Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Cu riscul de a contrazice mamicile mai experimentate eu stiu ca masaj se face dupa baita.Eu asa fac, ce-i drept ii fac masaj cu uleiul hidratant de la mustela, care ramane pe piele.
Incerc sa nu il las dezvelit mult, ca nu ii place. Oricum al meu bebe se energizeaza de la baie, nici vorba de liniste si pace, dar e el mai neconventional in tot ceea ce face.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

YlariSi eu stiu tot ca masajul se face dupa baita.
Am avut trei fratiori mici si mama ii masa dupa baie cu uleiuri, straluceau ca pestii.

Alina_anto, sper sa -ti revii repede cu sanii si sa intri in regim normal de alaptare.

Pup fetele cu majoretele :)

Laurita 40, , Mircea
AMR: 1 ZI!

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

MissParker, da, cred ca suntem bine. Am avut si eu o perioada mai dificila dar cred ca am depasit-o. Sper!

Mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna tuturor

va citesc cam de vreo luna...m-am bucurat alaturi de voi cand s-a mai nascut cate un bebelus, am urmarit zilnic evolutia "potoroasei" lui cleo si astazi mai nou lista "pt soacra" a lui missparker (si eu am locuit in germania 2 ani in karlsruhe)

si acum pe ultima suta de metri m-am hotarat sa ma alatur si eu voua, impreuna cu burtica de 33+ de saptamani.

datele mele sunt - ultima menstra - nu se pune pt ca am avut o ovulatie tarzie; DPN 26 iunie.

ma pregatesc de papat asa ca v-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

maitreyi, ma bucur ca te-ai alaturat grupului
Te trec si pe listuta imediat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna seara...si noi mai tarziu asa azi!

Am intrat doar sa le urez bafta multa celor care maine isi vor tine puiutii in brate! Sa fie sanatoase si sa aiba bebei sanatosi si mancaciosi si cuminti si cum mai vor ele...

Laura si ralu_t...in rest am uitat!

Mai citesc din urma si revin!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

AMR 5 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

laura fac rahi-peridurala din mai multe motive: 1 vreau sa-l aud/pup pe bebe din primul moment, 2. dupa operatie iti ramane cateterul prin care mai pot introduce calmante pt a usura durerile de dupa si 3. eu imi revin cam rau din anesteziile totale, am greata si spasme musculare de voma care pe o burtica taiata sunt cumplite-asta nu e musai, dar mie mi s-a intamplat la ambele anestezii generale.
fetelor, am un mare nod in gat!
multumesc pt galerie, prinde numai bine
pupici si sa auzim de bine

a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
38+3
AMR mai putin de o zi!!!!drumul lui bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

maitreyi, bine ai venit te asteptam la barfe si pareri si daca ai soacra nesuferita, nu ezita sa te plangi..ne mai destindem si noi.
fetele care nasc maine!!! oleeeeeeeeee curaj!!! facem galerie aici. eu una stiu ca o sa ma bufneasca rasul cand o sa ma gandesc la majoretele voastre

eu n-am facut viata mea vreo anestezie (mai putin la dentist, in masea ) si mi-as dor sa se poata face cumva operatie si fara ma imbat bine inainte . mi-e cam groaza ca la aia generala nu ma mai trezesc si la ailalta pe juma, mi-e sa nu prind vreun anestezist incompetent sa ma lase paralizata...Doamne fereste. dar mai intervine si faptul ca vreau sa-mi vad copila in primele sec de viata, nu sa dorm ca o balega pe targa
bine, e cam devreme, nici n-am vb cu doctorita sa stiu ce anestezie imi face dar eu sunt prapastioasa de obicei..of, ce-as mai fi nascut normal numai sa fi scapat de taieturi si anestezii....mai bine dureri de pasa decat cutite-n burta

fug ca incepu cronica ...revin.. e singura emisiune la care ma uit...si ma cracanez de ras

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

mai apuc si eu sa intru nitel...Matei a fost cumintel,a dormit toata ziua, dar m-a solicitat david, ca sa stau cu el la masa, sane uitam impreuna pe revista cu Lego, sa ne uitam la desene, etc...Miine merge la cresa...Marturisesc ca simt o usurare, vreau sa ma epilez si eu pe picioare si sa ma spal pe cap...in we poate ies si eu pe afara, sper sa fie vreme buna

Vai, m-ati distrat rau cu listele soacrei, Miss, esti ingenioasa, Alra a fost si ea plina de umor, mai fetelor imi faceti ziua buna...

Acum: Sis, Ralu_t Doamne Ajuta...Sa fie bine miine...fara dureri mari si cu bbici frumosi si sanatosi!!!!!

Alina, nici la mine nu functioneaza pompa aia de la avent...abia dc trag citeva picaturi, parca merge in gol, nu stiu s-o lipesc. Sper sa rezolvi cu sanii durerosi, macar mulge-te cu mana, nu lasa treaba asa, goleste sanii intr-un fel. Cineva zicea bine, sub apa calda, ca sa fie mai usor...

Ylari, eu ii fac masajul cu ulei dupa baita..mi se pare ordinea fireasca, si asa uleiul intra imediat in pielicica lor...nu ramine uleios....Nu tb s-o mai tii in prosopel, ba dupa ce s-a sters apa pe prosop indeparteaza-l, nu o lasa pe el ud asa...Ah, si am vazut pozele cu grasunica ta, e superba....Cea mai mare fetitza de la odisee...pana acum...Nu/?Mi-a ramas in minte pt ca a avut exact dimensiunile lui david la naster 4 kg si 57 cm...lunguta bine

Iulia, tot cu gindul la papanasii aia sunt...si nici dieta fara dulciuri n-am tinut Dar las, ca ies eu afara....

Maitreyi, bine ai venit printre noi, bblus sanatos si sarcina usoara atit cit mai e!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Gata, si eu cu ultima intrare pe ziua de azi:

Laurita, ralu_t:

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput