Mamici norocoase sept-oct .2008 cap. 55
Raspunsuri - Pagina 13
piolica spune:
va pupacesc, ma duc sa maninc.
ieri seara nu am mai vomitat si nici azi de dimi! hurray!!!! 
23+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
Muuh spune:
Piersicutza da o raita si prin H&M si C&A ca gasesti hainute de nou nascut cu duiumu si le poti vedea si pipai live. Pe bune acum. Evident ca daca iti este mai comod le iei online dar si magazinele au o oferta de pici jos.
Inca ceva apropo de haine, desi fustitele, sarafanele, pantalonii si camasile sunt foarte foarte dulci in primele trei luni sunt aproape inutile. Aviz amatoarelor. Pentru mine cele mai comode body-uri de nou nascut au fost cele inchise cu capse in lateral. Si nu luati prea multe, veti primi o gramada, o gramada sincer.
kid tu zici ca va fi cald la inceput de septembrie? Chiar ma gandeam pentru ca eu mai am lucruri de vara de la Alexei dar am zis ca poate doar am eu asa impresia ca o sa fie cald.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
kllemi spune:
Ai vazut PIOLICA ti-am spus, chestia asta cu vomatu' este ceva trecator, incearca sa nu te mai stresezi
Va pupacesc si eu, trebuie sa plec la serv.
.......ce putem sa facem.....
pe toate
18+
kid2003 spune:
Pai da, trebuie cateva si de nou nascut (marimea 50 sau 54).Ca a mea fetita a avut cumparate si de mine si de cunoscuti numai hanute asa numitele 0-3 luni care au cam 62 de cm. Si ea saracutza avea 49 de cm la nastere. Cand au imbracat-o cu costumasul de acasa, adus de mine, a doua zi dupa nastere, inota pur si simplu in el.I-au tot suflecat manecutzele dar la picioare oricum nu ii ajungeau pana in varf (avea o pijamaluta din aceea overall, cu totul). Ei stau si f chirciti ca niste broscute in prima luna, deci alea overall nu prea mi-au folosit, erau cracii de la pantaloni goi tot timpul ca ea statea cu picioarele stranse.
Asadar, eu in a 4-a zi de la nastere am iesit la cumparaturi
M-am dus la Miniblu ca era mai aproape si i-am cumparat body-uri marimea 50, cu capse in fata. Nu le-am folosit prea mult, dar in prima luna le-am tot spalat si le-am pus. I-au ramas mici repede, dar nu imi pare rau, fara ele aveam tot timpul in brate o pijama maaaare si un bebe pierdut in carpe ![]()
Deci cam 5-6-7 body-uri mici ar trebui sa ajunga pentru prima luna. Marimea 62 a purtat dupa 3 luni, am avut si pijamalute marimea 56 si pe alea le-am amortizat la greu.
Baieteii sunt mai mari decat fetitele, deci ei o sa creasca mai repede si o sa fie si un picutz mai mari la nastere.
bb2
kid2003 spune:
Muuh, eu asa cred...eu ar trebui sa nasc intre 1 si 6 septembrie si astia anunta o vara lunga si calduroasa.
Data trecuta am nascut pe 6 octombrie si sa stii ca tot cald era. M-am dus la maternitate in slapi si cu maneca scurta si fara ciorapi. Copilul a iesit de acolo doar in pijamaluta si cu o paturica de bumbac. Erau 25-26 de grade afara, sigur. Si a tot fost cald pana pe la 20 octombrie. Eu zic ca o sa fie cald...tine hainutele aproape ![]()
bb2
monica_dicut spune:
Pe mine m-a terminat site-ul asta. Abia astept sa ajung acasa si sa comand 
. Sper sa-mi ajunga pana plec in concediu...
Eu am intrat la spanioli ca stiu limba, dar sunt muuuuuuuuuult mai mari preturile.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
bitza2008 spune:
Musette, multa bafta, te asteptam cu cele mai bune vesti!!

Piolica, felicitari pentru fetita!
Nu te ingrijora ca bebelina e bine vei vedea!!
Iepurila, ti-am admiratpozele, imi place tare motanul!! Iar tu...arati super bine! Bravo, draga mea!!Mie mi-a trecut de mult curajul sa pun poze cand va vad ce slabe si sexy sunteti toate!! Nu ma mai joc asa!!

Piersicutza, vacanta placuta!!!Unde mergeti???Dak ai zis si n-am vazut eu...scuze!Sper sa afli peste 3 sapt ca e fetita comoara din burtica
23+ 
Piersicutza spune:
Dragele mele burtici
Revin cu o intrebare la pe care am pus-o mai demult.
Stiti site-uri cu cantece de leagan sau radio online cu muzica de copii?
18+
Piersicutza
bitza2008 spune:
Feteleeee, ce uitam...sa schimb semnatura!!Ia priviti!!!
Lucas al meu cred ca face gimnastica, asa simt in burta, are un joc de glezna!!!Sportivul lui mama!
Vad ca voi faceti cumparaturi la greu!Eu mai astept..in curand vine aici perioada de reduceri mari aici si atunci sper sa dau lovitura. Am si eu catalog baby-walz si voi comanda pe net ca imi plac lucrurile lor si Muuh zicea ca-s de calitate!
Fug pana la banca si mai revin...
24+
LUCAS
AMR 16 saptamani!!!