Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
multumim frumosaralia si sanduta!!
de la eric
bb_yasmi, daca vrei sa ne votezi, trebuie sa mergi sub poza noastra si sa-ti introduci adresa ta de email, dupa care vei primi pe adresa respectiva de email un mail; acolo nu trebuie decat sa dai click si sa ne votezi (daca vrei)..
somnic usor mamici si bebei!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
VOTATI-NE! MULTUMIM!
http://www. nou-nascuti. ro/album_nn.html?action=show&pid=2946
spatiile sunt dupa 'www.' si dupa 'nou-nascuti.'
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Ank83 spune:
si daca tot m-a capiat de cap azi reclama asta de la pampers..... azi am primit de pe mykids scutecele momi... nahhhh sac.. sac.
Sunt super si ieftine.. cu tot cu transport am ajuns la 63 ron 108 bucati
Ank Raul 17.10.2007
si 9+
Poze Raulito
Sorina7 spune:
buna seara,
mai e cineva prin zona ?
ca acum am si eu un pic vreme de "bantuit" pe net.
a fost o zi super agitata, tot zic ca ii ies dintisorii, da asta astept de la 3 luni si inca nimic. poate a avut si ea o zi mai rea, ca tot omu'
Sanduta pai la asa greutate nu are rost sa te stresezi cu suta de grame. In legatura cu pilota, oare nu trage curentul jos ? eu sunt cam stresata cu curentu asta.
Victo noi folosim nr. 3 la pampers.
Adina daca gasesti o cura de slabire unde e obligatoriu sa papam dulciuri ma inscriu si eu...inainte eram tare ambitioasa si cand imi puneam in cap nu mai mancam. dar acum dupa nastere nu reusesc sa ma mobilizez deloc, mananc si iar mananc.
sa aveti grija cu mixatorul vertical, eu sunt cascata rau, am patit-o, mi-am mixat si degetul de am ajuns la urgente acu vreo 5 zile...si bineinteles ca Andreea mea ma apuca dupa aceea numai de "papusa"
noapte buna, somn usor
creem spune:
Buna!
Sorina si eu sunt stresata cu curentu.... peste tot mi se pare ca ar fi un pic!
Noi folosim Huggies nr 4, dar alaltaieri cand am fost la cumparaturi nu aveau si am luat un bacs mic de pampers. Dupa doua zile cu pampers s-a umplut de bubite...si abia maine merge sotul din nou la cumparaturi. In prima luna tot pampers am purtat, dar ma enervau ca tot timpul iesea pisu ..si am trecut la huggies de care sunt tare multumita.
Aralia, happy cum sunt in comparatie cu huggies, ca si tu ai folosit din astia?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
adinag spune:
Mai, sa nu va suparati (eu zambesc acum, ca sa nu iasa o neintelegere ;-) dar asta cu curentul este ceva tipic romanesc! Aici nu se streseaza nimeni cu curentul, doar sa traga incat sa simti intr-adevar ceva. Dar cand a fost in Romania in concediu, peste tot se inchideau usi, ferestre in toiul verii, ca cica trage curentul. Omul meu nu mai rezista, tot iesea afara ca se sufoca, chiar nu inteleg. Stiu ca si ai mei erau asa mai demult, acum s-au schimbat si ei de cand traiesc aici. Dar sa nu va suparati ca v-am zis asta, da? Ca mie imi vine mereu sa rad, este una din putinele propozitii pe care le stie si al meu: trage curentul!
Vasari spune:
Eu am mai primit un proiect, asa ca iar am fost foarte ocupata. Am reusit totusi sa citesc forumul. Azi am facut si vaccinul, deocamdata totul e bine.
Adina, si eu simt ca nu pot respira daca nu e curent in casa. La mine toate geamurile sunt deschise. In schimb, cand a venit doctora m-a pus repede sa inchid tot, ca raceste Maria. Si ai dreptate, am mai auzit ca asta e o chestie pur romaneasca. Curentul si aerul conditionat. Dar probabil crescand asa protejati de curent chiar am devenit sensibili. Imi dau si eu cu parerea... :)
Petro, o sa ma uit pe mail sa te ajut cu poza.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
pet.cost2005 spune:
andreea - eu nu pot sa votez, sau nu stiu ... trimite-mi pe PM adresa unde se poate vota... vad ca aici nu te lasa sa o pui ..
Noi suntem la huggies nr. 4 . Am folosit mai multe marci pe la inceput, da' am ramas la astea si la pampers super dry, tot nr. 4. Imi plac mai mult astea de la huggies pt. ca au banda elastica la spate.
alina - nu am trimis pe mail nici o poza. Am incercat direct la album sa pun poza, da' nu am reusit ...
Aha, m-am lamurit si cu dintii ... in seara asta iepurasul meu a fost mai linistit. Numai ca tot nu mananca ... abia-abia am reusit sa o fac sa manance 140 ml lapte. Asta dupa ce toata ziua a fost intr-o semi-greva a foamei. Pediatra imi recomandase pt. dureri de dinti fiole homeopatice www.eurosalus.com/scelti-da-es/prodotti/camilia.html" target="_blank">camilia. I-am dat in seara asta una si poate si-o fi facut efectul, de a mai linistit-o.
Gata, ma duc si eu la somnic ... pe manie!!! Vise placute la mamici si pitici!!!
Petronela si Silvia
pet.cost2005 spune:
Inca una si ma duc .
Am gasit pe un www.salus.it/ped/Dentizione.htm" target="_blank">site italian de medicina cum se calculeaza cati dinti tre' sa aiba un bb la o anumita varsta. Deci, formula e nr de luni (varsta in luni adica)-6. De ex. un bb de 12 luni tre sa aiba 12-6=6 dintisori. Bine, acum sunt si exceptii de la regula, dar in mare asta e ... Mi s-a parut interesant, nu stiam si am zis sa va spun si voua ...
Gata acum, noapte buna!!!!! Pe bune ...
Petronela si Silvia
Lala_D spune:
Salutare,
reveniram si noi pe la voi .
De cand s-a facut cald si frumos colindam mult si e mai greu cu scrisul desi va citesc zilnic
Mezinul odiseei a crescut si el marisor, am inceput sa diversificam usor, usor. Momentan doar cu morcov si mar , dupa 5 luni adaugam si alte chestii. Este tot la categoria "slim", are 6.600 gr si 66 de cm manechinul lui mami
In rest este o dulceata de copilas, vorbaret, miscator si un hlizit si jumatate, toata ziua ar rade de ceva. Incearca sa se ridice in fundulet din pozitia lui in carut sau scoica ori daca il tin in poala mea .
Pupam toti copilasii, salutam mamicilile si dam chiar si cafeaua de dimineata :
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Si daca doriti sa ne vedeti , avem un album nou la semnatura : Andrei 4 luni .
http://family.webshots.com/album/563421198vqGprK
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze