Mamici norocoase sept-oct .2008 cap. 55
Raspunsuri - Pagina 15
iepurila spune:
Bitza esti o scumpa si ma flatezi. Sunt sigura ca si tu arati perfect. Ca orice graviduta.
Motanelul (care il vedeti voi in poza) e de fapt motanica. Dar am si motanel, numai ca nu reusesc de la birou sa mai atasez. Voi incerca in week-end de acasa sa va prezint si celalalt sufletel care ne asteapta acasa.
Ei ne-au facut viata mai usoara in anii astia de lupta cu infertilitatea si in toate crizele mele..... dar sa nu ne amintim.
Eu am bobinat un sanvis cu pastrama, 2 rosii si un borcan de lapte batut. Nu am timp sa ies in oras la masa. De fapt spun prostii. Nu am cu cine sa ma iau sa ies la masa. Si asa m-am obisnuit - covrigi, fructe, pufuleti, etc
Eu, iepurica
16+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
clau_geo spune:
am reusit in final insa acum mi-am dat seama ca nu am cardul sotului acasa
ca el are visa. o
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
am reusit in final insa acum mi-am dat seama ca nu am cardul sotului acasa
ca el are visa.
21+
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
JulyMorning spune:
mama, ce nerabdatoare sunteti, mai fetelor, cu la redoute asta.
Io ma tot benoclez de 5 ore si nimic...
Norocul meu, ce ma tempereaza e ca am un card pe care il folosesc doar la cumparaturi online si tre sa il alimentez intai...
, ca in rest sta gol :p
_
Our future determines our past
Fasolica
de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
monica_dicut spune:
Noi am stat in sud unde sunt statiunile. Hotelul se numeste Jardin caletta. Desi avea doar 3 stele conditiile au fost de 4.
Am fost in Puerto de la Cruz si am vizitat Loro Parque (sa nu cumva sa-l ratati). Oricum aveti ce vizita, daca vrei ceva ponturi, spune-mi si-ti dau PM. Intr-adevar nordul este mai verde. Dar insula este atat de mica incat poti sa o cuprinzi intr-o zi cu masina.
Ia-ma si pe mine cu tine!!!! 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
anca81 spune:
July, la fel si eu, ma tot benoclez. Noroc ca si cardul meu de cumparaturi e gol
. Oricum vreau sa astept reducerile din Iunie, pana atunci sondez terenul.
O burtica mititica
23+
Carla Alexandra
monica_dicut spune:
Da unde-i Eva noastra????
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
Piersicutza spune:
monica te-as lua cu multa placere.
Da te rog mai trimite-mi niste ponturi pe PM.
18+
Piersicutza
JulyMorning spune:
anca poate ramanem cu cosul gol pana atunci
... hihihihi..
_
Our future determines our past
Fasolica
de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Muuh spune:
kid si eu am pastrat o gramada si am dat inca odata pe atat tot pe aceleasi criterii ca si tine. Carutul lui Alexei l-am facut cadou si nu il pot cere inapoi sub nici o forma si nici nu vreau. Acum am un carut sport (MacLaren Volo) dar care nu e pentru bebe mic asa ca mai iau unul.
Moni ca sa iti raspund elegant asa cum au facut-o si ei "din pacate momentan in tara dumneavoastra nu se fac livrari".
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie