Gravidute si mamici de Cluj- 78
Raspunsuri - Pagina 13
sara2007 spune:
tu fetelor.....nu se stie exact de la ce a varsat,ori de la prea multa papa,ori de la mancare prea combinata,ceva ce nu i-a picat bine,sau mai degraba o viroza intestinala.la ped 3 afost internata,ca m-a intrbta cineva.
nici acum ainca nu-i bine.azi dim a avut iarasi diaree,de fapt ce mixt,si diaree si kk.dar mai mult diaree.si nu prea papa,in schimb bea cat de cat lichide.acuma a prins-o si raceala.si cred ac din spital mai mult ,ca erau in salon cu noi cu bronsiolita si cu raceala si ea fiind cu imunitatea scazuta un doi aprins-o.tuseste is mi-e frica sa nu aiba si rosu in gat.am fost la med de fam astazi si nu era,se pare ca romanii vinerea numai muncesc
am crezut ca si mor.i-am dat acum aseara nurofen,sper ca-i bine.voi ce le mai dati pt rosu in gat?ca ma gandesc ca poate are.maine daca nu ii bine ma gandesc sa merg iarasi la ped 3 macar sa-i vada gatutul.mergi in spital cu una si vii cu doua
bun venit nou venitelor.....
meli draga cum esti?te doare?esti acasa?ca ziceai ca vineri te intorci.v-am pupat si va urez o nopate frumoasa
ioana
redai spune:
Buna dimineata.
Eu azi am examen.
Alex , nu mai vrea sa manance nici un fel de legume.Fructe,lapte si carne, dar si asta la gratar.
Ioana(mami de Sara) sorry ca s-a racit piticutza,e adevarat, la noi in spitale mergi cu una si vii cu mai multe.
Meli cum esti?Asteptam vesti de la tine.
Geany sunt duperbe pozele ca si piticul tau.
Eu am tras niste nervi criminalia seara.Un vecin s-a apucat sa faca o chestie cu beton pentru scurgere.Toata ziua am visat la o pizza.Si dupa somnul de dupa masa am vrut sa mergem sa imi cumpar.Dar asta mi-a inchis masina, mi-a blocat-o efectiv.Eram in stare sa merg pe jos dupa pizza.M-am plimbat pe strada si niste vecini vb mai tare si ziceau ca merg la pizza,dupa o vreme in blocul vecin au venit cei de la livrari la domiciliu cu pizza
.
pana la urma, dupa vreo ora , dupa ce aveam nervii cat CHina a pus o chestie peste beton si am trecut.Dar a trebuit sa ma cert cu el.El s-a gandit ca avem masina sotului si e ok daca ma blocheaza.Dar Marius era plecat la Bucuresti.

Sa speram ca maine o sa fie vreme frumoasa,sa nu avem nevoie de
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
magdutza24 spune:
Neatza
Lore bafta multa la examen iti tin pumnii
Eu sunt cam zombii ptr ca al meu copil s a trezit pe la 12 i am dat\ sa pape si apoi sa l pun la somn ce somn ca el se juca si radea la mine,si a dat din maini si picioare pana la ora 3 cand s a pus pe plans l am luat in bratze si a adormit instant pana la 6 cand s a trezit de foame, acum doarme dar nu stim cat.
magda si victoras ( 31.03.2008)http://www.flickr.com/photos/26313446@N02/
http://www.youtube.com/watch?v=s3iMK1w1aAs
http://www.youtube.com/watch?v=20LI2n7Yc2E
http://www.youtube.com/watch?v=0q3ic_qtZ2I
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Raportam somn toata noaptea, in sfarsit!Cu mancarea inca stam deficitar dar speram sa ne revenim.
Lore, bafta la examen!Si eu am unul oral luni.
Ioana, multa sanatate Sarei.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
antoni spune:
buna dimineata scumpelor!
