Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, nici o veste de la sis?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Mamicilor, am nevoie de un mare ajutor!!!!Patul care l-am gasit pe site e cu salteaua inclusa,si e saltea normala din burete nu din cocos sau iarba de mare!Oare are ceva???

Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 3saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Am primit mesaj la 08:25:

"Gata, suntem mami si tati de bebe Tudor f cuminte si f frumos-seamana cu mine se pare ;-)
3700 g, 55cm, apgar 9. Am stat in travaliu cu contractii la 3 minute de la 1 cand mi s-a rupt apa pana dimineata cand am facut cezariana fiindca nu aveam dilatatie. Nu a fost nimic de speriat. Mi-e mai teama de durerile de ceza. Pupici"

Nu s-a semnat dar dupa numele lui bb cred e Ralu_t .

Felicitari mamico!!!

Sa-ti traiasca voinicelul, sa fie sanatos, sa creasca mare si cuminte, iar tu sa te recuperezi cat mai repede!!!

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Felicitari Raluca!!!!!!SA-ti traiasca puiutul!!

Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 3saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andrada si eu intrebam la inceputurile mele pe odisee de tine, ca vazusem ca avem acelasi spital si DPN apropiat
Din fericire, dr. mea e de acord cu peri, asa ca mai am sperante sa nasc mai usor, doar ca pe cei doi « mimozi » care nu pun cica n-are cum sa-i oblige sa puna, si cum ziceam si ieri, daca nu se pricep, mai bine lasati…
Ar fi dragut sa ne gasim pe acolo, printre urlete sa vad si eu o fatza « cunoscuta » vorba aia ; cat despre tarife, nu le stiu pe alea special de la CFR2, dar uite inspirata de Cleo, am zis sa dau 700 la dr, 150 anestezist (daca Doamne ajuta e cazul), 150 moasa, 150 neonatolog si tot asa sa am pregatit un plic cu 5 si 10 lei pentru restul « tocatoarelor ».
Pup si sper sa mai intri sa mai vorbim !

Maitreyi bine ai venit burticutzo ! Te asteptam la sfat !

Laura, ralu, chinabulina bafta mare azi si sa aveti o intalnire minunata si recuperare rapida !!!

Erika bine ai venit

Cleo ti-am vazut minunea mica !! Doamne ce frumoasa e si ce seamana cu tine! Iar tati …radiaza[ :D] Apropo, avem acelasi patutz, in 4 culori..hihihi

Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Eu sunt un pic trista...ca Stefan a racit si muceste la greu. In rest nu tuseste si nu are febra dar...are niste muuuuci...de ma dispera. Imi e teama sa nu ia si cel mic...dar sper sa nu!

Cleo Mortala printzesa! E o dulce...iar poza cu voi 2 e...nemaipomenita!

Raluca felicitari si sa va traiasca Tudor si sa va bucurati de el!

Asteptam vesti si de la Laura....

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mama ce emotii pe aici!! tin pumnii tuturor.

ma emotionati si pe mine si sunt numa in 10+

tot cu pompa avent: mie asistentele mi-au zis in spital ca la unele femei merge si la altele nu. era o asistenta care a zis ca la ea nu a mers neam. la mine a mers la inceput cat erau sanii umflati (dar oricum scoteam 1/2 din cantitatea din care scoteam cu aia electrica in spital) si apoi cand sanii si-au mai revenit nu a mai scos nimica. teoria mea personala e ca depinde de forma sanilor, cred ca daca sunt mai tuguiati in jos atunci nu videaza suficient si nu trage. eu am incercat mult si toate pozitiile.

simona, dar de ce nu ai mai facut epidurala de data asta? eu nu ca sunt fan nastere naturala da' mi-e frica de ma ... pe mine de operatii. si eu ca si tine prima data am nascut foarte usor si fara dureri mari (decat pe la inceput ca la mine a inceput travaliul la col de 2cm) si m-am refacut foarte repede cu tot cu epiziotomia de rigoare.

si apropo de spital: aici e moda ca vizitatorii sa vina in mare parte la spital caci acolo e mai simplu pentru parinti. deci cand nasti vine iuby cu sucuri, ape, bere, etc, ca un fel de minibar sa astepte lumea. in camera esti singura cu bb (bb e intr-o camera interioara cu pereti de sticla) si in mod normal e un du-te vino constant pe etajul cu maternitatea. ce e misto e ca scapi de vizite acasa si la spital oricum iti e mai usor ca au grija de tine asistentele.
acuma, tati al meu, om cu bun simt si respect pentru institutia spitaliceasca, se simti un pic mai naspa sa aduca berea in spital. adica a adus-o, da mai cu scartza asa. ziua urmatoare am vazut ce scoteau asistentele de la o tipa care tocmai nascuse si ea: 4 sticle goale de sampanie, nenumarate sticle de bere goale si ceva de vin

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicitari Raluca !!!!
Sa traiasca bebe Tudor, sa fie sanatos, sa-ti aduca bucurii multe-multe si tu sa te refaci repede

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by monik16

Am primit mesaj la 08:25:

"Gata, suntem mami si tati de bebe Tudor f cuminte si f frumos-seamana cu mine se pare ;-)
3700 g, 55cm, apgar 9. Am stat in travaliu cu contractii la 3 minute de la 1 cand mi s-a rupt apa pana dimineata cand am facut cezariana fiindca nu aveam dilatatie. Nu a fost nimic de speriat. Mi-e mai teama de durerile de ceza. Pupici"

Nu s-a semnat dar dupa numele lui bb cred e Ralu_t .

Felicitari mamico!!!

Sa-ti traiasca voinicelul, sa fie sanatos, sa creasca mare si cuminte, iar tu sa te recuperezi cat mai repede!!!

37+ Sara-Maria

Bravooooo, Ralu!!!!

Saracutza, te-ai chinuit ca si mine... fara dilatatie... te pup, lasa ca iti revii tu!!! pupam si pe bebe Tudor!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

ralu_t, reallaura si chinabulina, curaj fetelor!!!!

va pup pe toate, fetelor!

noi suntem bine. eu pot spune ca am inceput sa ma acomodez cu bebeluna, ea cu mine...Iuby trage de mine sa venim acasa, dar eu as vrea sa mai stam la mama, el a inceput sa maraie, ca tin fata departe de el... ma doare sufletul de el, ca stiu cat ne iubeste, dar mi-ar fi greu, abia am inceput sa imi revin, n-as vrea sa stric totul...
nu stiu ce sa fac...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

ylari eu asta am vrut sa-ti sugerez de la inceput. o sa vezi ca o sa-ti fie mai bine acasa, o sa ai ajutor si din partea sotului. daca se poate, roag-o pe mama ta sa vina la voi sa te ajute cu treburile pe zi, iar seara va descurcati voi. nu-l exclude ca sigur va suferi...mai ales daca deja a pus problema asta. du-te acasa o sa vezi ca o sa fie usor si asa...

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput