Mamici norocoase sept-oct .2008 cap. 55

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by musettepink

Anca tu de care ulei de migdale folosesti,cel de la Aboca?eu nu am gasit decat din asta dar e o sticluta minuscula,o termin imediat si nu e chiar f uleios pt ca se poate lua si intern.Tu de care folosesti?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

22+LUCA

POZE

Ulei de migdale de la Greenland, imi place ca e intr-o sticluta cu pulverizator si ma pot da usor. Uita-te aici sau aici, se poate comanda on-line. Cica e 100% natural.

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by anca81

Voi sunteti sigure ca La Redoute livreaza in RO? Ca am citit pe undeva (nu-mi amintesc unde) ca anul trecut au fost sistate livrarile in RO si multa lume s-a ars. Si mie imi plac hainutele si lucrusoarele pentru bebe, a comandat cineva?

uite link aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120745&whichpage=15

Vasile
16 sau 18+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:

Voi sunteti sigure ca La Redoute livreaza in RO? Ca am citit pe undeva (nu-mi amintesc unde) ca anul trecut au fost sistate livrarile in RO si multa lume s-a ars. Si mie imi plac hainutele si lucrusoarele pentru bebe, a comandat cineva?

anca81 eu am comandat anul acesta pe 3 martie si am primit produsele in 10 zile
singura problema pe care am observat-o a fost ca la copil de 8 ani i-au venit haine pt copil de 16 (noroc ca eu comandasem mai mari)
se face plata numai cu card bancar

23+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0& view=1& page=1& sort_order=0& albumsperpage=& navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by JulyMorning

anca imi pare rau de tensiunea ta oscilanta, banuiesc ca fiind indusa de medicatie nu-ti da si stari de ameteli, lesinuri sau chestii d-astea, nu?

_
Our future determines our past
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Doar "tremurici"

Pe bune, e nasol, simt ca-mi sare inima din piept, atat de tare imi bate si imi tremura mainile si picioarele.

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mie tot nu-mi vine sa cred ce diferenta este de pret...

Nu pot sa-mi fac cont de la serv ma ceva pe restrictiile lor.

Chiar asa, sigur livreaza si in Ro? Cat o costa livrarea?

Chiar ma enerveaza idiotii cu pampersu lor

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Am uitat sa spun ca am intrebat doctorul daca poate sa-mi spuna ce sex are, s-a tot chinuit sa vada ceva si in final a spus ca inca nu e sigur de ce vede, dar tot ce poate sa-mi spuna in acest moment e ca nu vede nici un semn cum ca ar fi baietel.
Inca nu-mi permit sa ma bucur prea mult, dar peste 3 saptamani vom afla si daca e cu adevarat fetita, vom fi cei mai fericiti parinti. Si mai indreptam si noi putin balanta aici, caci multi baietei s-au anuntat pana acum.

multi

18+

Piersicutza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica_dicut

Mie tot nu-mi vine sa cred ce diferenta este de pret...

Nu pot sa-mi fac cont de la serv ma ceva pe restrictiile lor.

Chiar asa, sigur livreaza si in Ro? Cat o costa livrarea?

pe mn livrarea m-a costat 6 euro
am o amica si imi spunea ca ele la birou se cupleaza mai multe la o comanda si iese mai rentabila partea cu transportul
pe linkul de mai sus (nuj cine l-a dat) poti gasi niste coduri cu care sa pacalesti taxele de transport si sa ai si ceva reduceri, dar ai nevoie de timp sa le testezi pe toate)
si sa va spun un tip ce m-a ajutat si pe mine : cd va creati cont nu trebuie sa puneti vreun punct sau vreo virgula, totul scris cu spatii unde ar tbui sa fie punctul sau virgula

23+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0& view=1& page=1& sort_order=0& albumsperpage=& navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Freshanana, atunci e super OK. Card am, nu e nici o problema iar 10 zile mi se pare super misto ca si timp de livrare. Cat sunt taxele si unde vine coletul (acasa sau la oficiul vamal).

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Monica, Eu mi-am facut cont si mi-am pus adresa din Ungaria si a fost OK (inca nu am comnadat nimic) Vezi si tu cind iti faci cont daca restrictioneaza cumva Romania.
In ceea ce priveste marimile, cred ca pt bebelusi va fi OK, daca navighezi cu mouse-ul peste produdul respectiv o sa-ti arate marimile + la ce luna corespund.

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

quote:

Freshanana, atunci e super OK. Card am, nu e nici o problema iar 10 zile mi se pare super misto ca si timp de livrare. Cat sunt taxele si unde vine coletul (acasa sau la oficiul vamal).

de taxe am scris mai sus, sunt in functie de promotii, de cantitate
mie coletul mi-a venit la oficiul postal de care apartin

23+

puiutz
pui

Mergi la inceput