Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaser spune:
Bravo Ralu felicitaciones! Bebe Tudor bine ai venit pe lume!
Interesanta faza cu pompa Avent...nu mi-as fi imaginat...la mine a mers de minune pana la 5 luni cand a falimentat laptaria!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by monik16
Am primit mesaj la 08:25:
"Gata, suntem mami si tati de bebe Tudor f cuminte si f frumos-seamana cu mine se pare ;-)
3700 g, 55cm, apgar 9. Am stat in travaliu cu contractii la 3 minute de la 1 cand mi s-a rupt apa pana dimineata cand am facut cezariana fiindca nu aveam dilatatie. Nu a fost nimic de speriat. Mi-e mai teama de durerile de ceza. Pupici"
Nu s-a semnat dar dupa numele lui bb cred e Ralu_t .
Felicitari mamico!!!
Sa-ti traiasca voinicelul, sa fie sanatos, sa creasca mare si cuminte, iar tu sa te recuperezi cat mai repede!!!
37+ Sara-Maria
FELICITARI RALUCA!!!!! sa-ti traiasca bebelul, sa fie sanatos si papacios. te asteptam cu vesti.
Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
melly23 spune:
FELICITARI MAMICA RALUCA!!!sa ai un bebel mancacios si cuminte !!!bafta la recuperare!!!
Ylari nu prea stiu care e problema poate nu am retinut-o dar iulia83 are dreptate !!!iti va prinde bine ajutorul sotului tau chiar daca acuma nu prea are cu ce sa ajute dar poate mai sterge un praf mai da cu matura mai face una alta!!!poate ii e dor si lui de voi!!!ce sa zic!!!
37+ Amelia Gabriela
Lorich spune:
Bine ai venit pe lume bebe Tudor, pui mic de Raluca!!!!
Asteptam vesti si de la celelalte doua burtici!
Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!
dordia2000 spune:
Ylari...subscriu si eu la ce au zis fetele...iar daca mama ta te poate ajuta sa vina la voi...chiar sa stea cu voi o perioada...ar fi super. Sotul tau se simte singur si fara comorile lui...si e normal sa reactioneze asa...Deci eu zic sa mergeti impreuna acasica...si sigur te vei descurca.
Sis...nici o veste????
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
YLARI spune:
merci, iulia ptr sfat. te pup dulce!!! la fel ma gandesc si eu, imi trebuie doar un impuls, ca si mie imi e greu fara el, nu numai lui... of, of, of... lasa ca uite cum trec zilele una dupa alta si duminica face fata 2 saptamani, nu imi vine sa cred ... se face ea mare!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
YLARI spune:
melly, dordia, merci si voua. am sa vb azi cu el. oricum mai mult de duminica nu aveam de gand sa mai stau... si mie imi e dor de casa mea.
cleo, cum a reactionat pisica ta la vederea lui bebe???
YLARI
monik16 spune:
quote:
Originally posted by YLARI
merci, iulia ptr sfat. te pup dulce!!! la fel ma gandesc si eu, imi trebuie doar un impuls, ca si mie imi e greu fara el, nu numai lui... of, of, of... lasa ca uite cum trec zilele una dupa alta si duminica face fata 2 saptamani, nu imi vine sa cred ... se face ea mare!!!
YLARI
N-am retinut eu bine sau voi doi stati cu soacra? Daca e asa te cam inteleg de ce ai mai sta la mama ta... dar nu e bine nici departe de sot. Daca mergi acasa n-o sa fi singura, pe langa sot si comoara ta, o sa ne ai si pe noi care o sa te incurajam
37+ Sara-Maria
Andrada79 spune:
LORICH multumesc mult de raspuns. Legat de anestezisti care nu fac epidurala asta e dar decat sa nu se priceapa mai bine sa nu faca!
Oricum poate pici pe tura care trebuie!!! Ar fi chiar frumos sa ne vedem in spital! Tu ce hainute iei pentru bebe in spital? Adica body cu maneca scurta sau lunga?? Nu stiu deloc cum sa fac, cred ca o sa iau din ambele si daca mai am nevoie il pun pe tati sa aduca!
Eu pe 26 mai ma duc la control si a zis ca atunci imi spune si daca pot naste natural.
Sincer imi e frica de mor de cezariana si sunt cam speriata pt ca tot vad la emisiunea de pe Prima, Prima zi, ca toate fetele care nasc cu ea, nasc prin cezariana. Sa speram ca voi putea natural.
Nastere usoara fetelor care mai au putin pana la marea intalnire!!!!
monik16 spune:
I-am trimis mesal lu' Ralu si i-am spus ca noi i-am facut toata dimineata galerie si ca acum curg felicitarile de la voi.
A zis ca ne multumeste din suflet si ca ne scrie cum ajunge acasa .
De emotie zice ca a uitat sa se semneze . Cred si eu!!! Are si de ce!
37+ Sara-Maria