Gravidute si mamici de Cluj- 78
Raspunsuri - Pagina 14
geanina-nica spune:
ALEX-ti-ai gasit femee si ce exact ai vrea sa-ti faca?
asa ma inerveaza ca nu ma ñlasa sa scriu nici gros si nici colorat![]()
![]()
IOANA-MAMADE SARA-ce bine ca sunteti acasa,ar fi culmea acum sa aiba si rosu in gat.vrea sa manace?daca nu si refuza mancarea,poate sa aiba.saracutza,
RAMONELLA spune:
Salutare!!
Eu nu prea mai scriu,ca acuma sunt cam ocupata,cu paparea pt Bea si cu alte treburi.S-a facut si timp frumos,si stam mai mult pe afara.Dar va citesc,sunt la curent cu toate.
Azi vreau sa ma duc cu Bea la spital sa-i fac gauri in urechi...am emotii pentru ea,sper sa n-o doara tare...
Sa vedeti ce faza nasoala,am luat ieri de la farmacia de pe Memo,acolo unde sunt ieftine,crema Mustela de soare.Am dat 600 mii pe ea.Si cand ajung acasa,vad data expirarii 1 august 2008....Azi vreau sa ma duc cu ea inapoi,ce,la 1 august iara dau 600 mii???Eu sper sa mi-o schimbe,cu toate ca am vazut ca nu mai era...dar macar iau alta marca...
Meli cred ca arati super cu sanii noi.Si pe mine m-a batut gandul,dar decat sa nu mai pot dormi pe burta...am renuntat.Las ca trece durerea,asa am auzit ca la inceput doare...dar dupa aceea,cine-i frumoasa???![]()
Lore eu zic sa-i dai ce-i place lui David,daca nu papa legume...poate cu timpul o sa pape si legumele.
Nasoala faza cu vecinu...stiu cum e sa-ti fie pofta de pizza...
...cred ca ai avut niste nervi..
Bafta la examen!!
Magda lasa ca mai ai putin si o sa doarma mai bine.Ce dragut
cred ca era el,cum nu vroia sa doarma...acuma ce sa-i faci...
Elenuta dar de ce ai vrut sa intrerupi alaptatul,poate ai zis,da n-am fost pe faza...Cred ca ti-e greu sa-l vezi asa...
Ioana saracuta Sara,numai raceala asta ii mai lipsea...Eu stiu ca Nurofen se da numai in caz de febra peste 38.Incearca sa-i dai ceiut cu miere si lamaie.Daca bea...Si suc de portocale.Sper sa va faceti bine!!!
Alex felicitari pt prietena ta graviduta!!!Si eu,asa ma bucur cand aflu ca cineva cunoscut va avea bebe.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
RAMONELLA spune:
Aaaaaa,Geany ai un flacau tareee frumusel...E un scump!!!!
Ma enerveaza taree de tot reclama la Pampers,moderatorii nu pot sa faca nimic????Cred ca nu sunt singura...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
Ioana13 spune:
Geany poate ca deschizi netul cu Mozila Firefox, nu cu Internet explorer, de aia nu te lasa sa scrii colorat.
Alex nu prea ma tenteaza, mie mi-e frica si de o injectie... dar de o operatie atit de complexa
. Poate mai facem si noi un bb, eventual dupa aia sa ma gindesc.. dar in momentul asta, nu prea as vrea ... si dupa ce zice Meli cit doare, desi ea a fost f dornica sa isi faca operatia... ma indoiesc ca voi vrea vreodata
Ramo du-te si schimba creme, nu te lasa... depinde acum si cit e termenul de garantie, daca e 5 luni sau 2 ani... Cum este la Cora si CArrfour oferta la Hipp, 6 la pret de 3, dar expira peste o luna... cu termen de garantie 2 ani. M-am aruncat sa iau si m-a atentionat o tipa ce facea curatenie pe rafturi
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
Mersi fetelor,sunteti tare scumpe!
Ramo-si pe mine ma enerveaza reclama,offff...
Ioana-asta spuneam ca pe mine m-a durut ca mi-a pus implantul sub muschi.dar care are tzitzi macar putin,nu are nevoie sub muschi.si alea nu dor asa.fetele mergeau deja ziua cealalta la tigara jos.
hihi,va dati seama,azi cand mi-am dat jos sutienul chirurgical care tre sa-l port si m-a vazut sotul i-a picat fata la propriu,hihi,tare i-au placut.
Ioana-mami de Sara-sarac de pitica ,numai o raceala ii lipsea.multa sanatate!
velenamaria spune:
salut fetele
are voie edi sa pape caise si nectarine la aproape 7 luni? am luat azi din piata si vreau sa-i dau maine caise.
antoni..succes cu recuperarea..si pe mine m-ar tenta dar sunt cam fricoasa. in caz de bebe 2 as mai putea alapta?
avem buni care se joaca cu bebe non-stop...sper sa apuc si eu sa ma odihnesc.
pupici.
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
velenamaria spune:
am uitat..voi le dati fier bebe-ilor?
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
elenuta23 spune:
bbuna seara fetelor
azi ne-am pregatit sa mergem la tara iarDragos a fost foarte agitat , a vomat si am renuntat si mergem doar maine,
. daca nu am plecat la tara azi dupamasa am mers la cora sa luam masina de tuns fara fir k sa pot sa il tund pe dragos iar acma deja e cheliuta, asa ii de interesant, mai ales k avea parul fff mare daca era fetita ii faceam codite
.
l-am tuns de jumatete si nu am mai stat si nici nu era incarcata masina, si l-am lasat asa , i-am facut baita si l-am pus la somnik , nici vorba de somn se distra de numa iar eu am profitat si l-am tuns de tot, a marait numai k l-am pus pe calut si am cantat <<hinta>> si ne-am jukat cu tel mobil si am reusit
va pun poze mai tarziu
alex scuze k daca stiam k nu mergem veneam macar eu sa ma intalnesc cu tine, insa dragos a varsat mult de i-a intrat si in ochi , urechi deoarece s-a aruncat pe burta direct in murdarie, ne vedem sapt viitoare intr-o zi.
RAMONELLA l-am intarcat dupa cum am mai spus k dorim sa ne pregatim pt al 2 bb,
v a pupik si revin cu pozele ssa va radeti de bb meu
party dupa 1 an de viata
poze de Paste
varsta lui Dragos
elenuta23 spune:
aici sunt pozele cu daragos tuns
http://picasaweb.google.com/elenuta23/CheliutaMic
party
varsta lui Dragos
Ioana13 spune:
Velena eu cred ca poti sa ii dai, sint la borcan caise si scrie pe ele - de la 4 luni. Eu am inceput cu piersici diversificarea.. si ele sint inrudite.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)