Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumim pt primirea calduroasa! pt toate fetele si pt cele care au maine marea intalnire.

eu de soacra nu ma plang. e o dulceata de femeie. chiar daca sotul meu e singur la parinti nu s-a bagat si nu a intervenit intre noi. ne sfatuieste, ok, dar nu ne impune, nici macar din priviri. asa ca nu pot decat sa ma amuz de ale voastre din umbra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Maitreyi...bine ai venit si bine ca te-ai hotarat sa ne scrii.

Urez si eu bafta multa fetelor programate la nascare maine!!! Si

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

va citesc intre pauzele de la cronica.
simonica, imi pare rau draga mea ca ti-am facut pofta. n-ai de unde sa-ti iei? sau macar trimite-l pe sot sa-ti ia ...

am niste focuri pe gat de mor! nu mai merge nici laptele, nici dicarbocalm-ul...ce sa mai incerc???

fetelor, m-am cracanat de ras la cronica...am aflat ca pi=1,41(nu am semnul ) de la premiata la olimpiada miss Simona Sensual , unu la otv radea in timp ce prezenta stire despre unul care s-a spanzurat in curte...de coma, nu alta..de unde i-or alege nush'

si printre altele, ieri a nascut sotia cameramanului emisiunii un baietel si l-au felicitat..a fost asa frumos...imi dau lacrimile la fazele astea...am devenit un pishe ochi.
gata... incepe..revin in urmatoarea pauza

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Salut fetele!

Pana acum am tot citit ce ati scris iar acum m-am hotarat sa imi fac reaparitia!
FFFF frumoasa povestea cu soacrele si superstitiile lor!

LORICH vad ca si tu nasti la cf2 si avem DPN apropiat. Poate nastem in aceeasi zi! Si eu sunt stresata de faza cu peridurala. Oricum doctora mea nu este de acord cu ea si mi-a zis clar ca daca nasc cu ea nu accepta. Macar stiu de la inceput. Oricum sunt sigura ca vom trece noi si peste asta, bebe sa fie sanatos!
LORICH ai idee cam care sunt tarifele pt. doctora la nastere normala in CF2??

DPN 05.06.08 - Baiat- ANDREI TIBERIU, nastere normala, CF2 dr. Miciner Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

n-am apucat sa citesc nimic din capitolul asta, dar am intrat sa va spun ca maine dimineata la ora 7.30 sunt la spital pt cezariana. ma bucur ca voi vedea gogoasa, dar am o frica de nu se poate medicul mi-a propus cezariana avand in vedere ca bebe e cam mare pentru posibilitatile mele fizice (pe interior, ca pe exterior sunt o balena )... asa ca scot pentru mine cateva ca poate reusesc sa-mi revin putin din emotie si frica...

stiu ca mai sunt fete programate maine; pe moment imi amintesc de ralu_t si reallaura (daca mai e cineva, sa ma scuze ca am uitat, dar sunt varza cu neuronul). fetelor, va tin pumnii la toate (si mie) si ne intalnim la povesti dupa ce se incheie capitolul "spital"...

si de pe acum le urez celor care vor naste in timpul in care voi fi in spital ceea ce-mi doresc si mie: nastere usoara, bebelusi sanatosi, mancaciosi si frumosi si refacere rapida

cand voi fi in stare sa tastez un sms, va voi anunta noutatile (sper sa fie numai vesti bune). va pup pe toate

georgiana, 39+4, de maine mami de gogoasa bale(ri)na

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

HAIDETI FETELOR, HAIDE!!!

si..fara nr. pt:
reallaura
ralu_t
chinabulina

va asteptam cu vesti bune fetelor!! nastere usoara!
curaj!!

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

24 ore nu am dat pe aici...si nu mai gaseam sf subiectului!! . raman in urma..stiu.
In primulr and vreau sa pup falcutsele lui puiu de YLARI. O grasutsa!! Si sa te incurajez, toate trec! E mia greu la inceput.
Apoi, sa pup pe Magnetism, moralul sus, si nu iti mai fa nervi aiurea. E f greu acum, dar asha cum au zis si fetele, nu lua decizii in momentul asta. Incearca sa nu le bagi in seama, desi stiu ca e greu, pt ca iti faci tie rau, si mai ales lui bb!!. Si sa nu uiti, suntem alaturi de tine, orice ar fi.
simonix, super ca ieshiti afara. Noi din weekend speram sa ieshim. Oricum, luni mergem la ortoped, asha ca.. tot ieshire e,da? ca apoi o a facem un tur pe langa bloc de 10-20 min. Despre innecat, eu nu am patit, in maternitate insa o colega a patit-o, si asistenta- care era de fatsa a zis: batut pe spate, si facut sa planga. A fo o lectie pt toate.
Iar de ragait, citeam ca si genoflexiunile cu bb in brate il ajuta la scos aerul. Noi mai uitam sa il facem sa ragaiie, dar nici nu e f. lacoma la mancat...
de nasuc, am inteles ca e mai greu de bb cand e aerul prea uscat in camera. Seara, la baitsa noi ncalzim camera, si pun o carpa umeda pe caloriferul electric - asta da umezeala in camera. Si e k. Mai fonfanim, dar nu insist inca la nasuc. E atat de mic....
Nici io nu am facut clisma, nici nu m-a intrebat la internare, si dehi nu am mancat mare lucru, si am mai avut si scaune peste noapte.... am facut ceva la nastere . Scuze dl dr!!!
Sa scot amaratele de majo9rete pt viitoarele cezariene: ralu_t, Reallaura , chinabulina
diana_d sunt 2 curente la cezariana: una la rece, si alta la cald. Adica unii zic ca e mai bine sa faci cezaraiana cand deja ai inceput travaliul. Atat ca... daca e 3 dim. si dr doarme??

de dush, rapide si caldutse. Asha a zis dr. Cica oricum nu voi putea sta mult in dush, ca voi fi cu gandu la bebe .

fraa numar fara numar..fara numar!!! hai puiii !1
socrate, vecina scumpa, io iau pt lapte: galactogil (l-am gasit intr-un mare final la sensiblue), ceaiurile alea pacatoase la gust, apa multa (cat pot) si pun pe bebe sa suga cat de mult si des se poate.

Alina_anto . Io am 2 pompe, eftine: 20 roni - un Angel de la Helpnet, care a cedat si 30 roni, primii pashi- aceeasi farmacie. Care functioneshte!

maitreyi bine ai venit!! Acum, ca esti in concediu (sper) sper sa stai si cunoi mai mult. Cat mai poti

cine era cu vaca si cu soacra?? ca io numai la vaca nu mi-a ars de gandit!! Iar daca ma duceam la salonul de bb-lushi cu cartea... ma fugareau alea pe acolo... cel mult o carte de joc ash fi putu strecura pt 10min, maxim.

Andrada79 - welco,me bec.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si io care intrasem sa ma laud cu
http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/Am5Zile
si ca AMR 6 kile, probabil de la copcile date jos!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

wow....maine se vor naste la odiseea noastra cel putin 3 bebelusi.

Nasteri usoare maine pentru
Reallaura
ralu_t
chinabulina

Lilly 38+
AMR 1 saptamana si cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

stau cu voi, cum sa nu stau mai ales ca nu lucrez. sunt studenta la medicina, anul 5 stau si mai fur meserie de la voi (am o sora de 8 ani si am mai furat si de la mama la timpul respectiv

spor la nascut si crescut!

Mergi la inceput