Mamici norocoase sept-oct .2008 cap. 55

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

gata am facut mancarea, am facut si desert de acum astept sotul sa vina sa pape

despre la redoute daca vreti va mai pot da si eu detalii eu de 1 an si ceva cumpar online de la ei sunt plina de haine de la redoute si eu si sotul, am facut pauza cand am ramas gravida ca si asa aveam destule si plus nu stiu cat de mare o sa ma fac

in schimb i-am luat lu bebe deja cateva chestii si va zic sincer ca sunt de calitate(dar mai iei si tepe) mare atentie la compozitia materialului apare in descrierea produsului

pe forum la femina intim este un subiect la redoute si pe prima pagina gasiti acolo ghidul incepatorului facut de noi fetele care cumparam de mult si e ffff util daca vreti sa va descurcati

mergeti si cititi si ghidul ala ca e important

vedeti ca puteti primi si cadouri la fiecare comanda gasiti scris totul frumos in ghid

aaaa daca vreti pot sa pozez ce am luat eu de la redoute deja de bebe ca sa vedeti si voi cum arata in realitate hainutele, ca de multe ori mai difera nunatele fata de ce vedeti pe site

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

fetita mea a inceput sa se miste usurel, cred ca simte ca ma uit la hainute pt ea..... am luat-o razna!!!

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca81

Kid, multumim pentru sfaturi. Si ce marime e indicat sa luam pentru inceput, nou nascut sau 1 luna?

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra DAVID

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by anca81

Kid, multumim pentru sfaturi. Si ce marime e indicat sa luam pentru inceput, nou nascut sau 1 luna?

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra DAVID

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piolica, si a mea a inceput sa se fataie de cand ma uit pe site

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

de ce nu-mi apare mesajul???

vai ce ma enerveaza reclama pampers

din cauza ei mi se blocheaza imi da erori

anca deci ziceam ca marimea e trecuta in paranteza pe site scrie de ex 54 si in paranteze 3 luni....deci nu e greu

vedeti ca pretul e fct de marime

inca ceva:

pe 25 iunie incep reducerile alea mari de 70-80% deci nu cheltuiti acum toti banii ca atunci o sa va ofticati rau...eu is patita de atata timp

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Mai sa fie si Mikul meu a dat din picioare, eu cred ca ei stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nushu, multumesc Ma descurc cu marimile de pe site, intrebam ce ar trebui sa cumpar 50 (naissance) - marimea corespunzatoare pentru nou nascut sau 54 (1 mois). Ca ma gandesc ca cea pentru nou nascut va ramane foarte repede mica daca bebe creste si nu cred ca e asa de mare diferenta intre nou nascut si bebe de 1 luna. Sau ma insel?

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Vad ca exista si in Elvetia laredoute , deci cu livrarea nu as avea probleme, dar nu au asa hainute frumoase cum povestiti voi .
Sa mai caut, poate nu le-am vazut inca.

nushulica are dreptate cu reducerile din iunie, problema mea era la reduceri ca f. rar gaseam numarul meu, dar acum pentru copii, poate am mai mult noroc.

18+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

sa stiti ca eu sunt un pic invidioasa pe voi, pt. ca ii simtiti pe micutii vostrii, eu inca nu am avut privilegiu asta si problema este ca nu mai am rabdare.....

18+

Mergi la inceput