Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ellis spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Buna fetele
Felicitari ptr puiuti care azi mai adauga o lunita!!!
Adina si eu la fel cu fructele,dar sa stii ca am tinut odata cura asta si am slabit fff tare.
Eu merg sa ii dau Mariei papa,carnita de vita+pilaf
Pup
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
cum faci pilaful? mie dr in afara de piure legume nu mi-a zis sa-i dau altceva; eu ii dau piure legume, dar diversific, ba ii pun loboda, stevie, ba spanac, acum vroiam si conopida, dar nu gasesc.
Ellis,
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
POVESTEA NASTERII
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sanduta spune:
Lala_Dfoarte maricel Andrei la 4 luni si foarte dragalas
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
roxx spune:
buna dimineata!
lala, f frumoase pozele. manechinul zambaretz
_
Roxana de
Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze
www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Buna mamici si bebici!
V-am citit pe diagonala, l-am avut pe tata bolnav, m-am dus la el dupa botez si zacea in pat cu tensiune 20, astepta marele the End cred. Incapatanat, nu vroia sa mearga la doctor a trebuit sa-i aduc doctorul acasa. Acum e mai bine, mai mergem si azi la doctor, sa vedem daca tratamentul a dat rezultate.
Multumim celor ce ne-au felicitat pentru 6 lunite, am fata mare de acum. Azi incepem si noi marea diversificare, am cautat ieri mere mai bio, dar nu am gasit. Am luat in schimb morcovei, vom incepe cu suc de morcovi, sa vedem daca e de acord si alintata mea. Apoi am de gand sa-i amestec sucul de morcov cu piure de mar Hipp. O fi ok?
O sa pun poze de la botez de indata ce le voi avea, deocamdata am fix 3 poze:D.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
ellis spune:
BIANCA, SINCERE CONDOLEANTE, DUMNEZEU SA O IERTE SI SA O ODIHNEASAC IN PACE PE BUNICA TA!
ELADEA, am avut si noi o per destul de lunga in care pateam asa cu trezit si tipat, eu imediat o mangaiam, ii dadeam suzi si ii vorbeam in soapta si adormea la loc; se intampla noaptea, in max o oar de la culcare si facea faza asta si de trei ori pana adormea bine; stiu ca ei constientizeaza acum ca nu sunt una cu noi si cred ca verifica dc suntem acolo.
BB, in mod normal nu ar mai trb fiert. Nu prea stiu, ca eu de la 1 an ii bag lapte de vaca din comert.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Aha, si sa stie stresantii astia de la Pampers ca eu nu le trimit nici un filmulet, prea ma scot din minti cu reclama lor. In schimb, am pus un filmulet pe blog, pentru cine vrea sa ne vada in primele zile de viata.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
roxx spune:
andra, mi-a placut mult filmuletul...mi-am amintit de primele zile cu luca acasa ..
eu mai intru din cand in cand pe blogul tau...imi place f mult cum scrii
_
Roxana de
Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze
www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia
logam spune:
buna dimineata, mamici si bebici!
mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
Sorina7 spune:
Buna dimineata,
Adina cum sa ma supar, nu ma supar deloc si recunosc ca ai perfecta dreptate. Culmea ca eu nu ma stresez daca stau eu in curent, poate sa falfaie toate, dar sunt obsedata pentru copiii mei, ei sa nu stea in curent. Acu am o alta obsesie, cum sa imbrac fata cand o scot la plimbare, tot pun si scot hainute de pe ea, intreb sotu, imi duc "dulapu" in geanta dupa mine......o intrec pana si pe mama, care imi aduce aminte cum spuneam inainte sa se nasca Andreea, ca ziceam ca nu o sa o mai cocolosesc ca pe baiat...si uite ca iar imi dau in petec.
Lala tare frumusel Andreiutul tau, si are un par mare ca si Andreea mea...banuiesc ca ai avut si tu arsuri la greu cand ai fost gravida, nu ?
ma duc sa fierb si oul, supa e gata de ieri, ca imediat dupa masa de pranz plecam in oras.
sa aveti o zi frumoasa alaturi de bebelusii vostri !
creem spune:
quote:
Originally posted by adinag
Mai, sa nu va suparati (eu zambesc acum, ca sa nu iasa o neintelegere ;-) dar asta cu curentul este ceva tipic romanesc! Aici nu se streseaza nimeni cu curentul, doar sa traga incat sa simti intr-adevar ceva. Dar cand a fost in Romania in concediu, peste tot se inchideau usi, ferestre in toiul verii, ca cica trage curentul. Omul meu nu mai rezista, tot iesea afara ca se sufoca, chiar nu inteleg. Stiu ca si ai mei erau asa mai demult, acum s-au schimbat si ei de cand traiesc aici. Dar sa nu va suparati ca v-am zis asta, da? Ca mie imi vine mereu sa rad, este una din putinele propozitii pe care le stie si al meu: trage curentul!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
![](icon_smile_big.gif)
Chiar ma gandeam ca o sa zici ceva, ca tu esti si mai calduroasa, adica la 22 grade tie ti se pare bine, mie frig.
![](icon_smile_big.gif)
Si apropo de curent, imi zicea o asistenta care mai venea pe la noi cand era fata mica si eu tot o stresam cu curentu....ca e o boala la romani "curentita"
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Oricum m-am mai obisnuit si eu...cand era mai mica ma stresam mai mult, plus ca imi alimentau si bunicile "ideile" cu curentu
![](icon_smile_big.gif)
Dar de o chestie sunt tare mandra: ca fi-mea a stat fara caciula de la 2 saptamani (in casa).
![](icon_smile_approve.gif)
Te pupic si sa ne mai "tragi de urechi" ca ne prinde bine!
![](pupic.gif)
Ecaterina o mamica fericita de
![](zana.gif)
Poze Maria Sofia