Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)
Raspunsuri - Pagina 8
Lilly79 spune:
cleo acum am vazut pozele cu Mara ta la 5 zile. E o frumoasa
maitreyi bine-ai venit. Sarcina usoara in continuare si-un bebe sanatos.
Andree27 tin pumnii pt tati tau sa ajunga cu bine inapoi acasa cu patut si cu comoda de infasat Ca sa-ti treaca timpul mai repede incearca sa dormi mai mult, sau/si stai mai mult pe forum .
Se pare ca nici comoda noastra de infasat nu va fi gata repede, deci cel mai probabil va veni bebelusa acasa inaintea comodei, dar ne descurcam noi cateva zile.Cand ma gandesc ca acum 2 ani cand ne-am mutat in apartament, am spalat vasele la baie timp de-o luna pt ca a durat pana ne-au adus mobila de bucatarie si nu se putea monta chiuveta fara mobila.
Raceala mea nu vrea sa plece si parca tusesc din plamani (sper sa fie doar o impresie de-a mea,si sa-mi treaca repede-repede).Ma duc sa-mi mai fac un ceai (ia ghiciti din ce e ceaiul... din frunze de zmeur; e foarte bun) si poate imi trece si raceala si nasc mai usor .
Lilly 38+
AMR 1 saptamana si cateva zile
Andree27 spune:
Am intrat doar sa le urez multa bafta fetelor care nasc maine!!!!!Suntem alaturi de voi!!!!!!
Cleo,Mara e o dulce si toata seamana cu tine!!Stiu nu ii spunem la tati,dar sunt curioasa sa vad poze de cand erai tu mica,ca e leita cu tine!!!!
Maitrey bine ai venit!!!
Lilly nu te stresa ca cine stie ce va fi pana nasti tu!Poate o sa-l lase pe tati inauntru ca doar nu e posibil asa ceva!daca ai nevoie de ceva ce se intampla?Daca e ceva mama unei vecine e ceva asistenta mare la Stanca si sa ma anunti sa vb cu ea macar sa te ajute cu ceva,ok?
Acuma ma bag in patut dar nu inainte sa va pup si sa le urez bafta multa fetelor maine!!!!!
Poze
Andreea 36+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 4 saptamani!!!
iulia83 spune:
Cleo, o scumpica grasunica Mara ta
of Doamne ca abia astept si eu
Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
alra spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Alina, nici la mine nu functioneaza pompa aia de la avent...abia dc trag citeva picaturi, parca merge in gol, nu stiu s-o lipesc. Sper sa rezolvi cu sanii durerosi, macar mulge-te cu mana, nu lasa treaba asa, goleste sanii intr-un fel. Cineva zicea bine, sub apa calda, ca sa fie mai usor...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simona, incearca sa pui valva invers. eu asa am facut prima data am pus valva prost si nu scotea nimic. oricum in final prostia aia de pompa nu a mers nici la mine, cred ca depinde de forma sanilor ca am tot auzit. eu am o teorie ca pe sani mari nu merge, facem un sondaj?
eu nu aveam pompa si am cerut lui tati sa imi ia cand eram in spital, pompa avent simpla care costa vreo 50 si un pic €. si tati apare cu o cotzomedie cu gentuta izotermica, biberoane si pompa de 75€!!! sa ii dau cu ea in cap si alta nu! "bine ma, ce ti-am zis io sa iei si cu ce ai venit tu?! tu de ce esti in stare?? cum ai putut sa dai atatia bani pe prostia asta??"
pana la urma insa marturisesc ca am folosit cu succes gentuta, biberoanele, orice mai putin pompa
data viitoare imi inchiriez pompa electrica cum mi-a zis ginecoloaga si data trecuta!
zicea cineva ca ii e teama de anestezie generala... eu la epidurala nu am avut teama ca stiam ca raman treaza insa la chiuretaj tremuram toata - am avut anestezie generala usoara cu masca cu gaz. v-am zis ca voiam sa fug de la preoperator ca muream de frica? numai ca aveam halat de ala cu vedere la spate si gandu de a umbla cu poponeata la vedere in spital m-a tinut acolo
Vacanta cu Laura in Romania
socrate spune:
Deci sa le luam pe rand cu topicurile:
Pompa de la Avent, e super. DAca stii sa folosesti evident, prima data m-am enervat si eu, acum imi vine sa o pup de draga ce mi-e. Si am sanii mari, erau mari si inainte, in sarcina au devenit foarte mari si acum "Huge" e un cuvant bun. Am luat sutiene de alaptat, cea mai mare marime si nu imi sunt buni. In fine asta e.
Clisma la cezariana nu se face. Cat despre sonda, s-a pus cand deja dormeam (nu ca as fi vrut eu, eu am vrut rahi dar m-au adormit) si am scapat de ea dupa primele 24 de ore cand m-am ridicat din pat. Credeti-ma o sa ii fiti recunoscatoare sondei, ca in primele 24 de ore nu prea va puteti alerga la baie.
Cu innecatul: baiatul meu cel dulce si destept s-a innecat intr-o noapte de i-a venit laptele inapoi si pe gura si pe nas. Mai sa lesin dar si-a revenit singurel cu stranut si batut pe spate si tusit.
Curatatul nasului: eu ii pun ser fiziologic si il aspir cu un aspirator nazal electric. In rest cam stranuta el sa isi curete nasucul.
