Mamici norocoase de sept-oct 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
kllemi spune:
fetelor vreu sa va intreb si eu ceva, pe mine ma dor sanii ingrozitor (probabil o sa rade-ti de mine) sfarcurile, nu mai zic imi vine sa imi smult toate hainele de pe mine este normal pentru perioada asta???????
18+
freshanana spune:
july poate nu nasti pe stadion. si dc nasti asa aflam si noi de tn, te vedem la stiri :-)
dar macar il inveti pe bb cu muzica
cea pe care va tbui sa o asculte acasa dupa ce se naste
poate o sa ii placa (mie mi se pare cam mult rock, eu prefer muz pop si dance)
24+
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
bitza2008 spune:
Boo, felicitari pt bebe grasun!!
Piolica, ingrijirea postnatala e acoperita in totalitate de asigurare?Si la cate zile(ore) ai dreptul? Aici eu platesc cam 3euro/ora, restul pana la 40/ora asigurarea. am dreptul la vreo 10 zile, cam 4 ore/zi
Olandezii sunt cei mai amabili si draguti oameni din cate natii am vazut, toate masinile oprec la trecere sa dea prioritate, chiar si tramvaiele; chiar daca ei stau in aglomeratii din alea pe km iti dau voie sa intri chiar dak vii de pe o strada fara prioritate, nu claxoneaza dak pleci mai greu la semafor, sunt f rabdatori, dar ieri la dr de fam, ca gravida cu ditamai burtoiul trebuia sa stau la rand ca tot omul, in tara gravidele au prioritate la dr!!
Of, ce limbarnita am!
24+LUCAS
AMR 16 saptamani!!!
ilia_99 spune:
CD am auzit de dr asta, dar n-am mari referinte despre ea. cit despre curatenie stiu ca anul trecut renovau, cind a nascut fina mea. saloanele sunt ok si, de asemenea, au si rezerve cu plata. aici, in josul paginii. iar personalul e foarte ok si cu spaga si fara.
www.suub.ro/" target="_blank">http://www.suub.ro/
16+
JulyMorning spune:
freshana asta e, bebelina are 2 parinti cam nebunache si o sa asculte ceva rock la viata ei . Daca o sa ajunga sa-i placa bine, daca nu... are de unde alege, ca exista atata muzica. Ta'su abia asteapta sa faca un an si ceva, sa o care la concerte... deh. Ma intreba daca in octombrie nu am putea pleca cu bebe nush unde prin Europa ca a mai gasit el un concert interesant. I-am zis ca daca sta el la hotel cu bebele cat e concertul, ii povestesc eu cum a fost cand ma intorc :p
_
Our future determines our past
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
andreutac spune:
July, si prietena mea, rockerita pur sange, isi rezervase bilete pentru toate concertele din vara, insa avand in vedere ca va naste unde prin august, medicul ei i-a recomandat sa stea ori f. departe de scena, ori cel mai sigur acasa, ca nu cumva trepidatiile respective sa ii declanseze nasterea. Oricum a fost o faza tare de tot, in prima instanta i-a zis ca se poate duce, ca doar nu s-o duce la Metallica, iar cand a auzit si-a schimbat instant parerea .
Andreea
19+
piolica spune:
quote:
Originally posted by bitza2008
Piolica, ingrijirea postnatala e acoperita in totalitate de asigurare?Si la cate zile(ore) ai dreptul? Aici eu platesc cam 3euro/ora, restul pana la 40/ora asigurarea. am dreptul la vreo 10 zile, cam 4 ore/zi
24+LUCAS
AMR 16 saptamani!!!
Bitza, habar nu am, asta vreau sa aflu si eu de la moasa. eu tot sper sa existe o ingrijire postnatala, de cind mi-ai spus tu cum e in Olanda, am inceput sa visez ca si aici ar trebui sa fie la fel. Cu toate ca aici nu se pune acelasi accent pe moase ca in Olanda. Aici natalitatea este mica, femeia poate sta acasa pina la 3 ani, asa ca eu am dedus ca astia ar face orice ca sa fie cit mai multe nasteri. Oricum, o sa ma duc sa o vad si o sa discut toate chestiile astea. Sint fericita, am gasit o moasa care vorbeste franceza.
23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
JulyMorning spune:
andreea pai da, de metallica uitasem
Mi-am luat bilete pe scaun oricum, desi de obicei luam pe gazon. In capatul opus al scenei. Io nu i-am zis doctoritei, ca daca nu ma lasa sa merg, nu stiu ce fac ...
_
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
piolica spune:
July, se vede ca esti un adevarat fan daca ti-ai luat bilete pina in August. eu iti doresc sa fie bine si sa te duci la toate concertele pina la ultimul.
23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
JulyMorning spune:
piolica multumesc :) Sper sa ai o seara minunata la concert :)
_
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S