Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Neatza fetelor!
Fetele care nasteti astazi cate un de la mine. Laura, deja esti pe masa de operatie?
Curaj si lui ralu_t.
Cine mai era? Chinabulina, uite si pentru tine:
Oricum va admir ca sunteti tare curajoase.......mie mi-e foarte frica de cezariana, prefer durerile decat sa am tot felul de ganduri: ca nu se prinde operatia, ca se poate desface la un moment dat......in plus e vorba de senzatia aaia ciudata de a-ti umbla cineva prin burta......

fara numarr.fara numarr...fara numaaarr...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Fara numar, fara numar si de la mine

pentru Reallaura, ralu_t si chinabulina

Lilly 38+
AMR 1 saptamana si cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, Georgiana, Ralu, m-am gandit la voi de cand m-am trezit de dimineata la 7! Doamne ajuta sa primim curand vesti minunate!!! Hai fetele

Andrada, bine ai revenit, am actualizat listuta pentru tine, cu flacaiasul tau

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Buna fetelor,
dau si eu buzna asa pe ultima suta de metri la voi
sunt o mamica din Cluj-Napoca cu DPN 26 mai (sperand sa fie mai repede ).V-am urmarit in ultima luna de cand incep sa-mi fac griji de nastere dar nu prea am avut timp sa scriu.

Fetelor programate la cezariana le doresc refacere rapida si bb sanatosi si papaciosi

Fetelor din Cluj, si eu la Stanca trebuie sa nasc si incepe sa ma ingrijoreze ce imi spuneti ...adik nu mai lasa sotzii nici macar in sala aia mica de asteptare ????????intru si eu in depresie atunci .....desi nasc a doua oara si tati sigur nu ne poate ajuta foarte mult dar stiind doar ca e acolo dupa usa pe mine m-a incurajat foarte mult data trecuta .Poate ne intalnim pe acolo, fetelor???

va saluta
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by jozsaerika

Buna fetelor,
dau si eu buzna asa pe ultima suta de metri la voi
sunt o mamica din Cluj-Napoca cu DPN 26 mai (sperand sa fie mai repede ).V-am urmarit in ultima luna de cand incep sa-mi fac griji de nastere dar nu prea am avut timp sa scriu.

Fetelor programate la cezariana le doresc refacere rapida si bb sanatosi si papaciosi

Fetelor din Cluj, si eu la Stanca trebuie sa nasc si incepe sa ma ingrijoreze ce imi spuneti ...adik nu mai lasa sotzii nici macar in sala aia mica de asteptare ????????intru si eu in depresie atunci .....desi nasc a doua oara si tati sigur nu ne poate ajuta foarte mult dar stiind doar ca e acolo dupa usa pe mine m-a incurajat foarte mult data trecuta .Poate ne intalnim pe acolo, fetelor???

va saluta
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Bine-ai venit jozsaerika.
Nici eu nu stiu mai multe despre Stanca. Doar ce-a scris diana_d
DPN-ul meu e 24 mai, dar ultima data doctorita mi-a zis ca e 26 mai. Poate ne intalnim la maternitate. La ce doctor mergi?

Lilly 38+
AMR 1 saptamana si cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Erika, bine ai dat buzna peste noi!

Te bagam si pe tine la listuta

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

buna!

mult succes fetelor (Reallaura, Chinabubulina,Ralu_t). sa treceti repede si cu bine peste aceasta frumoasa incercare! tin pumnii!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineata si de la noi!!!
In primul rand vreau sa felicit mamicutele noi si sa le urez bafta celor care azi isi vor tine puiutii in brate!!!
Am citit picut in urma si am murit de ras la faza cu soacrele si cu superstitiile lor!!!doamne cate le poate trece prin cap!!!ii citisem si sotiorului si intre timp manca si s-a inecat cand a auzit atatea prostii!!!dar mi-a placut si raspunsul lui miss!!!mortal!!!
legat de calcatul hainelor m-am decis !!!le-am spalt pe toate le-am calcat dar gata eu nu mai calc!!!cum au zis si unele dintre voi las sportul asta ptr cine e mai harnic!!!nu de alta dar dupa ce am terminat de calacat (de la 10 la 14) nu am mai fost buna de nik!!!trebuia sa merg la medic cu rez de la analize dar nu m-am mai putu ridica din pat!!!pur si simplu parca am paralizat!!!in fine, mi-am revenit apoi peste vreo 4 ore de stat in pat si am mers pana in Ambient sa luam niste lenjerie pentru patutul lui bb!!!si niste role ptr in dulapior pe care o sa-l transform in masuta de infasat!!!ca am gasit saltea de infasat separat!!!azi voi fi in zona deci va voi citi tot timpul!!!pupicei si fara numar, fara numar, fara numar.....

37+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Fetelor care nasteti azi FARA NUMAR!!!FARA NUMAR!!!

Erika bine ai venit!!!!!

Am o veste buna!!Nu mai merge tati nicaieri!!Iuuupiii!!!Am gasit patut pe un site si firma e din Oradea si ni-l trimite de acolo!!Am scapat de grija sa nu ma mai stresez!!!

Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 3saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

ralu_t, reallaura si chinabulina, curaj fetelor!!!!

va pup pe toate, fetelor!

noi suntem bine. eu pot spune ca am inceput sa ma acomodez cu bebeluna, ea cu mine...Iuby trage de mine sa venim acasa, dar eu as vrea sa mai stam la mama, el a inceput sa maraie, ca tin fata departe de el... ma doare sufletul de el, ca stiu cat ne iubeste, dar mi-ar fi greu, abia am inceput sa imi revin, n-as vrea sa stric totul...
nu stiu ce sa fac...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput