Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)
Raspunsuri - Pagina 4
andora spune:
Alra sa stii ca si mie la botez mi-a citit parintele exact inauntrul bisericii,nu stiu cum, cu 1 minut inainte de botez, eu iltot intrebam daca pot intra in biserica "necitita" si el "normal fata mea".... Nu mai zic ca la nunta nasul era catolic dar s-a cununat ortodox cu cateva zile inainte de nunta noastra, dar tot invers isi facea cruce; parintele (in Harlau unde-as fi zis ca ne da afara la asa o faza) n-a facut decat sa rada... asa ca surprize peste tot in ciuda mentalitatii, ce sa mai zic ca m-a lasat masca vazandu-l calare pe Internet acasa la el cand ne-am dus sa vb de nunta.... tot la harlau
Miss si Gabitza multumesc de sfaturi , chiar ma pun pe halit chestii sanatoase, in primele luni chiar aveam pofte nebune despanac, se vede treaba ca organismul stie ce-i trebe... si o pun si pe fii-mea la regim cum trebuie, chiar Gabitza flsacvaul tau mananca corect? Ca fiica-mii nu i-am facut analize niciodata insa cred ca e si ea anemica... a avut de 3-4 ori episoade de ameteala de m-am speriat, chiar o sa merg cu ea la dr sapt viitoare.
Cat despre greutate, asa e si eu m-am uitat si mi-am calculat dupa femur si bpd si tot nu ajungeam la asa un vlajgan...
Gata va pup ca au venit ai mei
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
alra spune:
quote:
Alra sa stii ca si mie la botez mi-a citit parintele exact inauntrul bisericii,nu stiu cum, cu 1 minut inainte de botez, eu iltot intrebam daca pot intra in biserica "necitita" si el "normal fata mea".... Nu mai zic ca la nunta nasul era catolic dar s-a cununat ortodox cu cateva zile inainte de nunta noastra, dar tot invers isi facea cruce; parintele (in Harlau unde-as fi zis ca ne da afara la asa o faza) n-a facut decat sa rada... asa ca surprize peste tot in ciuda mentalitatii, ce sa mai zic ca m-a lasat masca vazandu-l calare pe Internet acasa la el cand ne-am dus sa vb de nunta.... tot la harlau
pai uitai sa zic ca eu am gasit biserica cu pricina pe google si primul contact cu preotul l-am luat prin mail.
si ca noi am botezat acum cativa ani copil catolic la paris in conditiile in care suntem ortodocsi cam ca tot romanu. mama copilului - care isi boteza toti 3 baietii in acea zi - mi-a zis ca a trecut sub tacere faptul ca noi nu eram atat de catolici caci na, de unde sa faci rost de atatia nasi? si preotul stia ca suntem romani deci cam stia in ce ape ne scaldam. singura lui mentiune a fost ca nu e prea bine ca unul din baieti are o singura nasa, ca era mai bine sa fie 2.
eu cred ca toate astea tin mai mult de traditie si obiceiuri locale.
Vacanta cu Laura in Romania
diana_d spune:
Bine v-am regasit mamici, bebici si burtici!
Am revenit de la spital, dupa ce mi s-au facut internare, analize,...
Aberant...
Dr. meu mi-ar fi facut cezariana maine,
insa profesorul - seful clinicii -
desi am indicatii clare pt cezariana (varsta, Fiv-uri...) + colul scurtat si permeabil
a refuzat sa-mi aprobe/semneze cezariana pe motiv ca inca n-am contractii pt nastere si cica sa mai astept...
pai cum iepurii sa fi avut dimineata contractii cand de 6 sapt
iau tratament intensiv cu Gynipral si No-Spa tocmai ca sa nu nasc prematur??
In plus, nu e indicat sa apara contractiile de nastere in cezariana
tocmai ca sa nu se angajeze capul bebelusului in oasele bazinului si apoi sa fie dificil de scos inapoi in uter..
Aberant.
anyway, cezariana ramane pe saptamana urmatoare intr-o seara cand dr. meu va fi de garda iar proful va lipsi din clinica.
Sau stopez inainte medicatia si atunci imi vor apare contractii la greu...
Si inca o chestie relativ aberanta:
taticii nu mai pot intra in spital sa-si vada bebelusii deloc!
(prin cele 2 intrari trece doar personalul medical pe baza de cartela/card). Cine lasa apartinatori in spital - e penalizat cu 10% din salar...
Asa ca mamele/lauzele obligatoriu 100% singure..., daca au nevoie de ceva - li se aduce de la poarta.
In spitalul in care pana nu demult era ca-n gara azi era cam pustiu.
Dar e si bine, scade riscul infectiilor.
Deci, va doresc mult succes si intelegere
din partea personalului medical!
Dian 37+
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by andora
Vroiam sa va intreb, tocmai mi-am luat si analizele de sange si am hemoglobina plus altele sub minim, voi pt anemie luati cumva fier in afara de vitaminele prenatale? Cred ca asta e explicatia starii de ameteala pe care o am de ceva timp.
Pup! Ma bag la o cafea decof. poate cu autosugestia creste tensiuneawww.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
dap, eu iau fier !! 20 de zile pe luna, pe langa vitamine
Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by diana_d
Bine v-am regasit mamici, bebici si burtici!
Am revenit de la spital, dupa ce mi s-au facut internare, analize,...
Aberant...
Dr. meu mi-ar fi facut cezariana maine,
insa profesorul - seful clinicii -
desi am indicatii clare pt cezariana (varsta, Fiv-uri...) + colul scurtat si permeabil
a refuzat sa-mi aprobe/semneze cezariana pe motiv ca inca n-am contractii pt nastere si cica sa mai astept...
pai cum iepurii sa fi avut dimineata contractii cand de 6 sapt
iau tratament intensiv cu Gynipral si No-Spa tocmai ca sa nu nasc prematur??
In plus, nu e indicat sa apara contractiile de nastere in cezariana
tocmai ca sa nu se angajeze capul bebelusului in oasele bazinului si apoi sa fie dificil de scos inapoi in uter..
Aberant.
anyway, cezariana ramane pe saptamana urmatoare intr-o seara cand dr. meu va fi de garda iar proful va lipsi din clinica.
Sau stopez inainte medicatia si atunci imi vor apare contractii la greu...
Si inca o chestie relativ aberanta:
taticii nu mai pot intra in spital sa-si vada bebelusii deloc!
(prin cele 2 intrari trece doar personalul medical pe baza de cartela/card). Cine lasa apartinatori in spital - e penalizat cu 10% din salar...
Asa ca mamele/lauzele obligatoriu 100% singure..., daca au nevoie de ceva - li se aduce de la poarta.
In spitalul in care pana nu demult era ca-n gara azi era cam pustiu.
Dar e si bine, scade riscul infectiilor.
Deci, va doresc mult succes si intelegere
din partea personalului medical!
Dian 37+
Dar la ce spital o sa nasti?La Stanca sau Gine 1?Eu asa retin ca la Stanca !
lasa ca vei vedea ca pana la urma totul va fi bine si noi suntem alaturi de tine!!!!
Poze
Andreea 36+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 4 saptamani!!!
diana_d spune:
Andreea27 si tuturor fetelor multumesc pt sustinere.
De spitalul Stanca e vorba.
In cazul in care vei naste acolo, mai probabil se vor mai calma restrictiile in privinta apartinatorilor.
Mamici dragi, va pupup!!!
alina_anto spune:
Buna fetelor!!
Abia am reusit sa deschid calculatorul...nu am reusit sa ma odihnesc deloc azi, dar azi-noapte Sara a fost cuminte, s-a trezit la 2 noaptea si la 7 dimineata, asa ca am reusit sa dorm ceva...
