Mamici norocoase sept-oct .2008 cap. 55

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Da Andy , dar aveam si inainte, numai la gandul ca nu mai sunt cum eram cand m-a cunoscut , el e foarte dragut si ma linisteste repede, dar gandurile mele sunt ...foarte rapide...fug de colo colo...si mai mult la prostii

Piolica, eu zic ca nici in privinta greturile nu trebuie sa iti faci multe griji. Eu va povestesc mereu de cumnata mea, pentru ca noi locuim impreuna si ea a nascut in februarie, cam tot ce stiu despre sarcina am vazut pe la ea si vreau sa iti zic ca a vomat si in luna 9, cu 2 zile inainte sa nasca, toata sarcina si-a petrecut-o asa, dar bebe a fost bine, 3.200 la nastere. E bine sa vb cu dr tau despre greturi, dar eu zic inca o data ca nu e asa grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

CD27, hai ca m-ai distrat cu visul tau, am uitat de BPD si alte alea.... macar fac fetele alea bine striptease pt sotul tau? ca daca nu fac, sa le iei la rost!
hehehe, e normal sa ai astfel de vise, nu vi le spun pe ale mele ca ma rusinez. e jale.... citeodata ma sculam transpirata dimineata, i-am zis sotului ca-l leg de pat vreo citeva zile.
cel putin eu nu am interdictie de la doctor, asa ca la greu....

felicic, felicitari pt TT. ai scapat de o grija!
musette, scoatem agitatele pentru tine astazi, sa vii cu vesti bune. Luca abia asteapta sa te vada.

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fetele cum ati comandat la "La redoute" ca nu prea ma descurc in franceza. Nu au si varianta english????
Trebuie sa-mi fac cont intai???

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Monica, da, trebuie sa-ti faci cont mai intai... zi-mi daca te pot ajuta cu ceva.

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

neatza si de la mine!

Muuh sarumana de lamurire, bine ca nu-s io aia tolomaca. Intr-un final o sa le dau un mail, evident, sa ma lamureasca. Doar sa ma hotarasc sa ma apuc de shopping, ca inca meditez la nemurirea... culorilor! (cre'ca)
piolica multumim de incurajari, sper sa am ceva lamuriri azi. Cat despre fetita ta.. Eu am un print cu toate masuratorile de la eco morfofetala si toate masuratorile variaza, intre 21s3 si 23s, cam asa. Si eu eram in 22s5z. Iar la final ecograful cred, a facut o medie, ca sunt in 21s6z. Si medicul a zis ca e totul ok... Nu cred sa fie probleme, mai ales ca pana acum totul a fost ok. Relaxeaza-te si profita de ocazie sa te vezi mai des cu bebelina, adica peste 2 saptamani :)
anca imi pare rau de tensiunea ta oscilanta, banuiesc ca fiind indusa de medicatie nu-ti da si stari de ameteli, lesinuri sau chestii d-astea, nu?
vecinico aplauze pt vasilica, e un baiat cuminte si a dat frumos la test. Nu ma pricep unde o fi rezultatul de trisomia 21... o fi subinteles? Azi ma duc la cardiolog, daca nu mor de inima pe drum pana acolo, de emotii
Cre'ca mai voiam sa raspund unor fete, daca am omis ceva, va rog mi-o scuzati, e gravida

_
Our future determines our past
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monica exact asta vroiam si eu sa intreb de laredoute,nu ma descurc in franceza,am vazut ca au in josul paginii niste stegulete si am dat pe engleza dar intra cum ar veni pe site-ul lor de acolo si preturile sunt in lire,in fine poate ne lumineaza si pe noi careva.

Anca tu de care ulei de migdale folosesti,cel de la Aboca?eu nu am gasit decat din asta dar e o sticluta minuscula,o termin imediat si nu e chiar f uleios pt ca se poate lua si intern.Tu de care folosesti?

Piolica merci mult,pup mamica optimista.
asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

22+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Voi sunteti sigure ca La Redoute livreaza in RO? Ca am citit pe undeva (nu-mi amintesc unde) ca anul trecut au fost sistate livrarile in RO si multa lume s-a ars. Si mie imi plac hainutele si lucrusoarele pentru bebe, a comandat cineva?

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

July tinem pumnii la dr!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

22+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna dimineata fetelor
CD hai ca mai facut sa rad asa de dimineata,cred ca sotul tau deja isi face griji, se teme sa nu fii "innebunit" sotia lui
PIOLICA nu iti mai face atatea griji, tu nu stii, cati dr. atatea pareri,iar stresul tot tu il duci, asa ca nu te mai gandi ca nu ii face bine lui bb.....

Singura mea problema este ca nu mai incetez odata cu dusul asta la baie, m-am saturat, nu mai suport,de 2 ori pe noapte tot trebuie sa ajung la baie, ziua nu mai vb.
Aaaaa.....a-ti hotarat ceva in leg. cu week-end-ul???

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Buna burticutelor, de 2 zile va tot citesc si abia acum am reusit sa termin. Uf, harnice mai sunteti . Mi-a venit de atatea ori sa raspund, sa zic si eu ceva dar subiectele avansau intr-un ritm ametitor si m-am gandit ca nu mai intelege nimeni ce vin eu cu raspunsuri la asa subiecte vechi.

piolica mie medicul nici nu-mi face masuratori asa de exacte, masoara el ceva acolo si zice doar ca sunt in grafic dar nu-mi spune ce marime carei saptamani corespunde. Cred ca va masura mai exact si va trece si in carnetel abia cand sarcina e mai avansata. Intr-un fel eu zic ca e mai bine asa ca sa nu ma ingrijorez degeaba. Asa ca felicitari pentru fetita jucausa .

Fetelor, mie nu mi-au dat pace piticutii de pe creier asa ca ieri fara sa am nimic, m-am dus la doctor sa ma asigur ca e totul in regula. Mai ales ca sambata plecam in concediu si nu vroiam sa stau cu griji pe acolo. Ca sa ma consulte i-am spus ca ma doare putin burtica si cum nu le place deloc sa auda asa ceva, imediat m-a chemat sa ma vada. Bineinteles ca totul a fost ok, dar in schimb mi-a spus ca ma poate durea de la faptul ca se mareste uterul. Mi-a dat sa iau Magneziu care e bun si impotriva carceilor sau contractiilor musculare . Vestea buna e ca Magneziu face scaunul putin mai fluid, si la mine chiar a ajutat caci azi dimineata nu m-am mai chinuit deloc cu .
Pentru zbor, am primit Aspirin Cardio, cred ca e o doza mica de aspirina care se ia zilnic, incepand cu 3 zile inaintea zborului, pentru a fluidiza mai mult sangele si a preveni pericolul de a face tromboza.

toate burticutele frumoase foc

18+

Piersicutza

Mergi la inceput