Mamici norocoase sept-oct .2008 cap. 55
Raspunsuri - Pagina 14
Piersicutza spune:
Muuh da, ai dreptate, la C&A si H&M sunt foarte multe haine de bebelusi si copii. Si mai sunt multe alte magazine cu astfel de produse. Doar ca fiind aici cu voi online, mi-era mai simplu sa ma uit si eu de pe scaun pe site si sa comand in caz ca-mi place ceva.
Problema mea acum este ca-mi caut niste pantaloni scurti lejeri pentru plimbarile din concediu si nu gasesc nimic de gravidute. Dezavantajul e ca aici magazinele inchid foarte devreme si eu abia atunci termin serviciul.
bitza2008 multumesc, mergem in Tenerife, sper sa avem vreme buna si sa ne bucuram din plin de acest concediu, ca vacanta de ski a fost un chin, tocmai atunci ma apucasera pe mine greturile
si nu m-am putut bucura nici de schiat dar nici de mancarea buna.
18+
Piersicutza
laureta spune:
Tocmai am gatat doua bucati mari de placinta cu spanac si un iaurt de baut si fac poc 
Fetelor voi ce papati la servici?
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
monica_dicut spune:
Piersicutza, concediu placut in Tenerife. Noi am fost anul trecut pe 10 iunie si a fost de vis de la vreme la cazare la locuri. Ne-am indragostit si ne gandim sa ne mutam pe acolo. Vezi ca e insula tax-free si o sa prinzi si perioada de reduceri. Oricum preturile la haine sunt belea belea
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
Muuh spune:
Moni de studiat pentru acasa inainte sa te apuci sa rupi la redoute. baby-markt.de, jako-o.de, babywalz.de, amazon.de - de aici iti dau ei alte si alte linkuri. La Baby markt poti plati cu cardul tau dar livrarea se face doar in Germania. Mai mult ca sigur poti plati si la celelalte tot cu cardul tau. La Amazon fac si livrari de mici dimensiuni in Romania.
kid cum se trezeste copilu ma duc sa vad exact ce mai am de la el. Oricum eu am comandat doar niste body-uri cu maneca lunga pana acum ca din alea nu mai am nici unul. Eu mai am doar carut de luat si gata cu shopping-ul pentru BB2. Atunci aproape cosmetice, pampersi si consumabile si sa recuperez lucrurile imprumutate.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
Piersicutza spune:
laureta intrebai ce mai mancam noi la servici
. Eu cu colegii mergem la pranz la cantina sau pe o terasa si mancam. Consider ca daca stam atata si muncim, masa de pranz e important sa fie consistenta. Azi pentru ca e o vreme superba, am fost pe o terasa la soare si am mancat gratar cu multa salata. Toti s-au bucurat de bucata lor de carne in sange, numai eu m-am intors de 2 ori cu ea sa mi-o prajeasca mai mult caci stiu ca nu e voie sa mancam deloc carne cruda. Se pare ca i-a placut si lui bebe din burtica, ca nu a reclamat absolut deloc, nici arsuri nu am avut, ah ce bine.
bitza2008 multumesc de site trilulilu
, atata ascult acum cantece cu nani-nani ca tare mi-e ca adorm pe birou
.
18+
Piersicutza
monica_dicut spune:
Sarumana Mitzule, esti tare buna la casa omului 
Intrebare: face vreuna livrari in Ro in afara de Amazon?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
Piersicutza spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Piersicutza, concediu placut in Tenerife. Noi am fost anul trecut pe 10 iunie si a fost de vis de la vreme la cazare la locuri. Ne-am indragostit si ne gandim sa ne mutam pe acolo. Vezi ca e insula tax-free si o sa prinzi si perioada de reduceri. Oricum preturile la haine sunt belea belea
Monica merci mult de informatii
. Voi unde ati fost cazati? Noi vom sta la un hotel in nord, orasul se numeste Puerto de La Cruz. Am auzit ca zona nordica e mai frumoasa si mai verde decat sudul. Oricum o sa inchiriem o masina si o sa ne plimbam peste tot. Mai spune-mi te rog niste locuri care se merita vizitate.
18+Piersicutza
clau_geo spune:
fetelor sunt daramata, am citit ce ghidul si totusi dupa ce trec de pasul 1 ajung sa completez newsletterele si cand ii dau continuare ma intoarce la pasul 1 
spuneti-mi ce gresesc???
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
kid2003 spune:
Da, Muuh, eu am pastrat totul de la Alexandra, de fapt tot ce era imaculat, le-am aruncat sau le-am dat la copii f f sarmani pe alea care aveau pete sau nu imi placeau in mod deosebit sau erau pur si simplu destul de purtate. Le am in pivnita, in 3 geamantane uriase. La vara o sa imi fac timp sa scot prima transa de 0-3 luni sa o asez in dulap.
Carutul il iei? Nu mai e bun cel de la Alexei, sau nu vrei sa il lasi deocamdata fara carut?
Eu la serviciu de obicei mananc iaurt de baut + sandvis (de la Snack Attack), salata cu branza (tot de cumparat), sau simplu covrigi. Azi nu am avut timp sa pap, chiar m-a pocnit foamea.
bb2