Mamici norocoase sept-oct .2008 cap. 55
Raspunsuri - Pagina 4
clau_geo spune:
Musette bafta multa la ecografie
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine
Piolica special pt tine si bebelina sanatoasa si jucausa. Nu-ti face griji, ca nu ai de ce. Bebe uneori creste mai repede, alteori mai incep. Din cate am inteles se stabilizeaza prin sapt 32 de aia se di face atunci o noua masuratoare.
Andreiutzu meu a fost extrem de activ ieri, iar eu extrem de topita si incantata.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
musettepink spune:
Clau
Andy galro
Anca
Codruta
Va multumesc fetelor!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
22+LUCA
POZE
alinushca spune:
piolica nu am citit despre chestia asta pe site-uri. e adevarat ca toti doctorii spun ca ritmul de crestere este sinusoidal si in nici un caz statistic asa cum este el dat de masuratorile astea. in plus, garantat 2 medici diferiti masoara putin diferit. Iti dai seama ca un milimetru mai putin selectat de un medic poate sa "rapeasca" o saptamana din masuratoarea aia. A repetat-o doctorul acela sau a masurat-o o data si gata a trecut mai departe? In rest felicitari pentru dulcica
anca81 daca ai "vreo 3" vergeturi pe poponetz, nu-i cazu sa te imbat cu apa rece. eu cand ziceam ca da roade crema (aia cu dublu efect) ma refeream ca mi-a mai calmat craterele vulcanice de pe sani si acum arata mai putin ca niste rani si mai mult ca niste vergeturi care se vor albi la un moment dat si vor ramane ca oricare dintre celelalte j'de vergeturi pe care le am pe corp. ok?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
16+
CD27 spune:
Neatza burtici, eu sunt adormita rau, m-am apucat sa scriu in capitolul precedent...hai pun aici ce am scris
Ratonelul tie iti spuneam ceva: am ajuns la camera de garda la Elias si am stat 2 zile in spital cu perfuzii, diagnostic, amenintare de avort (col scurtat ca pentru 38 de saptamani si deschis, nu mi-au zis cati cm avea)Am fost si la alti dr au zis ca am 35mm si e inchis colul, asa ca....ine ca ca nu mi-au facut si cerclaj in spital, ca asta vroiau
Sincer nici eu nu stiu pe cine sa mai cred....cert este ca daca ac efort ma doare burta si se intaraste, asa ca stau in pat
Despre bebe...eu nu stiu ce sa-ti zic, al meu, la 20s6z avea 390...cred ca era cam mare
Anca cu serviciul..n-am mai vb nimic cu nimeni...sefa e plecata in Franta, asa ca n-a mai sunat Eu m-as duce la birou ca mi-e cam rusine de ei, dar uite aseara am iesit sa fac o plimbare si n-am ajuns prea departe, a inceput sa mi se cam intareasca burta, nu durea rau, dar era pietroi si o simteam grea si fugit repede in pat
Asa ca stau saptamana asta sa vad cum ma simt si apoi sapt viitoare le propun sa lucrez d-acasa, ca tot dracu ala e....nu le mai ocup lor scaunul acolo, ca tot job-ul e numai la calculator
Piolica, nu te ingrijora si la mine a iesit o masuratoare aiurea data trecuta, cerebelul era mai mic cu o saptamana decat restul...dar acum s-au corelat, bebelina ta e bine, o sa venim la Budapesta sa o vedem , il aduc pe Mikul sa o curteze
fetelor...eu am niste vise...visez numai fufe care ii fac striptease sotului... si tot felul de chestii din astea
anca81 spune:
quote:
Originally posted by alinushca
anca81 daca ai "vreo 3" vergeturi pe poponetz, nu-i cazu sa te imbat cu apa rece. eu cand ziceam ca da roade crema (aia cu dublu efect) ma refeream ca mi-a mai calmat craterele vulcanice de pe sani si acum arata mai putin ca niste rani si mai mult ca niste vergeturi care se vor albi la un moment dat si vor ramane ca oricare dintre celelalte j'de vergeturi pe care le am pe corp. ok?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
16+
Sar'mana! Era prea frumos sa aiba efect si asupra celor invechite, nu? Dar bine ca macar cicatrizeaza cat de cat
O burtica mititica
23+ Carla Alexandra
anca81 spune:
quote:
Originally posted by CD27
fetelor...eu am niste vise...visez numai fufe care ii fac striptease sotului... si tot felul de chestii din astea
Si el ce zice/face (in vis bineinteles)?
O burtica mititica
23+ Carla Alexandra
andy_galro spune:
quote:
Originally posted by CD27
CD27 ....hai ca m-am distrat...probabil ca aceste vise sunt ca urmare a interdictiilor puse de doctori din cauza colului???
Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">20+
BEBE al nostru
Poze
piolica spune:
am citit ce ati scris, multumesc pentru incurajari. (nu nominalizeza as umple vreo 2 pagini, sinteti toate niste dragutze ) Eu tot zic ca o sa fie bine si nu vreau sa fiu paranoiac, inca mi-am facut tot felul de ginduri negre, ma gindeam ca si vomit aiurea in trim 2... o sa mai citesc, o sa ma documentez.
Chestia e ca BPD a iesit 52.3 iar FL 40.5, iar la masuratorile de pe 25 aprilie a iesit BPD 54.2 si FL 35.6 (astea sint masuratori facute de doctorul meu). Chiar m-a bufnit risul cind am vazut, i-a intrat copilului capul la apa? e clar ca o masuratoare e aiurea... si tind sa cred ca e cea a doctorului meu, ca asta aseara a masurat si rasmasurat, eu spunindu-i ca sint in 23 de saptamini... O sa vad ce-mi zice doctorul meu vineri, sper sa vina el cu o idee salvatoare...si sa-mi spuna ca bebelina mea e ok.
va pup pe toate, inca o data merci pentru incurajari. Sotul meu este foarte optimist, asa ca nu am vrut sa-i umbresc fericirea cu indoielile mele. Ieri seara am anuntat pe cei din Canada si din Franta, asa ca toata lumea stie ca o sa avem o fetita.
23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
CD27 spune:
Of Anca, razi tu razi, dar visele astea..., el se veseleste in vis ce sa faca omu' si dimineata ii povestesc si zice ca ma gandesc numai la prostii si d-aia visez urat , el e un om extraordinar si ne iubeste mult, dar ce sa fac...ganduri negre de gravida