!!Vorba colegului meu care are baietelul Lucas de o sapt- la 2 ani concediu cum sa nu aveti o economie de kk!
Joy, unde umbli , draguta??Mai da un semn de viata!!

24+LUCAS
AMR 16 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

july, merci! si tie la fel pentru concertul din Bulgaria

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

bitza hahahha, foarte tare asta cu economia de kkt! Si cred ca partial adevarat. Dar concediul de crestere a copilului cat e acolo? Cum se plateste? De curiozitate.

_
Our future determines our past
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

sunt asa de suparata ca trebuie sa plec la serv. toate burticutele
PIOLICA distractie placuta diseara, sa ne povestesti si noua maine
Ave-ti grija de voi si de bb.....

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by kllemi

fetelor vreu sa va intreb si eu ceva, pe mine ma dor sanii ingrozitor (probabil o sa rade-ti de mine) sfarcurile, nu mai zic imi vine sa imi smult toate hainele de pe mine este normal pentru perioada asta???????

18+

Si la mine sunt durerosi si neplacuti in ultima vreme (shut de la bebe ) ma deranjeaza si bustierele si sa-l las liberi. Dimineata cand ma dau jos din pat ii tin cu mainile sa nu se lase butoaiele asa brusc in jos... da, cred ca e normal.

Boo pentru intalnirea cu bebe. si mie imi e asa dor de el!! si mai e o luna pana la intalnirea urmatoare. are sens ce spune medicul tau, iar daca tu esti impacata cu ideea, e ok. informeaza-te din timp despre toate aspectele sa fii sigura ca iese totul perfect.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

repet burta intarita sau senzatie ca de junghi numai acolo unde e bebe, si bebe foindu-se, + nervozitate mare (produsa probabil si de cele 70'j de colege ale mele care m-au frecat pe toate partile si mi-au pus o mie de intrebari idioate despre sarcina de azidimineata si pana acuma). e contractie? sa stiu sa iau no-spa.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

alinush, burta tare e semn clar de contractie, insa junghi nu stiu ce sa zic. Cica contractiile B-H nu sunt dureroase. Eu simt ca o strangere, ca o contractare a muschiului.. nu stiu cum sa zic altfe.

_
Our future determines our past
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

July sa inteleg ca atunci cand se intareste burtica dar e si senzatie de miscare a lui bb (cam jum de minut, dureaza) inseamna ca sunt contractii b h?
ca eu asa simt, si apoi se face ca un guguloi in prtea unde am avut miscarea.cred ca am pus si o poza in care se vede burtica un pic ridicata pe o parte.

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

si am tot uitat.. azi schimbam semnatura [:]

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eu sunt acasa, din pacate. spun din pacate pt ca alexa e bolnavioara. e mucioasa si pe deasupra a mai facut si o mica indigestie. am facut o noapte aproape alba, acum doarme, dupa 2 reprize de . sper sa-i treaca repede, pt ca nu suntem obisnuiti cu ea asa "bleaga".
am vazut ca voi aveti vesti bune, ma bucur tare mult
sanatate multa virusatelor, maria 2004 si freshanana!
july, esti totala
piolica, distractie faina la concert!

alexa simami

Mergi la inceput