Multumesc tuturor pt urari si sfaturi.
O sa o rog pe sora mea sa puna poze cu Sara s-o vedeti si voi.
Problema cu sanii n-am rezolvat-o...sunt umflati, rosii, foaaarte durerosi si nu stiu ce sa mai fac.. Azi mi-am cumparat inca o pompa _de la chicco, cea tip seringa), pt ca pompa mea manuala de la avent nu trage deloc.... Ma dau si cu garmastan, stau cu ei afara...dar degeaba..
Revin mai tarziu. S-a trezit Sara si sunt singurica acasa
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Reallaura spune:
Andora, eu sunt programata la 7 dimineata. Sa fiu deja pe masa.
Ralu_t tu ce fel de anestezie faci, de la ce ora nu mai mananci??
Simonixma bucur ca ai reusit sa ne scrii iar. SI eu voiam naturala, dar cu optiunea scurtarii durerilor daca nu mai poti Chiar daca uiti dupa, nu stiu cum poti controla panica din momentul respectiv.
Lorich, of, deci ai primit acelasi raspuns. TU unde nasti?
Elenuca, Andree
Ralu_t, Emycor, mi-bebelina, bafta muuuulta si voua!!!
diana_d nasoala treaba cu restrictiile in spital! e infiorator, la noi se merge din rau in mai rau. tendinta in strainatate vad ca e de a creea tot confortul si a-ti lasa cat mai multe optiuni pentru a-ti usura situatia, La noi insa...
Magnetism, asa te vreau, iubita!
pupici
Laurita 40, , Mircea
AMR: 1 ZI!
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
dordia2000 spune:
Alina_Anto...ai grija sa nu faci mastita. Vb cu un dr sa te sfatuiasca!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
monik16 spune:
quote:
Originally posted by alra
tot pentru speriat soacre si alte babe aferente
noi am botezat-o pe Laura la 9 luni.
am intrat in biserica fara sa mi se citeasca nici un fel de molifta , prima data cu cateva saptamani inainte ca sa discut treaba cu popa.
popa nu a venit cu idei sa ma bage sub sutana ca nu aveam fatza prea prietenoasa, deja cantaream ideea de a o boteza sau nu ca toata treaba mi se parea un pic cam religioasa.
mentionez ca popa mirosea a parfum scump si avea drept "carnetel" o agenda electronica in care isi trecea botezurile in calendar. si vorbea engleza/olandeza/franceza.
mai mentionez ca dupa botez m-a chemat popa cu buletinele sa le faca copii xerox, io dupa el tzup-tzup pana am auzit o baba din cor tipand: eram in altar. initial nu m-am prins de problema, abia ulterior mi-am dat seama de gravitatea faptelor si m-am retras. popa a ras
la botez am reusit sa strangem urmatoarea adunatura: 4 ortodocsi (noi si nasii) vreo 5 catolici si o protestanta.
dar a fost un eveniment foarte frumos si intim, biserica a fost deschisa special pentru noi in seara aceea si dupa botez am dat o gustare cu invitatii, preotul si corul, atmosfera foarte frumoasa.
Vacanta cu Laura in Romania
Haios povestesti... si foarte frumos pare ca a fost.
Eu nu fac petrecere de botez. O sa merg in provincie, in jud. valcea, la o bisericuta intr-un satuc unde e preot cumnatul nasei mele, care mi se pare un preot f. dedicat si onest. O sa fim doar noi, socrii si nasii si oate 2-3 prieteni mai apropiati. Eu asa mi-am propus. In zona noastra se pune si o moase, dar eu nu vreau. Mi s-a pus mie ca nu vreau sa mai tarasc pe nimeni din bucuresti dupa mine pana acolo. m-au tot stresat nasii ca trebuie sa pun...In alte zone nu se pune deci e o chestie de traditie, nu sunt obligata sa o respect. Asa ca pas.
37+ Sara-Maria