mi-ati lipsit enorm.ieri am ajuns acasa, dar sincer n-am fost capabila de scris, si acum scriu cu chinuri.deci, pe scurt a fost HORROR, nu mi-am inchipuit ca poate fi asa nasol.,o durere ca si cum ai avea un bolovan de o tona pe piept,plus o senzatie de febra laptelui cand incerci sa te mulgi,plus peste ca si cum ai taia muschii pe viu.brrrr, nasol.nu pot sa-mi dau chilotii jos singura,nu pot sa-mi prind parul,nu pot sa ma ridic din pat fara ajutor,nu pot sa stau numai pe spate,deci...nasol.DAR, e o diferenta mare daca iti pui sub san implantul sau sub muschi.sub muschi doare horror, cica de cel putin 10 ori mai tare decat sub glnada. si eu trebuia sa pun sub muschi ca nu aveam sani mai deloc si s-ar fi vazut conturul prea tare sustinut numai de piele.Restul fetelor, care au fost operate seara dupa mine, au coborat deja dupa operatie in salon, iar dimineata faceau ture,mergeau la tigara, iar eu doar ziua cealalta la amiazi am fost capabila sa cobor in salon.deci durerea e tare diferita.eram in cele 3 zile singura care si-a pus sub muschi si era tare nasol sa vezi ca toate-s ok si eu mai chinui.dar va trece.ma simt mai bine ca si ieri,3 saptamanai trebe sa stau pe curutul meu fara sa ridic, sa conduc si asa mai departe.va trece, si sunt tare fericita, o recomand tuturor, nu e ceva care s-o n-o poti face si mai simt frumoasa si sunt fericita si multumita de mine.nu eram multumita sieram tare complexata,asa sunt ok.nu-s tare mari, ca si cand eram cu sutien cu push-up, e numai potrivit.lasa ca ma vindec si va pun poze. mai revin mai incolo,am obo de la atata scris, ma bucur casunteti bine.si multumesc pt tot.
Ioana13-vezi scumpa, eu asa stiu ca Tedi cica contine o gramada de E-uri,mi-a spus o prietena care e medic, vezi pe eticheta.
pup toate mamicile si bebeii scumpi.
Meli+
Timea-Larisa
Ioana13 spune:
SAlut
Meli
Bine ai revenit! Ce sa faci, rabda baba la frumusete
... eu am taietura de la cezariana, stiu cum in primele zile, desi a trecut repede, dar sa mai ai si un corp strain in tine... E bine sa ai sini frumosi, eu aveam inainte niste super sini, dar acum
... dar un sutien bun rezolva situatia... nu cred ca as avea curaj de interventie
. Ma manica destul taietura de la cezariana...probabil ale tale sint mai finut facute si mai mici.
M-am gindit eu ca nu e Tedi f bun... dar nu mai stiam ce sa ii dau. L-am trimis pe tati, inainte sa citesc ce ai scris, dupa suc natural de la Hipp, ca mie mi-e asa de lene sa fac la storcator... ca ii dau cu cereale dimineata, ca de baut bea apa sau ceai.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
va tu meli bine ca ai trecut cu bine, multa multa sanatate si sa te refaci cat mai curand, din partea noastra un mare 
lore bafta multa la examen
party dupa 1 an de viata
poze de Paste
varsta lui Dragos
ALEX29 spune:
MELI bravo .bine ca ai scapat ...astepam poze
IOANA (SARA) eu zic sa nu i mai dai Tedi la puiut ,mai bine fa i suculet fresh
IOANA13 ca tot veni vorba de sani ..ma apuca si pe mine acu ,ce sani am avut ,dar dupa atata alaptat normal ca s au lasat ,dupa al doilea bebe cred ca o sa mi fac un lifting ,,,nu te tenteaza ?
LORE pai are cui semana puiu cu gratarele...cu mami si tati nu ?
baftaaaaa la examen si sorry pt patania de ieri
am plecat in parcul mare
o zi frumoasa fetelor
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
geanina-nica spune:
BUNA frumoaselelor
MELI-Lasa ca o sa treca si o sa uiti cand o sa te vezi frumoasa si cu sani noi,si la anul poti sa fcai si toples,ce misto mie la mare i-mi place sa fac toples dar acum nici in sutien nu-mi plac cum stau,tre sa-mi cumpar anul acesta unul cu pusap,ACUM odihnestete,si sa te faci bine repede.
ALEX-
pai o cunoaste deja pe TEADRIS,cand i-am aratat pozele si-a scos suzeta din gura si a vrut sa io dea,asa era de scump,
PARCA o vad pe printesa in piscina cum o sa se balaceasca
IOANA-EU cand am fost acasa i-am dat sucuri de la hipp,asa ii placeau.
LORE-Draga dar de ce nu ai dat telefon sa-ti aduca pizza?
BAFTA LA EXAMEN.!!!!!!!!!!
A dai sa pape ce vrea lasa ca o sa-si revina el,asa face si ALVARO,manaca ce vrea,nu-i placea spanacul lam lasat cam 2 luni si nu i-am dat acum ieri a papat nu mult dar oricum a papat.
MAMI ALEXIA-Nu-ti face probleme de la varsta aceasta incep sa aca figuri la mancare din mai multe cauze..dintii,vor sa umble,is preocupati de alceva,secretul sa nu fortezi copilul,si sa nu se uite la televizor cand ii dai sa manance.eu am cititu astea si asa am facut dar tot manaca ce vrea ![]()