Mai fetelor eu Galactogyl iau, beau ceai de chimen si anason, mai pun si fenicul. Dar mi se pare ca vine foarte mult lapte apos la inceput. Daca ma mulg vine la inceput vreo 50 - 60 de ml de lapte apos si abia dupa aia vine mai gros. Ma gandesc ca de aia saracul bb nu ajunge sa se sature. Acum suntem la program: suge 40-45 de minute la san, dupa care ii dau supliment. Si cam mananca si supliment, adica dupa stat la san mai baga si 100 de ml de supliment.Deci e clar ca nu e de ajuns pt el lapticul de la mine.
Sfarcurile sunt terminate, game over, nu mai rezista ca trage de ele ca de ciunga. Nu e vina lui saracul dar i-am zis ca nu ii mai dau nici un tzitzi daca e asa rau cu ele.
Pentru cine naste maine: curaj fetelor, multa bafta si sa mearga totul cum va doriti.
pupici si noapte buna
Noemi,
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Am intrat doar sa le urez multa bafta fetelor care nasc maine!!!!!Suntem alaturi de voi!!!!!!
Cleo,Mara e o dulce si toata seamana cu tine!!Stiu nu ii spunem la tati,dar sunt curioasa sa vad poze de cand erai tu mica,ca e leita cu tine!!!!
Maitrey bine ai venit!!!
Lilly nu te stresa ca cine stie ce va fi pana nasti tu!Poate o sa-l lase pe tati inauntru ca doar nu e posibil asa ceva!daca ai nevoie de ceva ce se intampla?Daca e ceva mama unei vecine e ceva asistenta mare la Stanca si sa ma anunti sa vb cu ea macar sa te ajute cu ceva,ok?
Acuma ma bag in patut dar nu inainte sa va pup si sa le urez bafta multa fetelor maine!!!!!
Poze
Andreea 36+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 4 saptamani!!!
ati vazut curcanii cum se infoaie in pene? Sau paunul cum roteshte coada cand e admirat? ei, io sunt de 10 ori mai mult!!
da... potoroasa asta mica mie imi seamana. Dar va rog sa ziceti si cu tati... ca asha tare s-a bucurat cand i-am zis: "uite ca are si barbitsa ta..". Si cu pozele cand eram io mica..seamana. . Tati ii zice "Cleioshenie mica"
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
cleo78 spune:
socrate, aCUM am priceput problema ta cu laptikul. Deci asha si e normal, prima data sa vina mai apos, apoi mai consisntent. Cred ca la tine problema se rezuma - ca bb oboseste la piept, si nu poate trage tot pana sa ajunga la ala mai gros. De flamand, e flamand, de mai incape un supliment, dar ala curge asha usor din bibe.... asha ca zic sa tragi un pic cu pompa, si apoi sa il pui la san (parerea mea). Astfel relaxezi pieptul, si puiul poate ajunge mai repede la laptele gros. Si sa faci cumva sa il tii ttreaz tot alaptatul. Cand descoperi cum, zi si mie. A, si sa stii ca cu timpul bb creshte si o sa aiba fortsa sa ia tot lapticul. Acum e el mai slabuts.
Fug ca scartiie... a adormit la alaptat deshi nu a papat suficient.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
Yannia spune:
Referitor la pompa Avent, eu cred ca toata smecheria e sa o fixezi bine pe sani, sa faca vid. Deci, apasati clapeta albastra, fixati pompa pe san (lipita bine de san) apoi dati drumul clapetei.
Mami de
Yannia spune:
Rectific, clapeta alba, nu albastra. Eram atat de sigura ca-i albastra... Scuze!
Mami de
simonacip spune:
[/quote]
simona, incearca sa pui valva invers. eu asa am facut prima data am pus valva prost si nu scotea nimic. oricum in final prostia aia de pompa nu a mers nici la mine, cred ca depinde de forma sanilor ca am tot auzit. eu am o teorie ca pe sani mari nu merge, facem un sondaj?
eu nu aveam pompa si am cerut lui tati sa imi ia cand eram in spital, pompa avent simpla care costa vreo 50 si un pic €. si tati apare cu o cotzomedie cu gentuta izotermica, biberoane si pompa de 75€!!! sa ii dau cu ea in cap si alta nu! "bine ma, ce ti-am zis io sa iei si cu ce ai venit tu?! tu de ce esti in stare?? cum ai putut sa dai atatia bani pe prostia asta??"
pana la urma insa marturisesc ca am folosit cu succes gentuta, biberoanele, orice mai putin pompa
data viitoare imi inchiriez pompa electrica cum mi-a zis ginecoloaga si data trecuta!
zicea cineva ca ii e teama de anestezie generala... eu la epidurala nu am avut teama ca stiam ca raman treaza insa la chiuretaj tremuram toata - am avut anestezie generala usoara cu masca cu gaz. v-am zis ca voiam sa fug de la preoperator ca muream de frica? numai ca aveam halat de ala cu vedere la spate si gandu de a umbla cu poponeata la vedere in spital m-a tinut acolo
Vacanta cu Laura in Romania
[/quote]
te pomenesti ca d'asta se fac camasile alea verzi cu vedere la..funduletz...Ca zau, nu cred ca esti sungura care ar mai fugi din spital in anumite momente...
In ce priveste sondajul tau...eu as fi zis ca nu merge pe sani mici Eu am sanii miiiici. Culmea e ca o tipa in salon cu mine o folosea cu spor...si avea sanii potriviti, asa ca...nici mici, nici mari...noi suntem de vina, nu pompa biata de ea, care de altfel si costa ceva...Si eu fol cu spor cele 2 bibe...macar atat
oricum, merci de pontul cu valva...ii spun sora-mii sa incerce ...eu deja am cam esuat la alaptatul exclusiv
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."