Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)
Raspunsuri - Pagina 5
socrate spune:
Magnetism vroiam si eu sa te incurajez, iti scrisesem un mesaj luuung, dar am dat un click gresit si dus a fost. Asta e. Vad ca ti-ai revenit ceea ce ma bucura, orice recadere ai, suntem aici ca un umar mare mare care sa te consoleze. Capul sus draguta .
Super tare cu soacrele mie imi place faza cu nespalatul pe cap, e totala. As putea gasi o logica: pai daca tot nu iesi 40 de zile din casa cu copilul (parca asa era o alta aberatie)de ce sa te speli pe cap?
Ok, te poate parasi barbatul si nu poate veni nimeni in vizita...dar na, daca e musai cu placere.
Legat de dus dupa operatie, mie mi-au zis sa evit sa ud zona respectiva pana se scot firele. Asa ca mi-am legat un scutec peste si ma spalam in doua parti, prima parte, partea de sus aplecata (include si capul evident) si a doua parte partea de jos. Dupa ce am scos firele ma dau inainte de dus cu unguent de galbenele si dupa dus ma mai dau odata. E bun si pentru cicatrizare.
Noi am fost la plimbarica, dar ma cam doare spatele ca l-am carat in brate, cred ca vom scoate totusi carutul, dar fiind asa de mic, am zis ca merge.
Fetelor stiti cumva ce as putea face sa mai cresc consistenta laptelui? Ca nu prea ii ajunge lui bebe. Dupa o ora de supt la san mai mananca 80 de ml de supliment. Deci tb sa fac ceva, insa nu stiu ce. Poate aveti un sfat.
Noemi,
monik16 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Buna fetelor!!
Abia am reusit sa deschid calculatorul...nu am reusit sa ma odihnesc deloc azi, dar azi-noapte Sara a fost cuminte, s-a trezit la 2 noaptea si la 7 dimineata, asa ca am reusit sa dorm ceva...
Multumesc tuturor pt urari si sfaturi.
O sa o rog pe sora mea sa puna poze cu Sara s-o vedeti si voi.
Problema cu sanii n-am rezolvat-o...sunt umflati, rosii, foaaarte durerosi si nu stiu ce sa mai fac.. Azi mi-am cumparat inca o pompa _de la chicco, cea tip seringa), pt ca pompa mea manuala de la avent nu trage deloc.... Ma dau si cu garmastan, stau cu ei afara...dar degeaba..
Revin mai tarziu. S-a trezit Sara si sunt singurica acasa
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Alina, pompa de la chicco e mai buna? Eu nu mi-am luat inca dar auzisem ca aia de la avent manuala e buna...Acum nu stiu ce sa mai cred...
37+ Sara-Maria
Lorich spune:
Laurica eu voi naste la CFR2, am sanse cu peri daca bebe ne lasa timp sa-i preconizam venirea si sa faca un fel de inducere asa, a zis ca mi-ar face asta numai daca e colul deschis, moale si usor dilatat; iar daca ma apuca asa "din senin" ... sanasele de peri sunt ... nu stiu treb sa calculez statistic, sa vad cati anestezisti sunt in spital, pt ca 2 nu pun peri. Dr. mi-a zis ca ar prefera-o pe dr. Predescu, ca cica e cea mai buna, acum vom vedea. Bafta muuulta maine!
Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!
gabitzam spune:
Alina, si eu am zis de pompa de la Avent ca nu e buna, imi venea sa o arunc. Pina m-am prins cum trebuie pusa la sani, sa prinda foarte bine pe piele sa nu prinda aer, sa se formeze un fel de vid ca sa traga pompa bine.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elenuca spune:
Laurica, tinem pumnii stransi maine, sa fie tare fata ! Maine o sa-l tii in brate pe Mirciulica
Multa bafta si celorlatle fete care maine au programate intalnirile cu bebeii
Asteptam vesti de la voi !
Mai fetelor , dar ce face Cleo, nu am vazut-o azi deloc pe aici. Sa speram ca e bine si ca profita de cumintenia Marei ca sa se odihneasca si ea.
Elenuca 36 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 4 Saptamani !!!
Yannia spune:
Salutare! Ma bag si eu ca musca'n lapte. Sper sa nu se supere nimeni.
Alina_Anto, am trecut si prin problema sanilor durerosi si rosii. Era cat pe ce sa fac mastita la inceput, cand era "furia laptelui". Toanta de mine, in loc sa pompez laptele, sa scot cat mai mult din sani, eu evitam sa-l scot pe motiv ca (,) cu cat pompezi mai des, cu atat vine mai mult lapte (asa citisem eu pe undeva) . Nu e adevarat, acum la inceput (intre 12-28 zile de la nastere), trebuie scos cat mai des laptele, apoi se regleaza fluxul in functie de necesitatile lui bebe. Acum, nu mai am nicio problema.Eu am pompa electrica Avent si scot cate 180-200 ml.
Daca deja ti s-au inrosit sanii, incearca sa ii masezi sub jet de apa calda, sa-i storci, pur si simplu. Stiu ca doare de-ti vine sa te urci pr pereti dar trebuie desfundate canalele. Apoi aplici comprese cu varza zdrobita sau cartof crud, ras.
Mami de
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by diana_d
Andreea27 si tuturor fetelor multumesc pt sustinere.
De spitalul Stanca e vorba.
In cazul in care vei naste acolo, mai probabil se vor mai calma restrictiile in privinta apartinatorilor.
Mamici dragi, va pupup!!!
Eu voi naste la Stanca si ma bazam pe prezenta sotului.
Daca nu va fi prin preajma cred ca voi intra in depresie
Cum adica sa nu-si vada bebelusul?
In cazul asta stau acasa pana nasc (as fi in stare ) si dupaia chem salvarea.
Lilly 38+
AMR 1 saptamana si cateva zile
YLARI spune:
Fetelor, ajutor!
Cand se face masaj lu' bebe? Inainte sau dupa baie? Sorry... dar nu stiu... si dup'aia o mai tin un pic in prosopel sau o imbrac imediat?
Sarumana...
Diana_d imi pare rau ca nu ti-a semnat ala cererea de cez. Din pacate legat de treaba cu taticii, si unde am nascut eu se intra greu in terapie intensiva (la mine) iar dupa ce m-au mutat la neonato, trebuia sa ma tarasc eu afara... deci... puscarie nene, am plecat cu nervii de acolo...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Lorich spune:
Ylari iti raspund eu, cea mai "esperimentata" ; de fapt iti zic ce-am vazut in filmuletele alea facute de Dana Nalbaru: ii faceau masaj inainte de baie, pentru ca prin baie sa se curete bine copilul de uleiul ala, sa ramana pielicica fresh; si baita placuta!
Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!
MissParker spune:
Yannia, cum sa se supere cineva? Te asteptam chiar mai des pe la noi, sa ne impartasesti din experienta ta. Tie cum iti merge, totul ok?
alina_anto, curaj si nu-ti pierde speranta!