Alea Steluta Pampers pentru moderatori
Raspunsuri - Pagina 4
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by Laraquote:
Originally posted by Mariaa
in curand topicul asta ajunge la ZZ
Macar asa o sa ne calmam nervii
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
sau se distram pe cinste
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
luny spune:
aleluiaaaaa, nu suntem singurele, noi, randunicile, care am zis de dulce reclamei asteia, care de fapt, este o CONTRARECLAMA!!m-a umplut de toti nervii si am inventat noi injuraturi...este obsedanta deja!!
Cine a avut ideea, proasta idee a fost, da-ti-l afaraaaaaaaaaaaa!!!!!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Mariaa spune:
...cum spuneam...ZZ va paste
Luny, da' vezi ca reclamele in general sunt pe bani si daca ideea a avut-o gazda, aaa, ce te faci?!
hai mah ca nu-i chiar asa grav, pe bune, deja e misto, la unii e pe dreapta, la altii pe stanga
avem si variatiuni pe aceiasi tema, hai ca-i haios, nu va mai stresati atata
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
luny spune:
mariaa ma indoiesc ca acest idiot concept al reclamei este ideea gazdei, pt ca nu e treaba lor, e treaba celor de la Pempers sa-si faca reclamele si sa le promoveze pe unde si cum pot!..DCul doar ia niste bani de la ei sa apara reclama acolo!!asa ca, tot 'DA-TI-L AFARAAAAAAA P-ALA CARE A FACUT-O!!!!!!!
Nu pot sa scriu pt ca nu mai e cursorul unde l-am pus, nu pot sa dau in jos pagina pt ca nu merge sageata, scriu pe NV pt ca mesajul e acoperit de reclama imbecila, etc...
Asa ca pana dispare, ne ramane doar sa intram in fiecare zi aici, sau de mai multe ori, de ce nu, si sa ne descarcam!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Tethys spune:
Am tot citit subiectul asta de cand fusese deschis si celalalt... si ma tot intrebam despre ce fel de reclama vorbiti . Ca mie nu imi aparea nimic... pana azi, cand nu mai pot sa scriu... mi se blocheaza si calculatorul din cand in cand... mai intepeneste tastatura... etc. ... Iete na, ca am patit-o si eu.
Lara spune:
quote:
Originally posted by cryna77
Am tot citit subiectul asta de cand fusese deschis si celalalt... si ma tot intrebam despre ce fel de reclama vorbiti . Ca mie nu imi aparea nimic... pana azi, cand nu mai pot sa scriu... mi se blocheaza si calculatorul din cand in cand... mai intepeneste tastatura... etc. ... Iete na, ca am patit-o si eu.
Adica in timp ce noi deja aveam par alb de la ea, dumneata n-o serveai? Pai asta e grav, ai fost discriminata.. Noi macar ne distram aici. Da` las` ca recuperezi, clubul e deschis, zid de dat cu capu` exista ()
Maria, dis iz fan si pe stanga si pe dreapta
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
gabitzam spune:
Daca folositi Mozilla Firefox, instalati-va addon-ul FlashBlock.
O sa uitati de orice reclama enervanta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
RAMONELLA spune:
Cred ca pe unii ii intereseaza mai mult banii,decat ca mebrii acestui forum sunt inervati de acesta reclama....
Si cred ca moderatorii se distreaza la culme,cand vad cat de enervate suntem...Eu as face ceva,domnilor si doamnelor moderatoare...chiar va face placere sa ne inervati???Noi nu avem voie sa postam situ-ri cu reclame,inteleg,inteleg ca si voi aveti tot dreptul sa faceti reclama la orice,dar nu sa hartuiasca pur si simplu membrii.
marius spune:
Toate reclamele care se incarca pe acest site sunt externe nu ne apartin . Prin contract orice website este obligat sa aloce spatiu reclamelor acestea fiind platite. Doar prin aceasta modalitate se poate mentine acest forum si acest site fara bani, costurile tehnice si de hosting fiind deloc neglijabilem,si sunt partial recuperate din banii de reclama si nu de la membrii adica de la voi.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
alinamoro spune:
Marius, dar nu pot fi atentionati cei care pun reclamele, cei de la pampers de exemplu??
Nu mai suport nici eu reclama asta!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze