Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna dimineata!

ralu_t, Reallaura , chinabulina nasteri usoare si bb-i sanatosi!!!

Eu nu mai pot sa dorm acum, poate peste o ora...
Deci pana la urma e buna pompa de la avent?

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hai SIS, Hai Mirciulica...Doamne, ce emotii m-au apucat, sper sa fie bine...

RAlu_t, CHinabulina, luati portia de majorete

Ref la laptic, Socratela mine e la fel, dar cred ca bb papa si din lapticul mai consistent...chestia e ca el nu mai trage cum tb, il ia pe cel de la inceput care vine imediat, nu depune mare efort, dar cind e vorba sa traga mai cu spor pt lapticul mai gras...el obisnuit mai puturos nu mai trage, asteapta biberonul ala...oof...sa stii ca si eu ii dau 60, uneori maninca 90, avem insa mese la care nu-i tb completare sau altele cind papa doar 40....Ce sa facem? mergem inainte..Eu zic ca e bun si putinul pe care-l ia de la noi...Sper sa-i dau macar 1 an asa, e mare lucru pt ei, isi iau anticorpi.

Inca o data, cu brate tremurinde de emotie, ....majorete pentru fete

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Ref la laptic, Socratela mine e la fel, dar cred ca bb papa si din lapticul mai consistent...chestia e ca el nu mai trage cum tb, il ia pe cel de la inceput care vine imediat, nu depune mare efort, dar cind e vorba sa traga mai cu spor pt lapticul mai gras...el obisnuit mai puturos nu mai trage, asteapta biberonul ala...oof...sa stii ca si eu ii dau 60, uneori maninca 90, avem insa mese la care nu-i tb completare sau altele cind papa doar 40....Ce sa facem? mergem inainte..Eu zic ca e bun si putinul pe care-l ia de la noi...Sper sa-i dau macar 1 an asa, e mare lucru pt ei, isi iau anticorpi.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Simona, Laura parca la 7 intra in operatie, nu?

Haideti fetelor !

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetelor!
Fetele care nasteti astazi cate un de la mine. Laura, deja esti pe masa de operatie?
Curaj si lui ralu_t.
Cine mai era? Chinabulina, uite si pentru tine:
Oricum va admir ca sunteti tare curajoase.......mie mi-e foarte frica de cezariana, prefer durerile decat sa am tot felul de ganduri: ca nu se prinde operatia, ca se poate desface la un moment dat......in plus e vorba de senzatia aaia ciudata de a-ti umbla cineva prin burta......

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monik16

quote:

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Haideti fetelor !

37+ Sara-Maria

daaa, am niste emotii...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Neatza fetelor!
Fetele care nasteti astazi cate un de la mine. Laura, deja esti pe masa de operatie?
Curaj si lui ralu_t.
Cine mai era? Chinabulina, uite si pentru tine:
Oricum va admir ca sunteti tare curajoase.......mie mi-e foarte frica de cezariana, prefer durerile decat sa am tot felul de ganduri: ca nu se prinde operatia, ca se poate desface la un moment dat......in plus e vorba de senzatia aaia ciudata de a-ti umbla cineva prin burta......

intr-un fel ma fac vinovata, pt ca dupa nasterea lui matei acum, fara epidurala, mi-a fost asa teama pt ea(si cind eram in travaliu, cu durerile alea mai mari ma gindeam clar, sis nu va naste asa)...Eu am nascut mai repede, in 3 ore am fost gata cu totul, fiind si a doua nastere, dar cine stie cum ar fi decurs lucrurile la ea? Daca mergea greu travaliul? n-am incurajat-o pt nastere normala decit dc era cu epidurala....Si eu eram fan nastere normala dupa prima nastere, as fi criticat orice pui de cezariana....

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

quote:

quote:
Originally posted by monik16

quote:

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Haideti fetelor !

37+ Sara-Maria

daaa, am niste emotii...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Te cred, la Matei nu cred ca ai avut asa emotii....era a doua nastere, insa la Laura fiind prima....si poate ca erau mai putine emotiile daca erai acolo langa ea........ei lasa ca acuma vine Mirciulica si gata cu emotiile.
eu ma duc sa mai bag un nani, de cand mi-a marit doza de tratament pentru hipertensiune parca sunt....sedata....dorm toata noaptea, dar si ziua pana la 11-12.....bine, cu pauzele de pishu din ora in ora..si totusi de ce ma umflu asa????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

ridic si eu majoretele pt reallaura, ralu-t, chinabulina...
nasteri usoare!!!!
de maine le ridic si pt mine
simona, astept vesti legate de pliculetele pe care le imprastie Laura la spital...eu ma operez sambata dimineata si daca poti sa imi spui ceva pana maine ar fi super

eu trebuie sa merg la inmormantare..., dar diseara voi citi tot ce postati.

iulia 39s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 2 zile...pana la marea aventura

http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1

Mergi la inceput

babyname, te anunt, oricum ea are preg 250 euro pt dr, 200 ron pt anestezist, marunti pt asistente, etc...nu stiu pentru a doua mana cit are pregatit

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Am visat aseara ca ma operam sa-mi scot bebelina...si ziceau ca ma operaza acasa ca nu mai au pat disponibil in spital. Azi imi calc toate stroandele si fac bagajul...l-as lua cu mine cand merg la control maine.
Deja paranoia e in floare...cred ca saptamana viitoare ma programez ca deja nu mai am rabdare.

ptr Sis Laura, Chinabulina si Ralu
Curaj fericitelor...azi o sa aveti bebeii in brate!

Bun venit Maytrei , Andrada79 bine ai revenit!

Diana_d cred ca o sa nastem amandoua sapt viitoare! Iti tin pumnii! Si mie mi-a zis dr sa nasc mai devreme ca sa nu ma apuce contractiile...E riscant daca bebe se angajeaza sa-l traga inapoi!

Ylari am vazut poze cu minunea ta...chiar ca esti din alt film! Chiar mortala faza cu clatitele...am o prietena ce a nascut de 2 ori pe cauze culinare...salata de vinete! A doua oara a fost nasol...ca a fost prematur.

Cleo ti-am vazut bucalata...mai ce mandru e tati de ea! Pisica ce mai face? S-a obisnuit cu Mara?

Alina la mine pompa Avent a functionat de minune...roaga pe cineva care a mai avut sa te ajute sa o folosesti...Eu inainte de a cumpara am incecat in spital...si tot ca si Simo...l-am trimis pe tati sa o ia...Eu nu am sani mari...la mine a functionat perfect!
Eu am fost la dr cand mi s-au inrosit sanii si mi-a facut o injectie cu oxiton parca ptr desfundarea canalelor...Ai grija ca poti face infectie...Eu am luat si antibiotic atunci! Mi-a zis si mie sa pun foi de varza in sutien.

Yannia ce iti mai face pitica? Are deja o lunisoara! La cat mai multe!

Miss noi cea mai frumoasa vacanta am avut-o cu Cristian, cand el avea 1 an si 3 luni...Si acum ne aducem aminte cu placere de ea...De cate ori mergem undeva sa ne relaxam e si el atat de incantat...ii lucesc ochisorii...O sa vezi ce frumos o sa fie!

Fetele care mai urmam? MsBB, Emy?

De kristinik, daria ioana mai stiti ceva? Oare au nascut?

Va pup pe toate!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput