Mamici norocoase sept-oct .2008 cap. 55

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

CD27, iti dai seama ca o sa stau numai prin magazine de bebelusi. Sint atit de multe acolo...
Anca, pai fetele, oricit de mici ar fi, tot la moda se gindesc, nu?
CD, pai daca si baieteii dau din picioare cind vad hainute... pai am cam pus-o! va dati seama cum va fi cind se vor face mari? mama-mama....
Nushulica, tu ai mare dreptate cu reducerile din Franta... o sa fie o nebunie. Vor avea super preturi, totul e sa nu se epuizeze stocul...

23+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

[quote]Originally posted by anca81

Nushu, multumesc Ma descurc cu marimile de pe site, intrebam ce ar trebui sa cumpar 50 (naissance) - marimea corespunzatoare pentru nou nascut sau 54 (1 moins). Ca ma gandesc ca cea pentru nou nascut va ramane foarte repede mica daca bebe creste si nu cred ca e asa de mare diferenta intre nou nascut si bebe de 1 luna. Sau ma insel?

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra DAVID

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kllemi

sa stiti ca eu sunt un pic invidioasa pe voi, pt. ca ii simtiti pe micutii vostrii, eu inca nu am avut privilegiu asta si problema este ca nu mai am rabdare.....

18+

nu fi trista klemi...nici eu nu-l simt inca l-am simtit doar de vreo 2-3 ori si atunci f firav...mai stai 1-2 saptamani si ai sa vezi ca o sa-ti dea cate un picior

17+ DAVID

Mergi la inceput

anca nush de ce la mesajele tale nu pot da reply with quote ca vad ca la alte masaje merge

deci ziceam ca ai dreptate cu marimile eu am luat f putine naissance restul am luat 1-3 luni

pai naissance e 45-50 cm si daca bebe se naste mai lungan nu ii vin niciodata si le-ai luat degeaba

edit: piolica asa e trebuie sa mai prinzi stoc dar in general sunt hainute destule nu se termina din prima zi de reduceri oricum avand in vedere ca stim data cand e prima zi de reduceri intram si noi atunci si dam comenzi

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

anca nush de ce la mesajele tale nu pot da reply with quote ca vad ca la alte masaje merge

deci ziceam ca ai dreptate cu marimile eu am luat f putine naissance restul am luat 1-3 luni

pai naissance e 45-50 cm si daca bebe se naste mai lungan nu ii vin niciodata si le-ai luat degeaba

17+ DAVID

Asa ma gandeam si eu. Asa ca iau cateva chestiute cu maneca scurta/lunga marimea 54 pentru 1 luna iar restul lucrusoarelor - pentru 3 luni.

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nushu vad ca esti experta, te intreb si io ceva de laredoute: cumparaturile trebuie facute de pe site-ul in franceza, sau merge si pe ala in engleza? (ca in franceza nu ma mai descurc asa bine). Preturile difera intre cele doua? Poti da un link cu ghidul ala de care vorbeai, eu nu reusesc sa-l dibuiesc :(

_
Our future determines our past
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

o sa vedeti pe la redoute niste kituri naissance le zic ei...sunt niste compleuri cu tot cu caciulita manusele body pantalon...ei am luat si eu unul si cand a venit am murit de ras e mic tare cred ca e de papusa

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare dragele mele
multumesc tuturor de galerie...ma emotionati, pe bune!
Am fost la dr, dar n-am reusit sa intru ca era f aglomerat si dura cel putin 2 ore sa intru asa ca n-am mai stat. Speram si eu sa fie ca in tara unde gravidele in luna mare au prioritate, dar ..nu se intra in ordinea sosirii. Asa ca m-am programat vineri la amiaza
Ma duc sa citesc ce ati scris de dimineata si revin!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Si ca sa mai vorbim si de sarcina un pic...
Sa va zic: de vreo 3 saptamani aprox (pana acu' n-am fost sigura d-aia n-am zis nimic) experimentez si eu contractiile Braxton-Hicks, destul de rar, cam 1 la 2-3 zile; foarte-foarte rar se intampla sa am 2 intr-o zi. Foarte ciudata senzatia, ca nimic din viata mea de pana acum. M-am prins ca despre asta e vorba in momentul in care m-a prins una stand intinsa in pat, pe spate si mi-am pipait burta in timpul si dupa contractie si s-a simtit clar diferenta.

_
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by JulyMorning

Nushu vad ca esti experta, te intreb si io ceva de laredoute: cumparaturile trebuie facute de pe site-ul in franceza, sau merge si pe ala in engleza? (ca in franceza nu ma mai descurc asa bine). Preturile difera intre cele doua? Poti da un link cu ghidul ala de care vorbeai, eu nu reusesc sa-l dibuiesc :(

_
Fasolica de S24+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

sigur uite aici

GHIDUL LA REDOUTE

se poate comanda si de pe site-ul englezesc sau din sua numai ca la preturile de acolo, atentie preturile astea mici sunt doar pe site-ul din fr restul au niste preturi de te doare mintea

piersicuta in tarile in care la redoute are filiala nu se poate comanda decat de pe site-ul tarii respective,,,deci nu poti tu din elvetia(daca acolo este site la redoute) sa comanzi de pe siteul francez

17+ DAVID

Mergi la inceput