Gravidute si mamici de Cluj- 78

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena, eu ii pun si o lingura de cereale de la milupa, orez porumb si tapioca in fructele de dimineata.e fara gluten si bio. ii dau un borcanel din ala de la nestel(ca masura zic).
si al meu sughite dupa ce rade. apa..ii dau dupa masa de pranz, cam...2 linguri sa zic..ca alte 2 sunt pe el, asta-i altceva.cu lingurita ii dau.
apropo de autobuze..sunt habarnista rau..ca eu circul mult pe jos. n-am idee care pe unde merg..unde-s statiile, etc

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

merci de raspunsuri..Geani..bale avem gramada.hi hi..mai ales ca ne ies dintisorii. bem ceva ceiuc dar mai mult cand iesim afara si e mai cald, in rest ii place sa se joace cu sticla si sa roada tetina. am vazut poze..taree dulce Alvaro.

Victo-o sa incerc si eu cu cereale.

ANCAb si edi papa laptic de la mine destul de mult dar ma gandeam ca poate cu vremea asta calda e nevoie de mai multa hidratare.

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

vaii..ma musca asta micu de ce apuca...si acum are doar doi dinti si tot doare.
va dorim noapte buna

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Velena nu cred ca este o regula cu apa/ceai. P nu voia apa sau ceai pina i-am dat cu paharul, se facea leoarca la inceput, dar incetut a incatat si acum bea si cu bibe, dar numai in deplasare. II dau ceai si apa, apa parca ii place mai mult.

PAula 9 kg avea P la 6 luni, dar e din categoria grea, nu trebe sa compari. Acum are 11, de 3 luni se mentine la aceeasi greutate.

Fetelor eu am trecut pe lapte de vaca... de la vaca personala a parintilor mei, nu a facut nici o reactie, nici constipatie nici inversa. Ii place, ii mai dau si formula cind ramin fara lapte sau in deplasari(cind mergemin T).

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare tuturor

am ajuns si noi acasa, azi am fost tare harnici am dormit 2 ore si sunt fericita, pot sa numar pe degete de cate ori o dormit atat sper sa isi pastreze naravul, am fost afara de la 4-8 k sa aiba pofta de mancare dar din pacate pauza o papat cateva lingurite de cereale si gata iar acum i-am dat lapticu si somn k ii frant dupa atat miscare.

nepotelul meu are 6 luni si o facut bronsiolita saracu si o fost la pedi 3 cu el si i-a dat adrenalina 2,5 va dati seama ???cine stie ii exagerat la un copil de 6 luni, apoi nasa mea a sunat la salvare si a vb cu medicul de garda si cand o auzit dr o ramas afis a zis k astia de la pedi 3 numai asa fac , nici nu stii ce sa faci si cum sa faci??? is ff ingrijorata pt el saracutul. dragos a facut rosu in gat si a fost groaznic inca mai luam tratament k nu ii total vindecat.

stiati k este salina in cj??? si ce frumos e amenajat vrea sa mergem pt pitici sa facem 10 sedinte k le prinde bine lor dar si noua

legat de intarcat , fetelor ii asa de greu cel putin eu am crezut k o iau razna ce rau a fost D. eu am proceda in felul urmator in prima saptamana i-am scos lapticu de peste zi numai seara la culkare si noapte pana la 7 max ii dadeam dimineata apoi dupa ce a trecut sapt aia in week l-am dus la mama si l-am lasat 3 zile , sta la 3 blokuri distanta , tin minte k l-am dus vineri seara si pana sa doarma am fost la el de 5 ori si nu mai puteam si , a fost greu si pasul asta sa il las la mama , a fost cuminte 3 zile iar luni cand l-am adus acasa vai de capul meu. era disperat, ma tragea de bluza palngea, ma lovea din gresala in sani care erau plini de lapte , ma dureau , am tinut comprese reci o spatamana si pana la urma am mers la ginecolog sa imi dea pastile sa se opreasca lapticu, apoi alta greutate k asa ti de rau dupa ele . ii greu din toate pct de vedere dar inca mai am lapte si acuma. iar Dragois nu o acceptat sticluta cu lapte numai dupa o saptaman iar acum totul e ok, bine k am scapat cu bine. capul sus fetelor si va tin pumnii

geany super flacau, te da gata cand il vezi , coada o sa fie la el cand va fi mare, dar ce bien doarme flacaul 4 ore ziua si toata noaptea, super flacau , ns cand vom avea si noi asemenea nopti. felicitari pt steluta

legat de hidratare , eu ii dau doar apa cu paharelul de la 4 luni si bea cate ii trebuie, nu are ce sa afecteze mai ales k vine vare si le trebuie multe lichide

nopte buna

party dupa 1 an de viata

poze de Paste

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Geany nu e numai frumos toreadorul, dar si cuminte foc! I-a fost dor la tati de el si invers?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uff..elenuta deci asa cu intarcatul..dar i-ai dat numai san? biberon deloc pana atunci? poate de aia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

VA MULTUMESC DE URARI MI SE FCAE INIMAAAAAAAAAAAAAA MAREEEEEEEEEE MAREEEEEEEEEEEEE PUPICI LA TOTI STRUNFI SI STRUNFITELEEEEEEEEE

IOANA13-Am crezut ca n-o sa-l recunasca pe tata-su....dar din contra de cand l-a vazut numai cu el sta si cand la vazut era un zambet tot nu i es inchidea gurita,
Si taicasu,a zis ca nu ne mai lasa singuri,in RO.ca asa ia fost de dorrrrrrrrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

numai san , pana la 4 luni a baut si cu sticluta, cand mergeam undeva ma mulgeam si ii lasam pt cateva ore dar de atunci nici nu vroia sa o vada, am incercat cu tot felul de sticlute....avem colectie acasa dar nici o sansa si cu forta nimik nimik doar dupa o saptamana fara lapte cu chiu cu vai o acceptat sticluta, eram disperata k nu o sa mai bea laptic dar acum ma bucur pt reusita.

reclama asta cu pampersu e groaznica , ocupa toata pagina

acuma incarc un filmulet facaut azi dupa ce s-a trezit, cum zicem noi hinta polinta adika hita poita

quote:
Originally posted by Victo

uff..elenuta deci asa cu intarcatul..dar i-ai dat numai san? biberon deloc pana atunci? poate de aia..

party dupa 1 an de viata

poze de Paste

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
dragele mele eu tot seara tarziu intru pe forum,is tare ocupata
am aflat o veste tare frumoasa ,una din prietenele mele e insarcinata ,nici nu visa ca i se poate intampla tocmai ei ,a avut mari probleme ,sunt tare fericita pt ea

PT FETELE noi
ADRIANA imi pare rau ca nu v am vazut(am mai slabit intradevar dar de burta n am scapat ..inca) ,am intalnit o doar pe ELENA cu puiutzu ei ...era asa mare nebunie la Cora ,chiar ca nu mai merg seara la cump ,am profitat ca era tati cu noi si ne ajuta ,altfel eu merg doar dimin

mamici de fete va rog sa stati la rand ca suntem primele pe listutza lui ALVARO ,ce ziceti de asa frumusete de baietel
GEAny bravo pt stelutza

MELI pe unde esti ?asteptam detalii

IOANA(Sara)tare rau imi pare pt ce a patit puiutzu ,draga de ea

LORE nu papa puiu legumele? dragu de el ,cartofior papa ,morcov ?
poate poti sa combini pt inceput doar legumele ce i plac

azi i am luat lui Tiadris o piscinuca tare frumoasa cu o caracatita deasupra sa i tina umbra ,am gasit la Carrefour

ELENA multum pt pont

noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput